osbytje.blogg.se

Favorit glossyboxse

Publicerad 2019-04-25 12:00:18 i Allmänt,

Hej honey
Concealer
Trick And Treat är en aktiv concealer som minimera synligheten av mörka. Ringar och reducera andra missgärningar runt din ögon. Dess formulan är högpigmenterat och fina linjer viket ger ett slätare intryck. Produkten passar normal och torr hud. 

(null)

Priset är från nordicfell 399/15. Ml

Jag tycker den funkade. Och det tog  borte
Mörka ringa under ögaonen! 
Hade jag köpp så 
Jag klppet en justare 

mars överrakkningar

Publicerad 2019-04-24 12:00:00 i Allmänt,

 
Mars
 
1: Zingo sorbet Lignt
En frisk, sött och svalkande smak som för tankarna till isglass och sorbet ! Den innehåller 8% fruktjue och en härlig smakmix av ananas, apelsin, citron och hallon.
 
 
Bildresultat för zingo sorbet light
Ca pris:15.90 kr
 
 
2:Bjäre chips salett och vinäger
eller cheddar
Sveriges godaste chips, nu enligt 9 stora tester svenska potatis, svensk rapsolja och bara naturliga smaker.
 
Bjäre Chips Salt & Vinäger 200g
 
Ca pris 24.90 kr
Desse var inet goda
 
 
3:Njiecandybar
chaco coconut
En mjölkchokladdppad kokosbarkrämig och ljuvligt god utan tillsat socker 
 
Njie Candybar, Choco Coconut, 1 st, Njie - Färdiga mål & mellanmål, Bars
Ca pris:12,90 kr
 
4: njie propud proteninbar
cashew almond
Krämig och cruncy proteinbar med mandelsmak, överströsslad med cashehwnötter och ett överdrag av mjölkchoklad. Utan tillsatt socker och 16 g protein per bor.
 
Bildresultat för njie propud proteinbar
Ca pris 17,90 kr
 
5:Glade aerosol
Glade Aerosoler förgyller ditt hem en härlig doft som väcker minnen till liv och förhöjer känslor. 
Bildresultat för glade aerosol
Ca pris 24 kr
 
6: Wunder-baum
rose och rasberry
Doftarna som doftar rosor tillsammans med nypplockade färska hallon för forbon och hem. Vem gillar inte doften av ett fång rosor? 
 
Wunderbaum Doftgran - Rose & Raspberry
 
Capris 24 kr
Den har vi bilen. Det låktar gott!!!
 
 
7:Herrljunga musteri 
Ingefärr och citron shot
Shot producerad på kallpressad äpplen, ingföra och citron. Starta varjr morgon med en uppiggande och fräsch shot!
 
 
 
 
Bildresultat för ingefärsshot
 
Ca pris 44.90 kr
Mamma fick den. 
Hon dricker det var morgon
 
 
8: Original winegums
Vingummi tillagat enligt det klassiska originleceptet. Ett  vingummi som det ska smaka helet enkett
 
Bildresultat för original winegums
Ca pris: 10 kr
 
Ramlösa persika apelsin
Kolsyrat vatten med smakav persika och apelsin. Tappad och smaksrtt drikt vis källan i Ramlösa Hälsobrunn.
 
 
Bildresultat för ramlösa persika apelsin
 
Ca pris: 15 kr
 
Den var god. 
 
 

nexstor nor 7

Publicerad 2019-04-23 12:00:00 i Allmänt,

Enda sätt att genomlifed en 
konsert är själv stå på senen

" Jag har aldrig känt mig manad att sätta mina personliga livsöden på pänt, Jag är 63 år-snart pensionär, jag vet-och jag har aldrig ens tanken tämkt tanken på att skriva en bok. Förrän nu. Det skall sägas att egentigen ogillar jag böckere starkt. Till skillande från mina föräldrar som läste för jämnan när jag var bara. Mamma ständigadevis var att" har man bara en bok har man aldrig tråktig och eftersom både hon och pappa lever enligt den devisen blev också böckrtna minstörsta konkurrent om mina föräldrars uppmärksamhet Att jag detta till trots lyckats plita ner 330 sider, av förvissson rätt ointeressanta ankdoterfrån min uppväxt, ska därför ses som en bedrift ochdet hande troligtvis aldrig hänt om jag inte beslutat mig för att göra ADHD-utredning för att komma tilrätta med min ständiga rastlöshet.Att tvingas för en psykolg om sin barndom sätter i gång en del tankar. När jag sen fick en roll i My Fair Lady på standsteaternsom Elizas pappa- i min enfald trodde jag att jag föräats en av huvorllerna- visade det sig att min medverkan i musikslen var ringa. Under den långa reprtionsprioden kom rastösheten åter krypande. Vad skulr jag sysselsätta mig med hela dagarna ?morgon kom titelen på mina ännu oskrivan memoarer. Bara så där. Den sammanfattade det mesta och det kändes på något sätt omöljigt att inte salå sig med vid datorn och ge livet åt titeln. *" Magnus uggla. Den sammanftta de det mesta och det kändest på något sätt omöljligt inte slåsig med vid datorn och ge liv åt titlen. " Magnus ugglaäe en av sveriges största artiseter. Det här är en memoar bok som tar sin utgångspukti hanse beslut att ögra en ADHD-utredning. Samtalen med pyskolgen tvigar homom att berätta och gå tillbak till uppväxtaen, familjereltionerna och den tidiga önskan om att bli berömde, slå igenom som musikarist. Det är en oppenhjärtig, drastika och rapp berättelsen om en ung man vars rastlöshet böde sätter korben för hommom. och ständigt driver homnom framåt trots nya motgångar. Redan som barn hatr han ett stort behov av bekräftande vikeymham skildrar med stoara insikter och humor. vi får följa hommom från tidig bardom med ständiga flyttar och ippbrott, via de vilda glamåren och fram till skrivadebuten, som inte blev den hyllade framgång han hade hoppats på. Men van vid motgångar ger Mgnus uggla upp och snart står genom brott. 

 
Vsd jag tycker
Det är en bar bok om man vill vett hur det är och ha ADHD. Jag har fårt vett med om det. Hur han har kom på villsa låtar. 
 
 
 
 
 
 
Bildresultat för Enda sätt att genomlida en konsert är att själv stå på scenen
 

glossybox or 3

Publicerad 2019-04-22 12:00:00 i Allmänt,

Mars boxss
 
 
1:The body shop
shea nourishind dody butter 
Favoriten shea body butter är fylld med hållbart, Communit Trade-producerat sheasmär. Dem rika konnsistensen smällter snabbt ni i huden och ger en långavarig känslaan av mjukare och smidigare hud. Den är nu dessutom vagansk! 
 
The Body Shop - Shea Body Butter
 
Orognalprodukten 185 kr/ 200 ml
Man fick 12 ml
 
2: Lunad by luna cosmtics
Losse Transjucent powder
Taransparent setting powder som håller makeupen på plats ocg ger ansiktet en matt, sikeslen finish genom atgt absorbera överskottsolja. Avsluta din makeup med att applicera en liten mängd över hela ansiketet med hjälp av en stor puderste. 
 
Vi går knappt utanför dörren utan detta transparenta löspuder fråm Luna by Luna som matverkar somtidigt. Som det håller makeupen på plats. Den fjäderlätta formula absorberar överflödig olja samtidgt som pudret trollarborta fina linger och porer. Looose Translucent powder gerben fin matt finish som håller i timmar. 
 
 
Bildresultat för luna by luna cosmetics loose translucent powder
orginalpordukt 195 kr/5 g
 
 
3: Color clud 
dry lce quick brops
Torka ditt nagelack på bara några minuter! Slutför manikyren med en droppen Dry lce på varje nagel, droppen når djupt ner i alla lager och torkar dem. Perfekt för varje giel boss på språnge som inte har tid att vänta på att nagellacket ska torka. 
 
Vem har inte!
Varit med om fölkande scenar! Du är på väg till festen, daten eller viktiiga jobbmötet och senglar ner på dina naglar. Avflagnat lack. Du har glömt att fixa manikyren och tiden räcker egentigen inte till för att måla nu, men du gör det i alla fall. Du får helet enkett vara försiktig. 
Bildresultat för color club dry ice quick dry drops
Orinalprodugt 75kr/ 10 ml
 
 
 
4: Doucce
Relentless matt lip cryon "winterberry"
Förny din look ny löppförg! Den här pennan från Doucce har en högpigmenternerad färg som är enkel att applicara med en underbarat kramig konsistens. Resultatet blir sidematt utan tork utläpparna. Lättaste sättet att ssnabbt förnya sin makeup är att terst en ny läppförg! The Relentless Matte Lip crayon från Doucce ger en långvarig förg med en sidenmatt finish. Den krämiga formula lägger sig perfekt på läpparn utan att torka ut. Några glossien får testa den här härliga färgen i måndens box 
 
doucce Relentless Matte Lip Crayon 2.8g (Various Shades) - Cape (411)
 
Orgnalprodukt: 199 kr/ 2,8 g
 
 
 
 
5: Schwarzopf beology
Daily moisture esswnce spray
Återfuktande och stärkande spray djuphavsextrakt och alger, rika på antioxidanter. Applicer i torrt eller fuktit hår före ellet styling. Perfekt on-the-go produkt när ditt hår behöver extra fukt och glans med en förtolland doft! 
 
Schwarzkopf Beology Spray Moist 150ml
 
Orginalprodukt: 179 kr / 150 ml
 
 
Den ånaden fick man mycket spenad att tästa
 

Långfredag påske firade

Publicerad 2019-04-20 11:17:00 i Allmänt,

Långfredag
Jag vaknde tidisg som vanlig när jag är ledig. Det är skhänet för jag sak gör efter efterrätten till posbufen vi sak ha. Och sen sak jag till Ica och handla och hämta peket. Så ficksad jag pakottan. Det sak stå i kyllen ett tag. Sen så skulle jag gör en kladkaka.. Sen så städa jag. Vi sak passa en hude som hete Nisse. 
 
 
 
När jag skulle ta utt kakan så var klantig så det blev tummer av tryck i den. 
Alla tycket det var gått. 
 
Till maten så ått vi det man brukar ha. Så det var mysiget. 
 
 
 
Nu på morgon så har jag var utt med Nisse. Och titar på ny hett morgon. 

(extra box) benefit

Publicerad 2019-04-19 12:00:00 i Allmänt,

glossyboxs
Benenfit!
 
 
1:Badgal bang!
Volumisng maskara
Benefit levrar fligt svepande, nattsvglavaxöverskidande volym. . Tackvare sin granvitoonster otsander formula med arco-paratiklar 8framtagen ur avanceradrymdtrknolgi!? tillför BADgaL!!! Valumising Mascara en massiv volym utan att fransarna tyngs med. 'Den innovativa mascarae har ett kolsvart pigment och en specilaladesig borste med 360 graders räckvidd som ger dramutiska längd till båden över och nedra fransraden. dig höpnadsväckande volym och en sensutt inramad blick i ett enda drag!
 
 
Bildresultat för badgal bang volumising mascara

originalpordukt: 280 kr/ 8,5 g
 
2:Browvo!
conditoning eyebrow primer
Drömmer du också om fylligare ögonbryn? Tur  för oss att BRowvo! conditoning Eyrbrow primer är här för att rädda dagen! Den näringarika prinern innehåller keratin och sojaproten som bådsa är kända för att gr brynen en mer fylllig och hälsososam lokk. Prtfrkt när du vill ha rtt naturlig resitat ( som passsande nog är en av årets största brynterander! ( Använnd den innan smink för att tillföra fyllighet och forma brynen. Primern hos desutom vårdande egenskaper som gör stråna mjuka och lättarbetodetesta att appliccera inna läggdags och låt verka under natten.
Bildresultat för browvo conditioning primer
orignalprudokt 325 kr/ 3 ml.
 
3:Galifornia golden 
pink blusher
Ge vårsolen exra hjälpper på traven genom att addera persikofärgad lyster på kinderna! GALiformmis Golden Pink Blusher är en av Bensfits härrliga härliga nyheter somminst sagt livar upp sminkneessären. Rouget har en oemotståndligt guldskimarande nyans och tillför ett glow i klass med borsten svepa över kindbenen och njut samtidiget av den subtila doften av rossa grapeefrukt och vanilj. 
 
Bildresultat för galifornia golden pink blusher
orignalprudokt 385 kr/ 3 g
 
 
4:Gogotint
Bright cherry
Låt dig inspiras av san Fransicicos sprudlande livfullhett ochb omfamna din mest lekfulla sida. Med Benefits körsbärsröda läpp- och GOGO  Tint skapar du enket en vårfräsch lokk som ger nytt liv åt din hud. Färgen kan byggas upp till önskad intentensitetvälj själv om du satsar på naturlig bärigaläppar med matchhande kinder eller går alla in på kalrrött. Vi banar mer än väg för solskent tilsammans med denna föggglada gorlada gobbil i vår.
Bildresultat för gogo tint bright cherry

orgnalprodokt 370 kr/ 10ml.

5:The porefessinl

Peari primer

Benefit har tagit det bästa från stor säljer en the POREfessional och adderat en ardete en orfentlig dos med lyster. Resultatet? Fulkomlig magi i pärlemorskimrande dos med lyster. Rester. Resultatet? Fullkomlig magi i pärlemorskimarande rosa! Den världsyllade ansiktsprimern minmerar synligheten av porer, jämna utt huden, frå sminkel att hålla längr och tillför glow i mängder. Tack vare produltens oljefria och fjärdelätta formula från din hud en sikeslen och strålande finish som håller hella dagen . Hej då, vinterglåmighet.

Bildresultat för the pearl primer

orgenlprodokt: 370 kr/ 22 ml
 
6_They`re real!
Double the lip
Skapaen en illusion av fylligare (och  mer kyssvänligal)läppar i ett enkelt svep. Innovativa Theýre Red! läppar i ett enkelt svep.Innovativa Theýre Red! Double The  Lip kombinerar läppstift och läpperna i en enda produkt. Med andro ord-en given favori i alla skönhetsfanters handväskan. Den tårformande spetsen har en djupare nyans som definierar och framhäver läpparnas konturer, medan det ljusare, semi-matta stifet ger en lyxig satninfinish 
 
Bildresultat för the´re real double the lip
 
orginalprodukt: 235 kr/1,5 g
 

 

 

Fbruari boxsen

Publicerad 2019-04-17 12:00:00 i Allmänt,

Testagram 
överasknig
 
 
 
 
Festtis perar
Änttligen en festis med samak av bara päron! Smaken är godast riklit kall. Festis är en fruktdryck utan kolsyra och finns i många goda, spännande smaker
 
 
ca pris 15 kr.
Den var god
 
Doritos bell pepper
Doritos är sprödat tortillacihis gjort på förska majs och med djärva smaker. Det nya tillskottet Red bell pepper har en fyllig av solmogen röd paprika som ger den en kraftfull samkupplevelser en fyllning med vaniljkkola och över dragen med nougat. Såklat har den, precis som glassen, en mjukkräna av nouga. 
 
 
 
 
 
 
ca pris 24 kr
Dessa var goda
 
Family fresh cocco och
Shea buttter duschkräm 
Återfuktande dhushkräm med kokosolja och vårdande sheasmör. Detrika dhuschkräm ger ett härligt lödder/ skum med en behagglig doft av mild kokos. 
 
 
ca pris 24 kr
 
Nogger bites
En pralin som garnaterat återspeylar Nogger smakrymd. Pratinen betar av en fyllning med vanilikoal och är över dragen med nougat. Såklat har den, precis som glassen, en mjuk kräna av nougat. 
 
 ca pris 22 kr
 
 
Gaam nutriton
candy series series brink
En färbigblandad funktionsdryck berikada medmuskelbyggande ACAA och upppigande kaffein. En perfekt tärstlöckare när du tränar, eller mitt på dagen när du behöver piggna till. 
 
ca pris 20 kr
 
norr 09-raspberry/lemon
En törstsläckande funktionsdryck med en exaktblandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa västke balansen, Norr har en god, frisk smak och innehåller minimatt socker. 
 
ca pris 29 kr
 
Hemlig produkt
skiljer sig per box, men värdet översigter
 
Jag fick denna 
49 kr
 
knorr rich vegetabel vegan fond
(gratisprov)
Den vegan sak motsvarg heten till kötttbuljongen! fonden har en djup. fyllig och intensiv smak som gör sig extra bra i mustiga bra i mustiga grytormeller samaker såsen
 
 
 
 
 
 
 

nexstore nor 6

Publicerad 2019-04-16 12:00:00 i Allmänt,

30 om dagen
En livsresa
Den 27 Oktober Johnnas son Louis Han var 3 månader för tidig och bar en dryg timma efter förlosnigen så var Louis död. Denna traumatiska händelsen satte sin outplångling spår i Johnna, som i flera år plågades av en fruktansvärd ängest. Livet gick på sin vanliga takt, med det var som om Johanna inte längde med. Trots detta så fick hon 2 frisak barn, förde att normalt liv och gick till jobbet. Men ångesten var hela tiden där. Och tog det stopp. kroppen sa emot och alllt  barkande samman...
I dag är Johanna en anna människa. Ångesten har hon fått under kontroll och hennes liv är gladare än  någonsin. Detta är berättelsem om hennes väg ut ur en mörk, destruktiv tid, och hur lyckades vända livet i rättriktning. Johana är en svensk föörfattare och bloggare
 
 
Vad jag tycker
Jag känner i gen mig i visa saker. Det är bra att taupp. Hur det kan var och m
ista ett bra.
 
En bok jag tycker att man sak läsa heller lyssna på. 
 
 
30 om dagen: En livsresa

Glossybox nr 2

Publicerad 2019-04-15 12:00:00 i Allmänt,

Februaria
 
 
1: Skichmist
rose quartz yoth defence lip plamp
Frmhöv läppars former, textur och volym med denna vårdande lipplumper. Aktiva ingreienser så som antioxidantrik E-vitamina och hyaluonsyra vårdar återfuktar läpparna peppar myntsolja en fräsch doft för extra kyssvänlig läppar!
 
Få vackert kyssvänliga läppar med rose quarlz youth defence lip pulmp från skin hemists formulan är av aktiva ingredienser som veirdar löpparna och ger enplumping rffekt. Hyaluuronsyra återställer läpprans mjukhet och volym. Pepparmintolja ger en och inbjuande doft. Dina läppar kommer att kännassmidiogare och mer återfuktarde!
 
 
 
 
orignalprodukt: 280 kr/ 8 ml
 
2: Lartzy cosmetics
Dew pot "Glory"
Koprkimarande higligheter som ger en daggrfistlyster åt huden. Applicera en liten mängd för en naturlig glans eller bugg upp för ett starkare skimmer. Den passar alla hudtyprr och kaan anvädas överalt där du vill ha lite extar glow! Adder kropparglow till din makeuo med den krämiga highigetern Dew Pot "Glory" från Laritzy cosmetics. Den skimmrande krämen kan qpplicerars var du än önskar liete extra glow! Bara en liten mängd räcker för att ge ansiketet en strålande, daggfrisk lyster. Förgen kan byg gas upp för att få ett mer intensivt smiknig, exempelis på ögonlocken
 
 
 
orignalprodukt: 180 kr/ 19,5 g.
 
 
3: Maskeride
Pre party hudarating sheet mast
Hitta rätt sheetmask för varje tillfölle med Masker Aide! Gör huden redo för fest och skapa en perfekt makeupbas. Återfukta huden med naturliga oljor från argan och apelsin samt extrarkt fråm argan och  apelsin samt extrakt från superfukt, ris och honung för en sammetslen finish.
 
Visa kärlek till huden och njut av en söndagsmask! Vi satsar på en sheetmask från Maskeraiden. För maximal återhällerning och återfukning väljer vi Beauty Restore sheet Mask som ger ny energi inför morondagen. Formulan innehåller arganolja, superfuktextrat, gräna alger och vitamin E. Den avstressade, kylande masken från ansiktet att slappav samtidigt som lavendelija ger ettra god sömn. 
 
 
orignalprodukt: 59 kr/ st
 
4:Decépr
Hyddra Floral Anti- Pollution Hydrating Rich- cream
 
Rik dagkräm som ger huden näring med en kraffullkombination av eterisk nerolja och moringaextrakt. Den sikeslean konsistensen absorberas sanabbt och lämmar huden mjukoch len. Applicara på morgonen efter rengöring.
orignalprodukt: 570kr/ 50 ml
Man fick 15 ml. 
 
 
5:Clinique
High impact mascara
Addera volym och längre till varenda r,frans! Den rena och djupa förgen förstärker det dramatisk retultet. Börja vid fransrötterna och sickacka, upperepa för enmer intensiv look. 
 
 
orginalprudogt: 235 kr/ 7 ml. 
 
 
 Så hät fin var boxsen den månaden. 
 
 
 
 
 

lördag och stöde

Publicerad 2019-04-13 23:17:15 i Allmänt,

Då var det hälje i gen. Idag så sov vi till 9. Det är lenge för mig. Sen så låg jag i sängen och titade på youtube. Det fines indet bäter att vakan på ett sådan sätt. Sen så titad im i gadroben hittad ingt. Så jag bästrmde mig för att stöda den och så ränsade jag. Så nu kan jag hitta i gen. 
 
 
Jag hadde en hledel.
 
 
 
Så nu är allat viket sak bar sotra hur det sak var i gadroben. 
 
 
Så här blev sut resutaett. 
 
Sen vid 2 tiden så var det till att tvätta. Nu så har vi ätt takos och se på tv. Nu sak jag bädda sängen med rena lakna och täken är med tvättade, 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela