osbytje.blogg.se

Köpet på Ullared

Publicerad 2017-11-27 12:00:51 i Allmänt,

Den var så finna! Så jag vill ha

Så lite skhönhey produkter

(null)

(null)

Sen en ny mobil skall!

Så köpet jag två ny jul pynt. Som sak upp i veckan! Det är första advent nästa vecka.

(null)

Snygg tröja
Ett 2 par bas linnen.

Ett par snygga byxor. Som är smyga!

Sen köpet jag 2 lägens. Alltid bar att ha! Det har jag på Ming oftast!

Det är det trognast att köpa. Det behövdes!

Hoppad att jag kan ha den när jag tränar! En spot bh funkar ej!

Jul marknader

Publicerad 2017-11-26 10:30:59 i Allmänt,

För då ått vi en frukost på vadrhemet! Den var bra. Sen så var det till att paka och smyga till litte. Sen så åket vi till Ullared. Där var mycket folke. Så jag köper litte jul klappar! Sen hittade jag klädet till mig.  Sen så  var vi på julmatknad på wapnö.  Så vi var hem vid 8 tiden.  Så vi hade en toppen fredag och lördag. 

Lördag

Publicerad 2017-11-25 07:51:49 i Allmänt,

I går var vi i hallar och kallade i affärer! Det var ganska många aför och gå. Jag var in på luko och handlade liette! 

Den sak hålla låkarna på platse!

Här är det!

Det var en present ask med mitt favorit schampoo och balsam och så fick man en tvål.

Det åt jag på kvällen!
Så jag har hafett en toppen fredag

Städa gadronen

Publicerad 2017-11-24 12:00:33 i Allmänt,

Fick ett ryck att gör vid min gadrob! Skulle gör det ett tag nu. Kan lika gärna för det medan man väntar på tvätten sak ble klar!  


(null)

Så här ser det utt! Inett bar. Får se hur länge det kommer hålla Finet. 

Städat mitt smink och borstarna

Publicerad 2017-11-23 22:00:20 i Allmänt,

(null)
Borstar är med ficssde 

Fick ett ryck att gör vid i min smink ask! Den var grisig.  (null)
Så här såg den utt! Rätt äcklig . 
(null)
Så torkade jag av des med!ganska grisiga 
(null)
Så här det det utt nu. Får se hur länge det ser utt så här. 

En prudoket jag har fått i en glosybokse

Publicerad 2017-11-22 12:00:00 i Allmänt,

 
 
 
The Browgel
By tonya crooks
Behåll formen på din ögonbryn!  Browgl´s ögonrynsgel skyddar, formar och fixrar din ögonbryn, hella dagen. Bad, Yoga, eller dans hella natten... Utan att orora dig för att dina bryn ska tappa formen.
 
. Vattenfast
. Klupar inete
. Medium till faset staga
. Håller hela dagen
. Transparnt, oupptäck bar formen
.
 
Den håler var den låvar. Det är första gången jag har prova. Jag har hafet den på mig nästa var dag. Jag kan rekmder den. Den finse på Lycko då kostar den 195 kr 
 
 
 
 

Stortyle 7

Publicerad 2017-11-21 12:00:00 i Allmänt,

 
I bland mår jag inett så bra!
Therese Lindgeren är en av Svegig största Youtober. Den boken brötar om hur hennes bardom om hur det är att bo i en litten by. Hur mycket hon har köppat för att kom ditt hon är i dag. Hur det är att flytta till en ny stade. Och när hon tröfad sin stora kärle. Och hur det var när hon blen shuksriven. Och när hon börja se påsom snuttar på Youtob. Som gör att hon saskar på en egen kanal. Hur hon käner när det tar slutt med kärleken. Hur det går. Och när det bler i hopp i gen. 
 
 
 
Bildresultat för i bland mår
 
Vad jag tycket!
Det är en bar bok. Får vet hur det kan var att ah panikongers hur man kan gör om man vönder sig om man mistenker att en när har det. 

Naglar

Publicerad 2017-11-20 12:00:00 i Allmänt,

Det var en vecka sen jag ficksad min naglar. Det är ett hålla på med. Men det är kul. 
 
Jag saqtt på vitta tippar. Som jag har köppet på Wish. Det var en bar kvlett för att var biliga. Man fick med ett lim med. Det varv tummet när jag fick det. Så jag köpet ett på Åléns. 
 
Sen så klipett jag dom så korta jag vill ha. Så filda jag bort vass kanter, Sen hade jag UV gel som jag hade köppet på Wish. Det var med bar kvlet på det med. Fär jag tänket att då bler  det starka. Det blev dom. Så fick jag brova hur lappan var. Den funkad med.
 
Jag tycket det blev bar. För att var gången och att jag inet har en utblinig. Jag har sett på Youtob. Och så har jag läset om hur det sak var. Så att det inet sak ble sakder på nagllen och naglbanden
 
 
 
Så här ser det utt efter en vecka. Är super nöjde. 
 

Söndag

Publicerad 2017-11-19 21:52:56 i Allmänt,

Ska sova nu! I min tomma sänge. Antonio är i Italen mef fotbollsg. Kommer hem i morgon natt. I dag har jag tvätta. Tagit det lunget. Nu i kvälle har jag sett på tv.

Lördag

Publicerad 2017-11-18 23:18:57 i Allmänt,

I dag åket Antonio med sitt fotbollslag till Italen. Han åket vid 4 tiden. Han har kommit fram. Nu i kvälle så har Lilmor och Mats var här. Så vi har ätt pizza och sett då mycket bäter. Erik var bäset. Nu ska ska jag sova! I morgon sak jag tvätta’ 

Lördag

Publicerad 2017-11-11 22:49:09 i Allmänt,

I dag har antnnios förlader här på middag. Vi bjöde på potatisgratäng och fläskfle. Det var gått! Sen hade vi muffinsen till kaffet! Nu i kvälle så såg vi på så mycket bätter. Jag har fått en anna bild sv Erik. Sen har jag bar tagit det lunget. Snaret så får msn gå och lägga sig! 

Mys fredag

Publicerad 2017-11-10 20:48:51 i Allmänt,

Då var det fredag! Det var sekt den sista timmen på jobbet. Jag pakar kuvar som sak till bägar. Som förlade fån när dom åker hem från BB. Det ör mycket. Nu i kvälle har i hafet tako. Nu sak jag ätt godis och se på fotbol. Det är Svergi och Italen. Får se vem som vinner.  (null)
Så här påse reke 

fatastiska naglar

Publicerad 2017-11-08 12:00:00 i Allmänt,

När vi var och handlade på ö coh b. Då hittade jag den boken! Jag som tycker om att måla naglarna. Så jag har löset och fått inspraton av boken. 
 
Den boken är toppen om man tycker om att göra nagglar. Jag har kållat runt på olika sider på vad som är biligas att köppa alla man bhöver. 
 
Ska prova och gör desa naglarna. 
Jag sak bar vänta på att alla sak komma hem. Får vi se om det är så lett som det ser utt. 

storieln 7

Publicerad 2017-11-07 12:00:00 i Allmänt,

5 Mörkert makte
Jarun har varit i en ann by. Så hon får fålja med handels manen. Som sak sälja och käppa till by. Hon tyker att det går långt sam. Och att det tar tid. Hon tycker att det är trogit. man går och går. Det är en som kallar på henne. Hon vett in vem det är. Så hon vill kom fram så fortet som möliget. När det har gått ett tag så kommer det frame. Det fins en sak man moste åka bått. Det var många som skulle i väg. Dett i väg efter mycket om och om. 
 
Det var spände att lysna på. 
 
 

Grattis Antonio

Publicerad 2017-11-07 06:12:35 i Allmänt,

I går så fyllde Antonio år! Han fick en dubbel tris av mig han var 1000kr. Och så fick han ett restornag besöka av mig. Sen så hade vi en mysig kvälle. 

Fredag

Publicerad 2017-11-03 21:29:46 i Allmänt,

I går vaknad jag med feber! Inett kul. Så det var till att var hem från jobbet. Så jag sov ganska mycket i går. I dag vaknade jag med liett feber och ont i halsen. Inett kul när man är ledig. I Dag har jag lega i soffan! Ingen feber nu men ont i halsen har kag: 

Glossybox no10

Publicerad 2017-11-03 14:23:09 i Allmänt,

PIXI BY PETRA
Brow tamer

Vi fortsätter att sätta ögonbrynen i foukst! Pixis hålbaraägonbryns färg,form fixerar och håller brrynen på platse! En transpanent ögonbryngel som du kan använda för att enkelt fixro din brynperfekt att ha i handväskan om brynen helt plötslig lever sitt eget liv. Orignalprodukt  135/ 4,5 ml

v
 
 
AFTERSPA
Magic Makeu Remover
Innovatin rengörgsduk som på ett skonskam sätt tar bort makrup och orenheter. Den mjukan passar pertek för kenslig hy. Tvätta den i maskinen före och anvädnigning. Som sen är den reda att använda igen! Glöm inet inte att packa väsakn med den den här samret sminkborttagaren. Blöt och den i varmtvatten. krama ur och dra den över hella ansikten sminket försvinner med bar ett svep! Orignalprodukt  95kr/st
 
 
 
Den sak jag ta med nästa gång jag sak i väg. 
 
NCIA
Clean up your Act
 

Vi gör att misstag iblande, spciellt när det kommer till manikyren. Den här penna med nagellkrremer hjälper dig att få en proffsig manikyr! Dutta försiktig mot oöskad lack ock torka av toppen av toppen efter anvädnig. Samart pry! Som sanbbot kommer till undsättningn omm manikuren råkat gå litte för snabbel eller snet! Orignalprodukt 128 kr/st.

 
 
Jag som tycet om att måla min naglar. Den sak jag tästa. 
 
 
THE HUMBLE CO
Hunbel Natural Toothposte
Svenska The Hubbel co har grudvision. Minimaal milöpåvarka och maximal socilla invarka.De lanerar nu en fluktandkräm med frånnch smak av mint. Till skillande från flera andra tandkrämer är den hetlt vegansk. 
 
 
 
VICHY
Minèral 89
Minèra 89 är en stärkanden är en starkade, återrfuktade booster med bland vicns minealisede thermalsk kvällten och hyllanronsyra. Eftrer rengörnig, innan serum /fruktkräm. Ett pperfekt komplement till din hudvårdsutin! Orignalprodukt  rek pris 289 kr/ 50 ml. Man fick 5 ml. 
 
 
Hur sak jag använda minèral 89
Roger nimarks rekommenderdation kring hur man sak använda minèral 89 är: rengöra först ansiktet och applicera sedan minèral 89. Det går bta att använda produukten i hella ansiketen, öven vid läpparna och ögonen. När du har lått den sjunka in i huden ett tag kan du applick ett erum och /eller ansikräm .Den sak ble sprnde att se om det funkat.
 
 
 
 
Den månde är det mucket spenade. 
 
 
 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela