osbytje.blogg.se

hemma i gen

Publicerad 2019-08-30 21:50:25 i Allmänt,

I dag har vi bar tad det lunget. Jag har fickis min naglar. Det var ett tagsen. hoppas att det håller ett tag nu. 
 
 
 
Så här blev det!!!
Det tog liet tid.
 
Sen så har jag lett resep på vettbosten paj. För vi sak ha kröfsiva med en jobbe koppis. Antonoin tycker inett om kröfter. så han får ätt paj och salad. Det är skhönet att var hem. I dag så fick jag lyckes Antonio lagad mat. Så nu kväll har vi se på tv och hade det mysiget. 
 
 

ölad dag 4 hemförde

Publicerad 2019-08-30 19:22:20 i Allmänt,

I går så var det till att åka hem från ölande. Jag kommer sakna det. Vi vaknad tidig påda 2. För vi pakade in alla i bilen. Sen så var det till att hämta frukoset påssen. Så åtte vi. Sen så var det till att städa. Inna jag moppade golvet så tittad Antoinio så vi inett hade glömmet nogot. Det var inget som var glömmet. Sen så var att moppa golvet. Sen så var det till att säka utt. Så var det en lång tid hem. 
 
 
 
 
Kommer sakna att sitta och ätt frukoset!!!!
Där såg nam djuren som bettade dår!!!
 
 
 
kökett kommer jag innet sakna. 
Det är så litte, 
 
 
 
 
Den trappan är liett lesgig att gå i.
Som tur att det fanse en gridd dör upp!!!
Så mna kude stänga så jag vett att Antonio 
inett trilla ner för trappan. Man vett inett 
vad han gör på natten.
 
 
 
Här har man soviget!!!!!
 
 hej då!!!!
 
 
Jag kommer skna det stället. Det har var 4 dag. Det är skhönet att kom hemifrån. Det var kul att gå öladsdjurpark. Det vår monga år sen jag var där. Det har var en toppen dagar. 
När vi var på väg hem så började det regna litte. När vi kom hem så var det till att pappak upp. Sen så villade jag litte. Det är skhönet att komme hem!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 

Öland dag 3

Publicerad 2019-08-28 22:49:44 i Allmänt,

Då bar det sista dag här! Vi var och tittad på långejan! Jag går inett upp i den! För jag är höjder! 

(null)
Det är långe! 


Sen så var vi och tittad i en klösbotik! Sen efter det så var vi hem och ficsade ås! Nu i kvälls så var vi på resturang! Det var vi i Bornholm!  (null)

(null)
Den första bilden är mim mat och den andar är antonios mat! Det bar gått! Sen så jick vi vid hamnens och tittad litte!  (null)
Då såg man en fin solenergin! Sen när vi komm hem så pakade jag! Så vi kan ätt frukoset och sen städa . Så vi kan kör hemort !

Öland dag 3

Publicerad 2019-08-27 22:41:15 i Allmänt,

O dag var vi på och tittad på broholm slott! Det var mycket att titta på! Det var spelad att se på det! Det kude gör sådan saker på den tiden!  (null)

Här är litte vilder på slott

Sen var vi på soliden slott! Där var mycket fina blommer och vatten fall! En jobbig bale att gå upp för när vi skulle till billen!  (null)
Här kommer bilder där i från!! 

Öland dag 2

Publicerad 2019-08-26 23:18:13 i Allmänt,

I dag har det var varmet i dag! Det var varmet att gå  i parken! Det var kul att gå i parken! Ser alla djuren! Det är många olicka djur att se och läsa om djuren! Det var gåt att ta en glass pass! När vi hade gått där i 3 timar så var det varmet ! Så vi jick hem och ått och villa! 

(null)
Här är litte bilder på djuren 
Som finse! 

Sen när vi hade villa så åket vi till ett köppe senter! Där fanse litte afföre! Jag köppet sider och linne och nagellack! Så när vi kom hem så målad jag naglarna! Sen så jick vi en ruda och tittad litte! Vi har fått ny granar på vår radade! 

Jag har hafett en toppen dag!!!!!!!

Öland dag 1

Publicerad 2019-08-25 23:18:40 i Allmänt,

Då var vi på ölande! En mysig stuga är det! Ett rum där ner kan laga mat och se på tv! Och en toa! Där uppe så är så man kan sova! Utan för så gå där djur från djurparken! 

Testa för första gången del 2

Publicerad 2019-08-22 12:00:00 i Allmänt,

Milani
Stay Put Brow Natural Taupe
Fyll i ögonbryen som ett proffs med här den här ögonbrynennsförgen. De naturliga flegren och den precisa aplokatorn gör det enkett att forma brynen. Efter att du applicaerat produkten kan du anväda borsten på applikatorn för ett jämnt och naturliga resutalet. 
 
 
Jag tycker  att det är bäset av alla jag har tästa. Rsutat ser narturliget och det är lätt att få jömt och att få det jämt. Det håller hella dagen med!!!!
 
 
 
 
På Lyko kåstar den 124 kr!!!!!
 
 
 

nexstor 20

Publicerad 2019-08-21 12:00:00 i Allmänt,

Varför gråter inet Emma?
Äntligen hade tillvaron ornats sig för Arbogtjen Emma.  Hon som altid falitd för fel killar och tidigar  beleivgt ensomstånde mamma till 2 barn. Nu hade hon mött en trugg man och de palnerade för ett liv tillsamans. Men en kväll stad någon ur det förflutai dörren och tragednig var ett faktum. Emma blev svåret misshandkad. Hennnes barn Max och Saga hade aldig någon chans. När Emma vaknade upp befan hon sig i en märklig plisuterdning  där hon hölls isolerade utan att veta vad som hade hänt henne eller barnen. Hon som varit en vanlig småstadflicka blev sedan rikskländ när hon valde att träda fram och berätta om sina upplevelser. Emma stark utstrålnig mötten av djup bevndran med också misstra " Hur kan hon se så glad ut?" Man tycker vilja atta  Emma skulle gråta och hata. Med sin sorg i frågsatt tog Emma igenom 2 rättegångar och pekad utt sin barns mördare. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtiden. Men bakom fasaden pågick varje sekunde en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet. Varför gråter inet Emma?
 
 
Vad jag tycker
Jag tycker att boken var bar att lysna på. Jag kommer i håg när det hände. Så det var spenad att hör på hur alla jick till och rättgången. 

slappe dag

Publicerad 2019-08-20 20:32:55 i Allmänt,

I dag har vi bar slappat och taiget det lunget.Det är skhönet det. Jag skule hämta ett paket och handa blev jag snpoet att det var så varmet utte. Det var skhönet. Då satt jag mig på balkongen och had det mysiget. Sen så börjad det regna som bar den. Nu är det uphåll. I morgon så sak Antonio till tadläkeren så han får gå upp tidiget. Jag vaknar alltid tidig kvitar om jag sak jobba heller ej!!! Det är skhönet att vakna tid. hinner gör mycket in det är eftermidag!!!!!

testa för förs gånge del 1

Publicerad 2019-08-20 12:00:00 i Allmänt,

Glassybox
 
Browvo!
Conditioning Eyebr ow Primer
Drömmer du också om fyliga ögonbryn? Tur för oss att Browvo! Conditioning Eyebrow Primer är här för att röda dagen! Den näringsrika promer innehåller kreantin och sojapoten som både är kända för att ge brynen en mer fyllig och hälsosm look. Perfekt när du vill haettt naturlig resultat ( som passande nog är en av årets stänrsta bryntrender!) Använda den inna sminknig för att tillföra fyllighrt och form brynen. Primer har dessutom vårdande egenskaper som gör ståna mjuk, Och lättarbetde-test att applicera innan läggdags och låt verka undet natten. 
 
Användning:
vrid om botten tills gelen pressas ut, ett klick räcker. Applicera gelen drikt på brynet.
 
Vad jag tycker!
Jag tycket att det är licka bar som den jag brukar ha. Den är mycket biligar en den. Jag trode den skule var böter en var den var. Så jag kommer inett köppa den i gen för det ä för dyr. 
 
 
 
Benefit Browvo Conditioning Primer 3 ml
 
Den kostar 325 kr . Då får man 3 ml.

Semester

Publicerad 2019-08-19 23:49:47 i Allmänt,

Jag var med mamma på C4 shopping sätter. Jag hittad inet mycket! På h och m så hittad jag två tunikor och på Linds så hittade jag en kojol! Ett par skor! Som är litt höger. Det kan behövas när man är koret! Det har var trog väder i dag! Rägnar och liter sol! Hopas att set är bäter väder slut på väkan! 

glossybox nr 08

Publicerad 2019-08-19 12:00:00 i Allmänt,

glossybox
Augostig
 
1:Bang Beauty
Warma Neutral Palette. 
Inspirsa av the golde haur och skpa en intebsiv ögonmakeup med de varma tonerna i denna ögonskugaggspalett. De 9 nyanserna med 4 skrimarande och 5 matta nyanser sträcker sig från kolsval till jordnäracsträcker sig från kalsvart till jordnära sandtoner och koralla. 
 
 
Matcha höstens varma förgskala warm Neutral Palette. Kombinara 9 olicka nyanser för att sakp makeup för alla olika tillföllen, från dramatisk sotade ögon till en nedtoonad vardagslook. Välj mellam 4 skimrand och 5 matta skuggor för att hitta just din still 
 
 
Orinalprodukt: 325 kr/ st
 
2: Luxie
702 Taperd Blending Eye Brush
Applicera din ögonskugga som ett proffs med denna lyxiga veganske borste som är designad för att åstadkomma ett jämnt resultat. Använd små, Svepande rörelser för att sakpa en perfekt ögonmakup.
 
Orinalprodukt:298 kr/ st
 
3: Beanu taniq benauty
Guardian Angel Eye Mask
Bli festredo med denna återfuktande ögonmask! Maskerna är indränkta i grönt te, rasextarkt och hyaluronsyra för att trolla bort bort puffiga och mörka ringa. Applicera under bådan ögonen och låt varka i 15 minuter. 
 
Guarian Angel är som en skuddängel ängel som trollar spår av tröttahet! Dessa aterfuktande ögonmasker är är berikade med grönt te och hyalurofruktande för att motverka mörka ringa och puffinga ögon. 
 
 
Orinalprodukt 45kr/3g
 
Narciso Rodriguez 
Narciso eau de pofum rougr
Narciso eau de parfum rouge är en enomståndlig dofte singaturen med ett hjälta av mysk från nytt liv genom rosor och iris. upptäcker sedan noten av vetiver samt svart och vitt cederträ. Doften avslutas med en toruch av tonka. 
 
 
Orinalprodukt:620 kr/ 30 ml
Man fick 1 ml. Den doftar gått!!
 
5:Yves Rocher
Pur Bleut Express
Eys Makeup Remover
En bäst säljand kultprodukt med ekologisk blåklint som växer på Yves Rocher egna odlingar. Den milda tvåformulan tro det bort alla makeuo i en enda rörelse. Formulan med blakliint lunar huden runt ögat. 
 
Den anvöder jag var dag. Så jag är tagsam att jag fick den!!!
 
Orinalprodukt:99 kr/100 ml
 
 
 
Jag tycker att det månaden var toppen saker!!!!
 
 
 
 
Så här såg den utt den månaden!!
Glossyboxsen fyller den månden. 
Lådan är fin. 
 

semester

Publicerad 2019-08-18 21:19:31 i Allmänt,

Då var det söndag!! Jag är glad för jag har semester i 3 vecker nu. Så jag sak bar ta det lunget.  Imorgon ska jag följa med mamma till dokter. Sen när hon är klar så sak vi till c4 och shoppal litte. Så jag får gå upp tildig i morgon. Får hoppas att jag hitta nog.

nexstor 20

Publicerad 2019-08-06 09:43:00 i Allmänt,

Ibunkerlökarens vålde
 
Jag snura runt på stället till ser mig omkring. Utrymmet är grått, dammigt och stökiget. Som ett liet garage ungenfär eller en byggarbetplats. Eller som ett skyddsrum, en ...en bunker!!
 
När Iseble vakbar vet hon föres inet var hon befinnner sig. Det första hon ser är ett plåttak med träbjölkar, iarmen har hon en kanyl och brevid sängen hon ligger i sitter en men och sirrar på henne. Han berättar att hon kidnapat henne och tänker hålla henne inlåst. Hon sak vara hans flickvän kanske släpper han henne om ett pat år, kanse inete
 
 
Isbel inser att det enda sättet för henne att kommar på därifrån är ett på något sätt förmå mannen att släppa hennes, och det blir en psyologisk kamp där det gäller att spela korte rött, eller för altid bli kvar i bukern. Den 38- årigen läkaren Matin Trennrborg, som i September 2015 drogade och förde boret Isebel och hölle henne inlåset i sex dygen. 
 
Vag jag tycker
Den är en bar bok. Mång funderinga får man, Det hände in långet i från dör jag bor. Så jag komme håg när det hade hänet. Det var litter spende hör hur hon tänket och vad saom hände med henne.
 
 
 

glossyboxss no07

Publicerad 2019-08-03 10:34:06 i Allmänt,

glossyboxsse
juli
 
1:Dr.pawpaw
Outrageus ornge balm
sätt färg på läpparna, kinderna och tilvaron med detta korallfärgade all-arolund balm! Den vårdande, veganska formulan innehåller en näringsikt mix av papriskin en näringski mix av papaya ,aloe vera och olivolja som gör huden underbart mjuk och återfuktand.
 
orginalprodukt: 79kr/25 ml
 
2:Dr.Botanicals
Pomegranate superfood regenerating sleeping mask
Oavsatt hudtyp bhöver vi alla fukt- inte minst efter en dag i solen! Återfukta huden med denna naturliga nattmask medan du sover och vaknar upp med en återfuktade hud full av lyster. Applicera ansikte 2-3 kvällar i vecan.
 
orginalprodukt: 139 kr/30 ml
 
3:Popup beauty
peel off glitter gel mask
Preppa huden inför festivalen och stråla som en stärna! Denåtstarmande och glittrande gelmasken stärker, ger spänst och förbättrar hudens fasthet efter bara en anvädning. Applicera den glimarde masken, låt torka och dra av. 
 
orginalprodukt:129 kr/ 20 g
 
Bic
4:soleil bella colurs
njut av en nära och mjuk rakning med den effektiva takhyvlen från bic. Med fyra rörliga blad, en mjugörande remsa med sheasmör och ett flexiblt huden som anpassar sig efter kroppen får du extra mycket komfort och kontroll
 
orginalprodukt:55 kr/ 3pak
 
5:Garnier bio
naurishing mist
Slut ögonen och njut av en ansiktsspray som ger en uppfriskande känsla och återfuktar torr hud. Ekologisk arganolja och blåklintvatten friska upp och gr en naturlig daggfrisk lyster. Ett måste att ha med på resan i sommar!
 
 
orginalprodukt:89 kr/ 150 ml
 
Bonus
Carly`snaturla compyany
boostyby cary`s
Njut av en uppiggande och vegansk energishot. Perfekt on-the-go!
 
pris:30 kr/60 ml
 
 
Den månade så var boxssen snygg!!!!!!!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela