osbytje.blogg.se

godiebox nr1

Publicerad 2020-02-28 12:00:00 i Allmänt,

Februari box 
Godiebox
 
 
Zarkoprum
Purple molècule 070.07
Vill du finna solskenet mitt i vintern utan att behöva resa till Bali? Nu bhöver du inete leta länger! Det här är en eu de perfum som ger dig samma härliga känsla som en ressa till värmen.  Den påminer om scandi-sommar när blummerna slår ut, mer gundomligt än så här blir det inte. Spraya parfymen på halsen och handlederna när du behöver lite extra oomph.
 
 
 
Rek. pris: 1100kr för 100 ml.
Den luktar gått!!!
 
N.A.E
Delicatzzza soothing body balm
 
En ljuvlig kroppskräm för din dagliga hudvårdsrutin. Formulan innhåller ekologisk apelsinblomsextrakt och alove vera och är vegansk krämen är ett mådte. Den har en naturlig doft som är skonsam mot din hud. 98% naturligt innehåll.
 
 
 
 Rek. pris: 89 kr. 
man fick full size
 
Naobay 
Recovery Mask
Den här är produkt som får dig att swipea höger! Den lugnanade ansiktsmasken äe ett perfekt val för den känslig huden och erbjuder den cocktail av vitminer och nineraler som din hud törsta efter. Den här torojänaren inhåller apelsionblomsvatten, e-vitamin och till och med extrak av marshmallows. Applicera produkten på tott hud och låt den verka i minst 7 minuter. Skölj sedan av med ljummt vatten.
 
 
 
Rek. pris: 257 kr.
Man fick full size
 
 
GLOV
Moon Pads
 
Precis som en rymdarkt tar dessa återanvändbara bomullspads din skönhetsrutin till en höger nivå! De är miljövanliga och superenka att använda och ersätter användnigen av totalt 800 vanliga bomullspads OCH de kantvättas i 30 grade. De kan användas tillsammas med vatten, toner eller ebdast olja. Vi är redo att åke nu, tack!!!!
 
 
 
Rek. pris: 74 kr.
Man fick full size
 
de_CURE
N DAY1-Lightweight Day cream
 
Förbätta ditt skönhets- game med det här moderna mäserverket inom skönhetsvård. Testa en lättviktig, kladdfri fuktkräm med ter
molekyler i form av hyaluronsyra kombinerad med PGA. Det bästa av allt? Krämen dränker din hud i fukt och skyddar dess kollagenlager. Den  här är helt enkelt den härliga boost din hud förtjänar  år 2020!
 
 
 
 
Rek. pris: 850 kr för 50 ml
 
Bioderma
sensibio H20
 
Din käsliga hud mår bra av en skonsam rengöring. Den här supermilda micellärvattnet för sminkborttagning hjälper till att återskapa din huds skyddsbarriär, dygnet runt, sju dagar i veckan. Applicera ansiktsvttet försiktig på huden med en bomullspad. Pro-tip:  Upprepa proceduren tills det inte fins sminkrester kvar på bomullspaden.
 
 
 
Rek. pris: 139 kr för 250 ml
 
 
 
 
Den fick man med.Jag tro att man fick den som exstra. 
 
 
 
Här är alla man fick den månaden
 
 
 
 
 

myss lördag

Publicerad 2020-02-22 19:18:09 i Allmänt,

Då har man var på 4 års klassa för lilla Didrik. Då fick vi god ficka. Så vi var där ett tag. Sen så var det till att tvätta!!!! Inett kul. Antonio tittar på ishockie. Med det ligger under. I morgon så får man städa och hålla på!!!! 

Söndag

Publicerad 2020-02-16 20:26:26 i Allmänt,

Då var man hem! Det har varit en toppen hälje. Det var ett Finett hotell vi Bode på! Frukosten var god!!! När vi ått frukost så blåste det som bar den! Så vi körde när vi hade ätt frukoset. Så vi var hem vid 11 tiden! Då kör vi in mamma och pappa och lämnade en bukett blommor! Sen så har jag plockar och städat här hem! Sen så har jag ser på tv! Sen så sak jag fixsat för en ny jobbe vecka ! 

Rögle

Publicerad 2020-02-15 23:10:36 i Allmänt,

(null)

Då så var det dags att se på matchen! Vi åket boss ditt! Det var fulett satt! Som tur så van rögle!!! Sen så vad vi hos min muster! 
(null)

I går var det ❤️ dag

Publicerad 2020-02-15 11:04:36 i Allmänt,

Efter jobbet så åker vi till Ängelholm där vi sak bo i häljen! Vi kom fram vid 4 tiden! Rumet var litte och finett!! Så vi var på rummet ett tag! Sen så köppet vi godis på hemmakvälls! Sen vid 9 så bar vi och ått på pinso. Det var gått!!!! 

(null)

Sen var det till att mysa ner seg i sängen!! Här har jag sov som en prinsessa!! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela