osbytje.blogg.se

ikea

Publicerad 2017-07-29 22:48:54 i Allmänt,

I dag har jag var på Ikea med Lilly, Patricia, Antonio och mates. Det var mycket folka där mörkat när vi skulle ficka. Så vi jack och tog alla vi skulle ha och sen tog vi en ficka. Det var en sam som var slut. sko skop. Det skull behövas. Men sak dit i gäng när golvet i sovrummet är laget. Behöver Byron. Sen har vi ätt här. Vi planka. Sen har vi prat. Nu ligger vi soffan tar det lugnet.

Jobbat en vecka

Publicerad 2017-07-28 05:00:00 i Allmänt,

Då har man jobbat en vecka efter semäster! Har man var trötte som den. Men har man bar ledig 3 veckor så är det segt att jobba! Så Der är tur att det är fredag i dag' 

wish

Publicerad 2017-07-27 21:40:03 i Allmänt,

Har handlar läppglans på wish 

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

Det var svaret att få väg från handleden. Se hur det sittar på läpparna!

Så här ser på förpaknonig 

Klockan 05.00

Publicerad 2017-07-24 06:00:00 i Allmänt,

Då bar det till att fockas sig till jobbe dag! Käns konstig att gå upp bod 5 tiden. Man har sluppet det på 3 veckor. Der kommer var jobbigt att jobba den veckan. Det får gå. 

Ni är jag foxsad. Nu är kah redo för jobbe dag! 

semester över

Publicerad 2017-07-23 21:57:00 i Allmänt,

Då har 3 vecker  gått. Det har så fåret. Men det är mycket man har hitta på. I dag har vi tätta och städat. Så när tvätta så joter jag en ansikmaske. Den har jag fått i en glosyboxsse. Den var bar den kan jag rekomdera. 
 
 
Den svaret jag har på näsan är bar till En fantastisk rengörande mask berikad med kol som hjälper till att absorbera smuts och orenheter från porerna. Masken ger din hud en fin och naturlig lyster och rengör utan att torka ut. Ge din hud en avslappnande stund och njut av dess härliga doft! Jag har mycket på näsan. Den jag har på panna och hackan är jusblå och är bar för En fantastisk lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter. Dess friska eukalyptus har också en avslappnande verkan på huden och tillsammans med leran arbetar masken djupt på huden för att avlägsna orenheter och smuts. Masken har också en sammandragande effekt på förstorade porer och efterlämnar en frisk och fräsch känsla - en perfekt ansiktsmask för dig med fet och oren hud. den jag har på kiden är brun och är bar för En mask som ger din hud extra energi. Masken är berikad med röda algextrakt som har sin exfolierande effekt på huden, du finner även vulkanisk sten som också exfolierar och avlägsnar döda hudceller från ansiktet och skapar en jämnare yta. Detta ger en fin lyster och en mjukare och fräschare känsla till din hud. Jag kan räkomder dom. När jag var och ämtad upp tvätten har jag bar myset i soffan. sak snaret gå och lägga mig. 

Glass båt

Publicerad 2017-07-22 12:33:11 i Allmänt,

Då sak vi till Åhus och ätt glasse! Det bler jag, Antonio och cicellia. Der är bar 2 dag kvar på den semestern! Tiden går fåret! 

Var liette ut tråkade! Kah tåg en bild

Smink

Publicerad 2017-07-21 06:00:00 i Allmänt,

Jag får se om jag får till det när jag sak smink mig senar i dag

Skriv inläggstext 

Stsn

Publicerad 2017-07-21 03:00:00 i Allmänt,

I går var jag i stan! Det var jag, ciciella, Frida och Valle. För en gång skul var det sol och varmet. Det blev litte köp! 

Köpet jag på h&m det var på rea! Det skuld kosts 299kr. Jag betalde 100 kr. Det sat bar! 

Sen var vi på cubos. Där hittade jag litte mer

Desse är hur sköhöna ha på sig! Det kostade 79. kr

Des kostad 

249kr. Får se hur det är

Sen dessa! Dom var skhöna att ha på seg!  59kr

Sen var jag in på.  Kicks där köpet jag primer det är kicks egna! 


Bakef blusher honeyon och bakande blushe fashionsts. Fet sak ble spenade att tästs! Det blev 457kr

13 juli hem resan dag 10

Publicerad 2017-07-20 21:55:18 i Allmänt,

vi åket från i Italien vid 06.34. Då var bilen redo för att åka till bak till Sverige det var vi med. Faste man hade hafset under bar dag. Med varme. Antonio fick gå i alla troperna och lämna nycken. För det fick man ha till graden utt. sen så lyssnade jag på olyckas fågel. Det var så spanade. När vi hade åket litet så lysande jag 15 minuter sen stängdes av. Det var tur det jag somnade. Det jorda jag till och från. När jag var vaken så var det mycket fint att titta på. När vi kom en bit in i Tyskland så var där 4 filer sen 3 och 2 till sita var det 1. Sen en bit in på det var det avstängt. Så vi fick köra ni i ett samhälle. Det är tur att vi hade GPs. Så vi kom på rätt ställe. det tog lett tid. Det var tur att jag hade köp lite gått när vi tanke. Vi kom på båten vi karet i 1. Där åt vi. Det var gåt. Sen så handled vi gått att ätt på i bil. Sen så var vi Danmark vid 01.40. Sen så var det till sätta sig i bil i gen. Sen så skulle tänka in vi kom på båt i Danmark det skulle intet ha göra för vi missad båt med 10 minuter. Vi fick vänta en karet på nästa, Då så sträket jag på ben. Det var Klette. Det 12 garder man var van vid 26. Vi var i Sverige vid 04.11. Sen var det raka sport till Knislinge. Där hämtade vi bilen. Sen var det till åka till Osby. var hem vid 8. Då la vi ås. sov till 12. Då packad jag upp. Sen så var jag hos amma och pappa. Där blev vi bjuda på grillat.

Pridoketer kag tycker är toppen

Publicerad 2017-07-13 06:00:00 i Allmänt,

Alla desse har jag hafett med mig till Italien! Jag tycker dessa är toppen! 

Den hade jag med mig till Italien! Den är toppen bar! Jag fick den i en glossybox! Den är värd att köpa.

Den är toppen bar att ha efter man har var i solen en Helle dag. Den har bar toppen att ha med sig hitt. 

Den är toppen om man har liett fett hår! 

Den hade jag på mig en i kväll när vi skulle utt! Kag tycker det bar ett bar resolutare på en! Har jag med fått i en glåsyboxse! 

den fick jag i en glossboxs som ginxa hade! Den håller ögonbryn på blatse! Det har var toppen att ha med sig! 

Den har jag med fått en golssybxs! Den är hur myuck som hällse! Älsakar den.

Sista dag i Italien

Publicerad 2017-07-12 23:25:15 i Allmänt,

På förmiddagen var vi och badde! Det var lagom varmet i havet! Det var lite våger! Sen var vi och handlade till det vi skulle ätt på förmiddagen! Sen så villad jag liett. Sen så åket vi till lidel och handlade det vi sak ha på resan! Sen pakade jag! Så ått vi pitzza! Nu ska jag sova 

dag 9

Publicerad 2017-07-11 23:06:11 i Allmänt,

Idag har det var varmet som bar den. Jag och antion var och köppet Bröd till maten. Då var det lagom att var uette. Inette för varmet. När vi kom hem så la jag mig i sängen och lysanade klaret på Stenhuggaren. Sen på aftermidag var det varmet att gå utt. Vi sakulle handal midags mat till i kväelle. Vi bar som hndlae nu. För på torsdag sak vi åka hem. Sen var vi i en sritbotick köppet liette. Sen så var det till att konka hem allaet. Sen rigde jag mamma så vi pratade ett bsr tag. Nu har jag sutt på balkongen och sät på film. Man får njuta så länge man kan. Man vett in vad det ör för väder hma. Jag har hämlektan nu. Nu sak jag lysna på olycksfåglen.

Dag 8

Publicerad 2017-07-10 21:57:00 i Allmänt,

I dag på förmiddagen så var var vi och handlade! Jag hittad manas ansiktekräm som dån har sluta sälja i sverge! Sen haded vi passta som inett säler i sverge! 

 

Vi älska passt! Sen så var det till att ta det lugnet. Sen så var vi och handlade kläder på Ove! Jag hittad 2 lime och örhohenge! Sen var det till att hem och städa! I mårgon får Antonio farfar en läkar som kom hitt! Sen så har vi ättie! Nu sitter jag på balkongen! Nu är det lagom varmet utte . 

Dag 7&8

Publicerad 2017-07-10 21:48:09 i Allmänt,

Lördag var det inett mycket som jag orkade göra! Jag hade ont i huvodet på förmiddagen! Sem på kvällen när vi had ätt middag så la jag mig i sängen och såg på film och käkade chips. Jag såg sunes sommar! 


Söndag på förmiddag så var set liett miliget! Det kom några stänke regndropparna! På sen eftermiddagen så var jag och Antonio utte en runda. Det hade en årlig marknad! Jag köpet bar en konsoler för min var slut och glömde ta med en till. Sen så bar det till att hem och fixsa sig. För vid 22.00 skulle vi till ett ställe utan för ventmola och ätt glas. Sen så jick vi en ruda där!  Sen när vi kom hem så var kag så trätt så jag jick och la mig! 

Der var den jag ått! Den var god! 

Dag 6

Publicerad 2017-07-07 20:15:03 i Allmänt,

I dag var vi på fredags marknade. Det var mycket Folke. Varmet var det faset klockan var 10 på för middagen. Jag käpet en liten väska som är bar att ha när man bar sak ha liett med sig! 

I kvälle så var vi och körde en runda! 

dag 5

Publicerad 2017-07-06 20:33:55 i Allmänt,

Vi var ut en sväng på förmidagen. När det var lite svalar ute. Det tog lie tid in vi hatad placering. Här kör som dom vill och pager som dom vill. vi hittad en till siset. Då så fixad vi det vi skulle. Sen på eftermiddagen så var det värmet så jag satt på balkongen. Man orka Inet gör något. Nu på kväll så var vi och åt glas. Det var gåt. Sen så var vi på Lidell.

dag 4

Publicerad 2017-07-05 21:38:51 i Allmänt,

Vi var och handlade i dag. Det var intet lett att få in alla. Det är ett litet kylskåp och en frysen är liten som bar den. Sen fick jag onet mitt huvuden. Så jag har bar taget det lugnet. Sen Så i kväll så ficksad vi maten. jag fixas grönsalladen. Nu sitter vi på balkongen.

Dag 3

Publicerad 2017-07-05 00:58:04 i Allmänt,

När jag och Antonio var ute så var det varmet som bar den! Sen så var vi alla och ått glas! Det var toppen gått! 

Det vad jordgubbe och shockldkros med vaniljen. Sen så var det till att fixsa sig. Vi skulle utt och ätta på restoragn! En mysig sådan! Jag valde en piazza och valde korv! 

Skriv inläggstext 

Det var min pizza! 

Det var vad Antonio ått! Sen skulle ha ha en öl

Där var hanse öl! Har varit en toppen dag

Italien dag2

Publicerad 2017-07-03 20:55:15 i Allmänt,

I dag har det var varmet här  i dag. Jag sat och lydnad på sten hugg aren! Det är en bar bok! Det är skhönt att sitta på balkongen! Nu i kvälle så var vi ute en ruda och körde! Vi var utan för vventimiglia. Fick man se hur Finet det är på visa Stella. 

Italien dag 1

Publicerad 2017-07-02 23:41:55 i Allmänt,

I dag så var vi och handlade mat. Sen så såv jag  ett bra tag! Jag har varit sesg heldagen. Det tar på krafterna att åka bil till Italien. Men man fick se mycket.  Det är Finet i Italien.  På den balkongen satt jag på in i dan

Dnmarke

Publicerad 2017-07-01 11:25:06 i Allmänt,

Nu har vi åket första båten! Nu siter vi i bil kö! Det gå i myrfaret! Det har nog hänet något! Det kom en börjare. Jag har villa lite! Det är muliget! Nu är vi på väg till nästa båt! 

Italien

Publicerad 2017-07-01 07:51:39 i Allmänt,

nu är vi på väg! Det kända skhönet att att åka till varm! När det rägnar! Hoppas att jag har fått med mig allat! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela