osbytje.blogg.se

oktober

Publicerad 2013-10-28 18:13:00 i Allmänt,

I torsdag börjad vävdagar i Glimåkra. Så mycket bilar är man Inet van vid att se. Vi hade liette ficka och sälja. Liette atlet på krukor. Det var mycket Folke. Jag var Inet hemma fören vid halv 6 tiden. Så jag fick skipa törningen. Så det var en lungan kväll!!!!  
 
 
 
Skönhet med fredag!!!!! När jag sluttad på jobbet så var det till att fickas en prinsen till Hanna. hon fyller 2 år i morgon. Tur hittad jag en klängig till henne. En svaret med Sjögren på. 'tänket den kudde hon ha till nyår. Sen så färjad jag håret.
 
 
 
Lördag!!! Förser sak man på 2 års kalas i Stehag. På kvällen sak jag på fest med jobbar koppisar. Det är skönhet att det sak var i Osby. Först var jag på klass. Det blev glad för paketen. Sen fick vi god kakor och tårta och popcorn. Var vi där ett tag. Sen körde mamma mig till fasen. Där vi åt och pratade. Och lyssnade på musik. Rycket kul. Sen fick mamma hämta mig. Var hem vid 11 tiden. Då var jag trött. Sen ställde jag till baka klockan.  
 
 
 
Söndag!! Var det bara en slapp dag!!! Inet mycket fickas.  
 
 
  
   
 

villken dag!!!!!

Publicerad 2013-10-21 21:38:00 i Allmänt,

I dag börjad rycket bar. När man försover seg. Det är tur man kudde åka med Anci. Var på jobbet när facket kom till jobbet. Vi blev kar på IKEA. I morgon sak vi var i Glimåkra. Undra var sak man göra. Inet mycket att göra där.  I kväll så jag har jag varit och tränat. Snarat sak jag sova!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                          

lung helje

Publicerad 2013-10-21 21:37:50 i Allmänt,

Fredags var det till att tvätta och ständig. Inet kul allts. Sen fick tummarna låsa och rensa min Garbo. Nu är det Inet mycket kläder kvart nu. Det mästa var för storet. Det känns skönt att det är så!!!!! Då märks det att man har gått ner 55 kg. Nu sak jag bar sälja liette och sänka vissa saker. Se skull jag kolla på i idol. Det blev ej så. kollad litet på youtube i stålet. 
 
 
 
Lördags så sov jag tills jag vaknat. Man släpa gå upp tidig. Som jag har joret noga hällen nu. Sen har jag ont i magen. Så jag låg och kollad på film. Det var bar Ragne ut en då!!!!! Då man saknar att man Inet har en pojkvän. Det kommer väl. Det var bar en slappe lördag. Det är skönhet i bland.
 
 
 
I söndag var jag hos mamma och pappa åt middag. Mamma är bäste på att gör sås.  Vi fick knycklig. Sen kollad jag på Bingolotto. Det var en slup. Jag fick se Erick. Då blev jag glad.
 
 
 
 
 
 
                                             
 
 
                                                                            
                                                                                                  
 
 
                                                        
 
 

Då har man sjungit i kyrka i går

Publicerad 2013-10-14 20:22:31 i Allmänt,

 
I lördags var jag och några andra i kyrkan vid 11. Vi skulle fockas litet . Så alla körmedlemar skulle få plats. Vi skull var 80 körsångare. Sen var det till att gå hem. Sen var det till att var där vid 1 tiden. Då övar vi med  alla.  Sen hade vi fick. Sen var vi i kyrkan och tränade med dom som skull spela instrument. Sen vid 18.00 så skulle har litet fest. Åt vi liette och sjöng liette. Det var kul och prat liette. Sen var det till att gå hem och lägga seg och sova!!!!!   
 
 
 
 
Så skull man var i kyrkan vid halv 9 tiden. Så vi övade en sista gång. Det var vissa som hade folkdräkt. Alla var så finna. Vi var för glada. Jag hade en röd  klänning på mig. Sen var det i gång. Det var ricklig kul. När jag kom hem så kolade jag på film.
 
 
 
 
                                                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
¨¨
 

Mycket nu!!!

Publicerad 2013-10-10 21:35:00 i Allmänt,

Har var och tränat i dag. Det är skönhet det!!!!  Tack Mats för skratt anfallet i dag! Det såg rolighet när han lekte Derek sent. Sen snubblad. Jag tänket på grevén och besjungen. Så är det är man är trätt. Kul hade vi.  
 
 
 
 
I går trängde vi i kören. Det var många. På lördag kommer vi var 80 stacken som sak köra!!! Låtarna siter ganska bar. Vi sak träna på lördag och söndag!!!!! Det kommer gå bar!!!!
 

I går had jag tränigs värk

Publicerad 2013-10-07 21:35:14 i Allmänt,

Det märkes att man tränade i går. Jag har traniges värk så jag jord Inet mycket. Jag dammsug och tokiga golv. Sen så kollad jag på film. Jag så på torka aldrig tårar utan handskar. Den är en bar. jag grät när jag såg den. Det brukar jag inne göra. Så jag hade en slapp dag!!!!
 
 
 
 
Har bättrat på tränings värken. Nu är jag helat slut.
 

Har man tränat i dag!!

Publicerad 2013-10-05 19:35:00 i Allmänt,

Jag klarad mitt gröna strak i dag!!!!! Jag är hur glad som hälsat nu!!!! Jag sitter i soffan nu är hur slut som hälsat!!! Jag har var i gång hela dagen!!! Jag sak Inet gör som mycket i kväll.
 
 
 
 
 

torsdag

Publicerad 2013-10-03 21:15:00 i Allmänt,

 Då var det torsdag i dag. Det är skönhet!!!! Har var och träna i kväll. Det var segat att träna i dag!! Jag ficka vett att jag sak tätas till grönhet strak. Det sak bel kul se hur det kommer gå!!!! I morgon är det kanelbolens dag. Jag får baka det i morgon!!!!!!  Jag sak bar tvätta i morgon.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela