osbytje.blogg.se

testagram 05

Publicerad 2019-07-17 12:00:42 i Allmänt,

Maj boxsen
 
cocca-cola zero
sugar peach
Sockaefri coca-colan med samk ac persila 
ca pris:12,95 kr
 
 
Anydag granoia bites
kokkos eller blåbär
Små fiber-och proteinrika bollar av ungnseratade nöttter och fröer i en smart förpacknig som är lätt att ta mid sig under. 
 
Ca pris 25 kr
 
Loka solig citrun
kombinera en frisk och fräch ccirusmix med en fruktig twist. Mixen är en blandning av citron, lime, mandarin och aplsin. 
 
ca pris: 20 kr
 
Lay`s saltad
Gjord på utvalda poatisr av högsta kvaligtet Lay`s potatischips är altid lika tunna, krispiga och oemotstånliga! 
ca pris: 20 kr
 
Swebar protin bitar
ett måst för dig som älsakar choklad och hälsosamm snack varje påse innehåller 6 bitar och räker till mellanmål. Med en djup chokladsmak och hägt proteninehåll blir manmätt och nöjd. 
 
ca pris: 23 kr /st
 
Oreocrispy och thin
Chocolat creme
En tunnar och kripigare variare varisigare variger varit på originalet. Detär tunna och krispiga och funkar likar bar att äta som det är, som att doppa i mjölk.
 
ca pris 18.90 kr
 
Norr 2 Blood orangr
väskerställande fruktionsdryck.
ca pris 27 kr /st
 
Sproud orignal brink
Sproud ärtdryck innhåller ingen mjölk, gluten eller soja och är proteinrik med sockerinhåll
 
 ca pris: 19,95 kr
 
 
 
 

Godmogon

Publicerad 2019-07-17 09:18:34 i Allmänt,

Nu har jag ficksa til mig och ätt frukoset. Sak sak jab väka antonio oc ge hundar mat. Sen gå utt med dom. In jag sak i väg med mamma! Så slipper Antonio gör det sölv sen. Nu liger dom vid mig i soffan!

Sova

Publicerad 2019-07-16 23:28:57 i Allmänt,

Jag var och hämtad mitt paket i dag! Det var en glossybox! Det var mycket spelad att tästa den månaden! I morgon sak jag förla med mamma och min brors bar till ett lelkland! Så nu får man sova! 

Godmorgon

Publicerad 2019-07-16 11:52:58 i Allmänt,

I dag sov jag länge! Vaknad vid 9 tiden! Hudar är snälla och sover! Sen så fick det frukoset. Sen så var det till att gå en ruda. Sen så ått jag frukost. Nu har jag fixsa till mig! I dag är det sol ute! Hoppas att det håller i säg! Får se vad man hittar på i dag! Jag har ett paket att hämta utt. Får se om jag åker hämta utt det i dag. Får se bad vi hitta på i dag. 

Juni boxxsen

Publicerad 2019-07-15 23:49:49 i Allmänt,

Juni boxsen

Steel makup
Distored dremas higlighiting palette

Glowing skiner is always in! Ge ansiket en skimarande finishe med den här higlighiting paletten bestående av fem hologarfiska nyanser.svep över kindbenen, brynen, ögonlocken, amorbågen och nästan övernaturlig glow.

Orginalprodukt 150 kr/ 6g 

Baija

Body scrud french pompon "rose lchee"

Återstäla huden mjukhet och öka cirkulationen med naturliga ingediser så man rosextartatrak socker och vagetabilska oljor. Massera in på våt hud och skölj noga. Voil`a!! Stålande hud med en ljuvlig dofte av rosa och litci.

Orgnalprodukt 125ke\50 g 

Brillant smile sweden

WhieningEvo mouthrinse

Parktisk munskölj som kan tas med överalt i sommsr! Den samart formulan löser upp ytligar missförnigar och gör desa lättare att borsta bort. Motverkar även ilingar och innehåller flura som skyddar mot plsck och karies
Orignalprodukt 98 kr\ 100 ml

Skriv inläggstext 

Lebello

Pach shine 

Det ftuktigs löppceratet Labello Peach shine är berikat med skumarande pigment och ekologiska jojobaloljs. Ceratet lämnar löpparna intensiva återfuktade med en koralrosa glansen 

Orgnalprodukt 15,90 kr\5,5 ml

Ida Warg 

Dry shimmer oli

Ge huden ett skolkysst gyllene skimmer med en dorft av heta sommarnätter! Det här lätta oljan är deriks med macanamianötter, som återfuktar och lugnar huden. Sakaka flasjan och massera in, exempelvis armar , ben ochdekolletage.

Orgnalprodukt 199kr\100 ml

Semster 1

Publicerad 2019-07-15 12:35:19 i Allmänt,

då har vi en vecka semäster nu. Det är skhönrt. Nu är vi i glimåkra sak var hudvakter och katvskter. Det är i Italen,. Sak vsr där en 2 vevker nu. Så det bler när till jbbet nästa vecka! Sak snar åka hem och tvätta och städa. Ska gör det i lung och ro. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela