osbytje.blogg.se

Glossybox töstar 01

Publicerad 2018-04-30 20:53:00 i Allmänt,

Favrit Glossybox
1: Inuwt adow Brush unicon.
En toppen ögon skugborset. Lätt att anvä. Lätt att suda utt om det är för mycket 70 kr/ st
 
2:Pixi Brow Tamer
En toppenögonslen. Som håller ögonsbrynen på plats hella dagen. Det är skhönet att man har det på platse. Nu när jag får till dom. 179 kr
 
 
3: Sleek makeup I-divier
Minera Based Eyshow palette
Bra förger som jag kommer and vända mycket i sommar. Den är lett att andvända och skugga utt. Det håller en hella dag. 159 kr
 
4:Glazel visage Bronzer
Jag hade inett ade vänt in jag fick den. Nu anvöder jag den dagligen. Vett ej vad den kostar
 
5:Steve launtprision tip eyeiner
Jag har tästa många olicka sortor. Men den ör bar och lagom stor tippe. Är lätt att andväda och lätt att tar boret. Vett ej vad den kostar.
 
 
 
 
 
 
 

lördag och söndag

Publicerad 2018-04-29 20:29:40 i Allmänt,

Igår tog vi det lunget och ficksade här hem. Sen så var vi i knislinge och hälas på min svärfar och pratad liette. Sen så köppet vi Pizza och hafett mysiget på kvälllen.
 
 
i dag har vi var i stan. Jag var inom kikis hadel liett sminke och Antonio har köppet en ny mobille. Sen så var vi hadlade litte. Sen var vi på Julla då köppet jag en limpestol. Så har jag legat lappan. Sen var per här och pratde om vad vi kan hitta på i sommar. 

Tästar 01 (ansikkmaskia)

Publicerad 2018-04-19 12:00:00 i Allmänt,

Biorè beep cleaning charrcul
Chrcaol pore stips innhåller naturligt kol som hjälper till anvägsa fetta och dra ut pormankar, som en manet. Lämarn huden fräsck, ren och med 3x minder fett.
passar: Fet till blandhy
 
 
Jag har tästa den en gång. Jag sak tästa den fler gånger. Så jag får se hur set bler
 
 
Den kostar 75 kr för 6 st. 
 
 

fina ögonrtyn

Publicerad 2018-04-18 12:00:00 i Allmänt,

nopar ögonbryn
Så här gör jag när jag gör vid min ögonbryn. Jag tycker det bler bäste resutal. Pinsett har jag fått i en glossybox så vett ej vad den kåstar. Den är toppen bra. 
 
Veet Hårbortningskräm
Den tar jag där jag inett tar med pingsett. Jag har det i 3 minuter. Jag tycker att det blev bäst resutat!
 
Veet hårottagningskröm normal hude kostar 79 kr på apotea .se
 
Så här ser det utt in och efter
 
 

Storytel 01 2018

Publicerad 2018-04-17 12:00:00 i Allmänt,

Peter Rätz
Sveriges metst frmgångsrike infitrör behättar om sin tid undrcver i den svenska mafian. Peter Rätz värdens 1996 av kriminaloplisen underrättelsttjänst och steg seeg snabbt i graderna. udeer de år. Han arbetade kom han länger än någon annan infiltratör. Han var bland annat sergen ar Arms i Bandidos, ansvarig för säkerhetsfrågor, vapen och elimeringar. Han genom förde kanark och vapenafärer och var inblande i indrivnigserksamhet och männisokhandet och människohandel. och när han var prostpect i Brödensapt MC, arbotode han en tid som livvakt åt Hells Angels svenska persidet. Thomas Möller. Allt med svensk polisen goda minne. 
 
 
Vad jag tycker
En bar bok. Mycket att tänka på- Hur det går till. Hur man bhandal Peter när han blev pokommen för 9 år. 
 
 

Vilken bag

Publicerad 2018-04-16 21:18:44 i Allmänt,

I dag så har det var mycket att gör! Alla sak var klar med en gånge! I dag har man var och pakar kryddor! Så det är inet mycket kvar nu! I mårgon sak jag soter skor! Det är tyr att man har att göra.  När jag kom hem så var jag trötte. Men jag glgad en grytta! 

Glossy boxs no 3

Publicerad 2018-04-16 12:00:00 i Allmänt,

 
 1: FLGS OCH ROUGE
Soft Focus, Pore perfect. HD + mATTE VEIL
Ge dig ny en sammetselt nästslen saglik finsh med denna smarla dubbelverkade pordukten. Den funkar som ett mattande serum som döljer ojämnheter i hyn samt motverkar uppkomstrn av blämmor och orenheter i hyn. Som alla från i månaens box hjälpet itlla att döljaomämnhetern ocg varkar samtidigt för att mimsak framtida ut borott. Applicerar en täckande conceler med hjälp av en borset eller makrupsvap, en bart på finnar ocg andra ojämnheter du vill dölja. Avsluta med att applickera en lätt foundaton över hella ansiket.  
 
 
Orignalprodukt: 358 kr/30 ml
 
 
2: INUWET
Eyenshsdow Brush Uniorn
Inuwet står in Unicorns We Trust-och visst gör videt! Den här mjuka,rundade borsten är perfek för att sakap en spänade ögonmakeuå. Fatt en höringsshornrt för att skugga och skuga ut. 
 
Orignalprodukt: 70kr/ st
 
 
 
3:AMILA
Per up Dry shamapoo
Glöm dåliga hårdagar med torrschapoo från Amila. Naturliga risstärkels fräsc har upp håret och absorbera överskottsolja, nästan som magi! Det närlingiksrisk superbäretet hjälrer till att gör håret mjukt och hanter bort 
 
Orignalprodukt: 229kr/ 232 ml. 
Man fick 43, 9 ml
 
4:MEDUSA`S MAKE.UP
metal AF Lip glosse (bad Medicine)
Sparkel like aunicorm! Din löppar får en metalisk lyster med deatta lip gioss. Formulan ger ett täcknade resultat och är ectra hållbar, så du kan ståla hela dagagen. Alla produkter från Medusa`s Make-up ochcruetty-frec
 
Orignalprodukt: 90 kr/st
 
 
PALMOLIVE
Aromo Sensations (jast Fabulous)
Aroma senastons nya duchele ger en härlig upp lev. Du kommer att kaknna dig ( just fabulous!) Den oljenan de formulan är beriksd med vården avokadoolja för en samslen hude och väldoftader irisblomma. 
 
Sensationella ingendiensen
 
avokadoolja
Den näringavavoklasolja inhåler bland anat vitaminer A, D och E som stimulera nubilning en av celler i hafen. Essentiella fettsyror går in huden mjuk och samt motverkar torrhet. 
 
 
Irisblomma
Iris betuder regnbåge pågerskak, vilken säger något om irisblommornas nång förgen och varinter. Iris har en ljuvligt pudring doftat och en långe trodion som dorfsättare inom komstik och parfym.
 
Macadmiolja
oljan från macadamiamiqnötterna är rik på fetsyrorna omega-3 och omega-6 som lungnar irriterand hud och mot verkar huden åldran olja innehåller också antioxdanter som hjälpa till förny huden. 
 
 
Pion
 
Piomer ger en underbar doft som är oehört poppulär i blommig parft mer. Dess fruktig frisikhet ger en mångsiddig doft som passar lika bar att bäre dag som kvälle
 
 
 
 
 
Så fin var låndaen den månden. 
 
 
 

går

Publicerad 2018-04-15 14:45:17 i Allmänt,

Igår var Charlotte med familjer här. Vi kudde få träffa Tyra. Hon var så söte . Vi åt tacos. Sen så parat de vi. Vi bestämde att vi sak kom till dom i sommar. Det sak vi göra. När det stack hem så la vi ås i soffan och se på tv.

harry potter 3

Publicerad 2018-04-12 12:00:00 i Allmänt,

Harry potter
och flamma bägaren
En natt vaknade harry av att ärret i panna brinner som elde- ett. Då bler Harry liett orolig. Så han skrivr ett brev till Lorde voldemor.  Det sak var en tävling som äger rum å¨sklona! Den tävligen har inet var på många hudar år. Den kan komma elever från två skoler till. För att var med och tävla så moset man var 17 år och äldre. Det kommer var en ring som gör att ingen som är ynger kommer in där. Sen kommer det låtase utt en av var i från skolerna. Men när alla elever var upp läset så kom det en lapp där det stog Harry Potter. Så nu var det en mer en var det var tänket. Det går seklson hur harry. Han hävdar att han inett har lacket den där. 
 
 
 
Vad jag tycket
Spänade att lysna på. Jag fuder på hur det skul gå för harry och hans vänner. Spen bok. 

Bobnerslag

Publicerad 2018-04-01 21:07:28 i Allmänt,

I dag har jag ficksat min gasrobe! Det bhöverdes. Är kläder över alla huller om buller!  Sen ränsasad jag med 3 påsar till in samling och en påse som skulle kast det som var hålle och ur tvätta. Käns hur bar som höst

(null)
Så här såg der utt in 

(null)
Nu är det så här. 

Nu hittar jag vad jag ska på mig. Det kände bra! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela