osbytje.blogg.se

ikea

Publicerad 2015-12-30 22:15:47 i Allmänt,

I dag var vi hem hos Mamma och pappa. Pappa och Antonio var hem och kollad på ishockey. med Jag och mamma åket till IKE. Jag köpet ett nattbordet och en lappa. Nu slipper jag lägga allt på golvet.

bio

Publicerad 2015-12-29 21:54:27 i Allmänt,

I dag var vi i Älmhult och fixad det sista till på torsdag. Nu är alla fixat. Sen så fixad Antonio sitt X-box. Sen Var vi på bio. Vi såg en man som heter Ove. Det var bar. Tycker man sak gå och se den.

ledig

Publicerad 2015-12-28 21:24:07 i Allmänt,

I dag har jag och Antonio varit och handlat till når. Det var inerte mycket Folke på maxi. Det är en vanlig dag i dag. Det är lite konstig att var ledig. Det är samtidig skönhet det. I morgon sak vi fixas det sista grejorna till når. Mamma och pappa kommer hitt. sak kom på något vi kan ha till föret bar. Det är försett år som jag har en pojkvän att fira med. snarat utt. med Devi. Sen sova.

jul

Publicerad 2015-12-27 18:54:50 i Allmänt,

Min jul har varigt toppen. firat hos bromsa i Stehag. Det var tysta när det var kallanka. Sen när det var slut så var det bar tomten som skulle komma. William, Melvin och Mattis var och tittade i fönster om han skull koma. Sen koma han. Hanna var Lisette red för han. Sen fick baren hjälpa tomme med alla julklappar. Det var en Helle del.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela