osbytje.blogg.se

nexstory 20

Publicerad 2019-05-16 12:00:00 i Allmänt,

Elva år i fångenskap:
kidnapad,insåst och bortgl:
Inästa 11 år var hon i A riel castros våld inlåset i hans hus i cleland, ocio.
 
Michelle knight är en va de ter kvinnor som hölls fången av Ariel Castro i hans hus i Cleveland, hans hus i Cleveveland och hon vat hans försts offet. Michelle lockades till Castro hem i Agustig 2002. Hon var då 21 år. I April 2003 tog Castro sitt andra offer - den knapp 17-år Amanda Berry
 
och ett år senare kidnappade han Gina DeJeus, 14 år.Berättelsen on de 3911 dagar som Michelle knight var inlåset i Ariel Castors hem är en skakande skildring, men historien om hennes
skankande skildring, men histori en om hennes liv före bortförandet är också, mist sagt, gripande. Hennnes uppväxt var långet ifrån idysllisk. Om den misshandel hon fick utstå i Castros hus har hon sagt. "You can`t breck is already brotken, you can only make it stronyer."
 
 
Bildresultat för böcker om elva år i fångenskap
 
Vad jag tycker
Det var spänad att lysna på. En sak har jag svår att för stå hur man kan gör en såndan sak. Hur  man kan överlev en sådan sak.  
 

Testagran

Publicerad 2019-05-15 12:00:00 i Allmänt,

Boxens överrasknigar
 
 
Nic`s protein nèanuts
En proteninbar töcket av mjölkhoklade innehållndes ett protenlager av fudge och salt jordnötter. Berlik med 20% proteni och är från palmolja. 
 
 
 
Ca pris 19.90 kr/ st
 
Naturbiet protien coffee
carmel cappuccino
caffè mocha
kaffe och måltidsersättning i ett! Med ett högt ett samrt alternativ till stöta kaffedrinksr. 
 
 
Ca pris 20 kr/ st
 
Potischips Dil och Parmesan 
Färmodligen de gobaste dill- och parmesanchips någonsin gjorts i Laholm.
 
 
Ca pris 24 kr
 
Softlan sköljmedel
Blossom in Beauty eller 
Hibben Beautt
Sköljmed med förhöjade parfyamhalt viket ger tvätten en intensiv och varktig dofet. Ger tvätten en intensiv och långvarigt doftande fräschör. 
 
Ca pris 26,90 kr /st
 
Gramme Diskborste
Diskborste av 70 % återvunne plats.
 
 
Ca pris: 29,90 ke/ st
 
Wanton västsersättning
Apelsin, citron, hallon
Tillför västska och salter på ett mer välsmakande sätt ön the go" Passar perfekt i sambabd med träning, generell uttorkning rllrr varmt klimat. 
 
 
 
Ca pris: 19.90 kr/ st
 
 
Nick`s protenin n`csrmel
En protenbar täckt av mjölchoklad innehållande ett proteinloger av frudger av fundge och karmell sås. Berikad med 20% proten och är fri frånpalmolja 
 
 
Ca pris: 19,90 kr / st
 
Aqua nobel krällrvatten
Blåhallon, Citron, Line, stilla naturell
Alkaliskt kvällvatten med ph-värden på 8,2 drikt från vår källa i Mörap. 
 
Ca pris: 11.90 kr/ st
 
Sura colanppap
The origial seeries är favoriter från lösvikthyllan som förtjänar en egen påse. I familjen ingår blanda annat sura colanappar som är en helt vegansk produkt. 
 
 
Ca pris 10 kr/ st
 
Festis blure Banana
blåbär och banan, en samakkombition som är både spännade och bekant på samma gång. Festis är en fruktigdryck utan kolsyra och innehåller 30 % mindre socker.
 
 
Ca pris: 15 kr
 
 
 
 
Det var mycker bar man fick den månden
 
 
 
 
 
 
 
 

Nextory 19

Publicerad 2019-05-14 12:00:00 i Allmänt,

Rövardotter
Jackie Farms uppväxtsklidringa kom ut som hennse pappa slläpptes ur föngelset. Det var tämkte som en försoning. 
 
I Rövardotter skriver Jackie Fams om livet i en söndaertasad familj, om utsatthet och missförhållanden i fosterfamiljen och på behandlingshem, och om att vara ensam och övergiven. 
 
Hennes enda trgghet är den älskande pappans brev, sickade från olika fängelser. Hans många tankar om livet och faderliga råd löper som en röd tråd genom hennes livberättelsen, men det är inte alltid att de stämmer överrens med verkligheten Rövardotter är skriven av en utfilppad, vacker och farlig rövardotter som bestämt sig för att ta revansch på livet. Det är en berättelsen om att inte ge upp, om att trotsa det sociala arvetoch att skpp sig en egen identiet, även om det innebär att klä av sig neken inför hela svenskafolket. 
 
 
Rövardotter
 
 
Vad jar tycker
Den är spänad att lyssnapå. Det är en boken som man kan få känslor. Den boken rekomder jag att man sak läsa. 

Glossybox no 04

Publicerad 2019-05-13 12:00:00 i Allmänt,

1: -417  Facial micoro lufa foaming gel
Ge huden en härlig `sring clense`med dennaskrummande 3-i1 gel som rengör, exfolierar och tar bort ssmink. Formulan baseras på aktiv ingredienser fårn Döda havet och naturliga mikropeelingkorn från luffabönor. 
 
 
Vårstöda huden med denna exfolierande gelrengöring från -417. Med Facial Micro luffavforming gel får du ter funktioner i en produkti rengöring, skrubba och sminkborttagning. Formula är baserans på mineralrik vatten från Döda havet och naturliga luffanbönor. Gelen ger en uppfriskande känsla av ny energ i till huden och rengöra på djupet. Denn milda men effektiva innehålllet avlägsnar orenheter., döda hudceller, överflödigt sedum och makeup. Resultalet blir en ren, och fräch ny hy som strålar! 
 
 
 
 
Originalprodukt:265 kr/ 200 ml.
Man fick 100 ml.
 
 
2: Beautaniq beuty
fillt tome brow gel clear 
ögonbynsel från veganska och vöxtbaserad Beaniq Beauty. Den läta, transpatenta formulan är perfekt för att göra brynen fylligare och tömja ostyriga strån. Formulan innehåller alov vera som stäker och vårdar ögonbrynen. Denfinera och forma dina ögonbrn med innovativa Fillt Tome Brow Gel cler från det växtbaserand märket  Beanutaiq Beauty. Den lätta, trabsparntformulan gör brynen frynen fylligare och tömjer alla stån. Innehåller aloe packad vitaminer och mineraler som stärker stärker stråna, adderar lyster och motvverkar irriterad hud. 
 
 
 
 
 
Originalprodukt: 109 kr/ 4 ml.
 
 
3: Colgate total original/ Whitening
Activa fresh
 
Nya colgate Total med en ny nabytande tekndogi, bekämpa bakterier i hela munnen i upp till 12 timman tand krämen ger även ett effektivt och långvarigt skydd mot ilningar och neutarliserar omedelbart dålig anderäkt.
 
 
Originalprodukt: 25:90- 29:90 kr / 175 ml
 
 
4:N.A.E ferschezza
shower gel
Naturale Antica erboristeria är ett ekologiskt skönhetsmärke som härstammar från den Italienska öetläkekonsten. Denna ekolgisk upp friskande duschgel, med vegnsak formula, kombinerar timjanbland med rosmarintakt. 
 
 
 
Originalprodukt: 69 kr/ 250 ml
 
5:Ldb
Citrus Essence Deo 48 h
Mild och effektiv deodorant som ger en mjuk och fräsch känsch känsla hela dagen, upp till 48 timmar. Citrus Essence har en härlig doft av apelsin och grapefrukt. Deodoranten är dermatoliskt testand.
 
 
Originalprodukt: 22:90/ 60 ml
 
 
 
 
Den måndenbox är det mucket spenade. 
Ska ble spenade att täsata. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

Publicerad 2019-05-12 09:13:09 i Allmänt,

I går så kunde jag sitta på balkongen och nyutta av solen i min ny soffa som jag har höppet. Det var skhönat att sitta där med man väntad på att tvätern skulle ble klar. 
 
Sen så skulle vi på tackosmidag. Hos en jobbkoppis. Så vi var där ett tag. 
Sen åket vi till Glimåkra. Så fick jag kela med alla hundarn. Så vi var där ett tag. 
 
Sen när vi kom hem så var det till att hämta upp tvätten. Sen så var jag in och titad liettt på klänigar jag kan ha på brölopet jag sak på i Septeber. Så jag hittad en. Hoppas att den passar och ser bar utt. Nu sitter jag i soffan ser på nyhett morgon. 

Favor från Glossyboxsse 2

Publicerad 2019-05-08 12:00:00 i Allmänt,

 
Kueshi Double effect
mark up remover
 
skonsam remover som över fungerrara för atta ta bort vattenfast sminke. Den klara vätska innhåller effektivit rengörande olja och den blå är mild och återfuktande. 
 
På promofarm. corr kostar den 6.33 £
Det är ca 66:03 kr. 
 
Den tar jag på en bublorondel och tat bot sminke. Sen så tvättar jag med anskis vatten. smärja in ansiket med natkräm. 
 
 
 

nexstor 18

Publicerad 2019-05-07 12:00:00 i Allmänt,

Del 1
Levande död
Det är midsommarfton och en riktigt varm dag. Gävle är forvardlad en vacker försommarstad. En ung kvina hitas inlindad i en filt på dammigtottor. Hon har ett stickmärkr i vänster arnveck och minns inget från de 2 senats dyggen. Ambulanssjuköterkan Erik Sandström åker motviligt dit för att hämta henne-snabbt och utan vidare eftertanke han henne som en hopplös missbrukare. Men det är något som inte stämmer. På sjukhuset upptäcker man skyhöga levervärden och spår av paracetamol i blodet, den varksamma substansen i flera vanliga smärtisillade mediciner. Kvinan hämtas så småningom hem av sina anhötiga, med avlider kort därefter på grund av en förgiftad lever.
 
Eriks vän, ordningspolis Patrik Andréasson, kan inte släppa tanken på att någon kan hafört den ungan kvina och gett henns läkemedet mot hennes vilja. När en ung man snart försvinner under liknade omständigheter kan Patrik inte låta bli att börja undersöka vad som kan ha hänt, trots att hanas, far den kände kriminalkommissarien, avfördat de båda fallen som olyckshändelser. 
 
 
Del 2
När det tysta tar över
Ett kall februarinatt får Patrik Andréasson ett plötsligt och högst oväntat besök. Utanför dörren står Tomas svensson med sitt rakade huvod och särgna, Patriks minst sagt udda bekntantskap och Tommas har problem. Tomas berättar om en där avvikande personer deltor för att ta fram nya sjölvmorodsmetoder. Deltagaran i gruppen känner bara till varandra denom sina ochkan bar ta kontaket över nötet. De har 2 saker gemensamt : Alla bor i Gävle och alla har minset 2 psykiatriska diagnoser. Nu har 5 av gruppens deltagaer avlidet. De omkoman har alla döt med metoder som föerkommit i interngruppen och polisen har gjoret bedömningen att dödsfallen är slumpmässiga självmord. Tomas her en heltana teroi. Ambulanssjuköterskan Erik tar yrvaket emot dem patrik knuffar in Tomas i hans lägenhet tidigt nästa morgon. Han känner sig forfarande berusad alla starköl från föregåede kväll. Efter att ha fått en kort förklaringser han att det här antagligen är början på något som han helat skulle slippa vara är början på något som han helst skulle slippa vara med om.
 
 
Del 3
Hav utan botten 
Efeter 6 månader dragavväninig har Erik just kommit på föetter igen. Abstinsen är borta, men tiden på behandlishemmer har lämnat sina spår och tvingar honom att hantern delaa av minnen han tidigare trängr boret. Efrt några trevande första veckor på ambulansstionen börja vardagen rulla på igen. Men en regnig kväll står plötsigt sara i hans trapphuset och gårter. Erik visse att hon hade varit inlagd hon hinner förklara vade varit inlagd och inna hon hinner förklara vad hon ut av 2 poliser som ska föra henne tillbaka till Gövle sjukhus psykiantska slutenvådsavdelning. Deg enda Sara egentligen hinner säger söga är att hon behöver hans hjälp. 
 
När erik försöka varför Sara håller insåst mot sin vilja verkar ingen vata. En kvälle kommer ett mystiskt telefonsamtal från en sköntare på Saras avdening som vittar om en skyddad värld där en narcissistiks styr med järnhand. Dagen efter samtalet hittas samma skötaer död. Erik beslutar sig för att ta reda på sannigen och ju närmare den har kommer, destot farligare blir det, både för honon själv och för de som finns runt om honom...
 
 
Del 4
En själ som blöder
Erik vaknar upp med skuddigaminne. Gårdageb fylla var hejdlös och med en svag berusning kvar som söllskap inser han att han befinner sig påett flygplan- i Thailand. Kort döreefter grips han. Patrik har precos avslutat ett av sina nattskift på ordningspolisen i Gövle. När mobiltlefonen ringer tar det en stund innan han förstår vad det handler om. Och när han väl gjort det finns det ingen bara en sak att göra. Tillsammans med sin komois, den minsta sagt udda figuren Tomas, säter han sig på ett flygplan till Phuket, med siket instället på att få hem Erik .
 
Del 5
Mannen på bron
Ambulanssjuksöterkan Erik får plöstligt larm om en man stpr på fel sida av ett broräcke i centrala Gävle. Ordningspolisen Patrik möter upp Erik på bron och förklarda ett det är den kända ishockyspalren Peter Hilmersson som är i färd med arr ta sitt liv. Inanna Patrik hinner säga något öppnas en av dörrarn på polisbilen. Tomas kliver ut ,ser sig omkring, och flinar belåtet. 
 
Del 6
Av jord är du kommen
Gövlepolisen mest rutinarde kriminalkommissarie Birger har fått ett av sin hetaste fall någonsin på bordet. Den tidigare länspolisen Mats har hittas mördad mitt på Gävle sjuhus hekikopterplatta. Efter ett han dödats han någon klätt honom i en polisuniform av permissionsmodell och lagt honom till rätta i en postion som liknar ettt kors. Iena polishadsken hittar man ett avsuret figer med en graverad ring. Där står : Av jord är du kommen. 2 daggar senare hittas likat av en annan man. Även dennes kropp är placerade på samma sätt och är ikldden polisuniform. I en handsken har han en vigserlig med graveringer: Jord skall du åter bli. Ambulanssjuköterkan Erik har not alla odds lyckats håller sig nykter och vsrdagen på Gävlembulansen ör lungare är vanligt. Hans vän, ordnigspolisen Patrik , har enen jobbbig period på han är avstänad på internutedning och när desperationen i  Birgen utredning är som största söker han upp sin son Patrik för att de om hjälp. Varför har någon mördat den tidingre länspolismästaren? Det blir början på en gåta som leder långt in i en mörk hemlighet, in en värld som ingen med frivilia villes. 
 
Del 7
Fallet Lisa
En tidig söndagsmorgon från ambulanssjuksköterkan Erik ett larm om en med vet slös med på tågstantionen i Gövle. Mennen visar sig vara död och i svalgt han någon placerat en ung flickas ID-kort. Samtidigt Inger Pålsson vid Falupolisen upppgifter pm en död man på ett tåg i Falun. På palatsen påträffas en italiensk springknvi som för tankarn till ett 17 år gammalt flickmord som hon utereddde tillsammans med Biger vid Gövlepolisen. Det är falla som håller den numera pensionerade kriminalkomissararen Biger vaken om nättarna, morde på 12 åriga Lisa går inte att få bort ut tankarna. Fallet hade förblivt ouppklart och den hänsynsläsen mördaren hållit sig på avsånad. Tills nu. 
 
 
 
Vad jag tycker
Det är 7 spönad böker. Mna undar hur Erik kalan klna till det så hella tiden. Och samtidigt alla spänad som händer runt han .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela