osbytje.blogg.se

SÖNDAG

Publicerad 2014-08-31 20:49:43 i Allmänt,

I dag har jag innet joret så mycket. bar tagit det lunget.Det har bar rägnat här i dag. vi har innet ått så mycket vatten som i malmö. Dör är det översvemig.  Så nu är den häljen över. 

kallas

Publicerad 2014-08-30 20:24:57 i Allmänt,

Villket humör födsbarnet var när vi kom. Det bev bäter senar. Sen så var han glad när had öppant sin pakett. Det är kull att se när bar öppnar är det kläder så slänger det bar. Och är det leksaker så vill dåm bar leka med dom. Vid 29 års ållder fick jag sita med dom vuksna. Nu är jag hem. Så nu ska jag bar bar kolla på tv.  







barne sitter stilla i soffan. för dt har fått en gått päse

lördag

Publicerad 2014-08-30 09:55:33 i Allmänt,

Har varit mycke den veckan. På månda ficke jag var på Ikea jobba. Vi skule bytta utte en sak och läga i en ny. Sen på kvällen så började  min tränig. Det var skhönet att komm i gång. Tisdag så skule jag var i Glimåkra och paka kryddr. Men så blev innet så. Jag fick åka till Drica och primärka olicka saker. Var där onsdag med. Torsdag och fredag fick jag var och paka krydder. Det är turr att man är feksibel. 


I dag sak jag på 4 års klaaas. 

Lördag /Söndag

Publicerad 2014-08-24 19:23:05 i Allmänt,

Jag var barnvak till Nelvin. Han är så dhugtiga att passa. Han lysnar så bar på han. Få han i säng är inag problem. När han låg i sänge så spellade jag och Nellie wiii. Jag ser nog rolig utt när jag spear. Nellie spöde meg. Sen såg jag en bar film. Den var på 1. Det var khönet att slippa reklam. Jag kan räkomder att se dera john. 



Jag harstorstädat. Kan tack rix fm att deet går så foret. Det spellar bar musik man kan sjhunga med. Jag kan inet fatt hur det kan samlat så mycket dam uderr en sänge. Nu är det damfritt. Se hur länge. Nu sak jag bar kolla på tv. Om det är nogt att se på. Anars så läser jag nogott. 

fredag

Publicerad 2014-08-22 18:58:02 i Allmänt,

Idag har jag varis hos frisan och förjad håret. Jag  bar satt och möse när hon håller på med håret. Jag had med en bild på molly saden. för jag ville ha så licket som möligt. Det blev mycket bar. 


så hör ser det utte




tordag

Publicerad 2014-08-21 20:13:30 i Allmänt,

Då är det torsad. Har bara pakat krydder hella dagen. Det är kul att jobba md Ludd. Vi hittar på sker hekka iden. Nu i kväll harr jag innnet joret nogot. Det är inget att se på tv. så jag har ficksat minn naglar.






sommar 2014

Publicerad 2014-08-18 19:25:02 i Allmänt,

Här kommer lite bilder som jag har hitta på i sommar 











Här är bilder diggiloo










Rix fm i Växjö och Malnö

söndg

Publicerad 2014-08-17 19:22:43 i Allmänt,

Har varit på emporiaoch gått hella dag. Vi har hafe en bar söndag. Det har bar blåsgt och rögnat en då. Det är kul att kom iväg. 
frukosten var toppen gåd. 

Malmö

Publicerad 2014-08-17 19:18:22 i Allmänt,



Lördag
Jag, Nelllie och Cecilia åket till malmö. När vi kom frame. Så var det till att letta upp hotellet. Det tog litte tid.  När vi kom dit fick vi ett finet rum. Så vi slapa det liettte in vi skule ätta. 
vi ått på en fin resureng. 





Här sov man som en prinsesa.














När vi had ättit så vr det til att gå till stortoget. Dör skule vi se på rix fm festvial. vi var dör in 4 tiden. 
så vi kude få atugraf av Sanna Nielsen. Cecilia var så glad. Sen så såg vi på konsären. 


jag och sanna nilsen. 



En anna biled. 


Sen så var det skhönet att gå till hotllet och kolla på tv. Det var mcket folke på malmö festval. Så jag had en toppen lördag

5 Augusti

Publicerad 2014-08-05 20:45:22 i Allmänt,

Då bler man 29 år i dag!!! Jag had med meg kanelbullar till jobbet. Det var taksamet. Sen så var det till att gå hem till min ferldra. Så jag tog med meg kanelbullar. Sen fick jag ett sapankeglass som det står sex bits på. Pass meg så bar. Ciclila had köpp en Coca-Cola Såm hon had Slåttvik in. Hon had använt hella tjep rulle. Så det var svårt att öppna den. 

Höljen

Publicerad 2014-08-01 20:12:28 i Allmänt,

Då bar första veckan efter smästern ab klarad. Det jick fortet det. I dag har jag bar taget i det lhunget. Nu i kväll sak jag kolla på film och frosa i godis. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela