osbytje.blogg.se

Sommar skor

Publicerad 2017-05-29 06:36:39 i Allmänt,

Nu är sommar här! Glad för det är jag! Jag tycker om sommaren! När det varmet. Man slipper ha på sig mycket kläder på sig! Det först bilden är ett par sol har litte klck. Det är lagom klck. Som man kan gå. Det andra bilden är ett par balrena skor! Är ett moset i mitt tycke! Det 3 dilden är ett par sandaler. Så nu är jag redo för sommaren! 

morsdag

Publicerad 2017-05-28 20:00:53 i Allmänt,

I dag är der morsdag. Jag har upp vakett mitt mamm hon fick trislott. Hon van 80kr. Galde att har min mamma . 
här är värden bästa mamma! Grattis på morsdag

glossybox 4

Publicerad 2017-05-27 09:13:21 i Allmänt,

Då har min glossbox kommet. Alltid lika spenad när den kommer.

Det komm i den

1: PEPSODET White MOW CC fOTHPQ.

En ny tadkräm med whitening och skydda i ett för ett blände sommarleede! Blue ligdetekorlog korrigra den gula nuanssen och ger en dírekt känsla av vitare tänder. Det inne håller öven vårdande Zink som skuddar emaljen! Man fick 12 mi i glossibxsen. Orignalporduket är 75 ml då kostae den 36:90 kr. Den lilla sak jag ha med mig på min semäster

2: Youth lad Daliy sunscree cream SPF 50

En salkröm för sommarens ressor med ett höget skudde mot UVA och UVB- strålar. Du kan öven anvönda den som en lätt sminkbas då den ger en lätt täckning. Den är rik på hyaluronsyra och vitamin E som mjukgör på djupet. Man fick 20 ml av glossbox. Orignalporduket är 50 ml då kostar den 217 kr. Den sak med följa med på semsästern.

.:

3: RFUS Easy shave ( 40 ml) och Cooling Blam (10 ml)

Du får den perfekkta kombon för sommaren! E asy shave är en mild perfrkta mjuukgörande rakgel för intima områdden. Använd ocooling Balsm efter raknig, den moyverkar rödda prickar och hjälper huden att åtrrställa sig. Easy gel man fick 40 ml i glossbox.Orignalporduket Orignalporduket ärär 150 ml kostar 55 kr. man fick 10 mi i glossbox.Orignalporduket är 40 mi då kostar det 59 kr

4: En kyland hår maske macadamiaolja

Som reparera och förbötra kvalièn på sliet och otämja hår masssera in handtorhår och skölj urr 3-5 minute. En riktig enerigikck för solskadat hår! Den är vägans med. man fick i glossbox 100 ml. Orignalporduket är 300 ml då kostar den 130 kr. Den sak med i sommar.

5: SERUMMASAT After san sheet Mask

En sheet mask mad blaand alver, torllhssel och allantoni som åter fukla och skyddar . Den hälper till att att bevar solbrännan och ger din hude en härlig lyster-prrcis vad man vill ha på semesten. Det var

Orignalporduket det kostar 39 kr

fredag och ledig

Publicerad 2017-05-26 21:26:57 i Allmänt,

Vilket härlighet väder det har var i dag. Man har varit ledig. Så vi passade på att storhandla. Det var många som var på maxis med. Vi fick det vi villa ha. När vi var på ö och b var där en gubbe som frågad mig en sak jag sa vett ej och jack där i från. Sen så flöde han efter mig. tycket han var litet skumme. Sen så var jag hälsade på Charma. den lilla vovven har väkset. Nu i kvälle har vi bar taget det lugnet,

söndag

Publicerad 2017-05-21 21:09:30 i Allmänt,

I dag var det inerte lika värmet ute det har blåste i dag. Jag har var seg som bar den. Inet ofta man är upp till halv 1 på natten. Men kull var det. Så dag har vi taget det lugnet. vi har bar grillat. Sen har vi var och tränat. Nu sitter vi soffan. Antonio ser på ishockey. Sem. Sen om Sverige vinner. Nu sak jag ta det lunget

sommar varme

Publicerad 2017-05-21 11:17:49 i Allmänt,

 
 
Jag fick hem miett paket får hallense. det var syn att byksorna inett pasade. Det fick jag lämna till baka.
 
 
 
 
 
Den kläniden var skhön att ha på sig. Så den sak med när jag åker till Itallen i sommar.
 
jag tycket det var finet på baksidan. Den pasade.
 
Så här ser den utt frmae från. Den kom jag använda mycket i sommar.
 
 
Den var med finet. den kommer jag med använda mycket i sommar.
 
 
Det var skhönet att varmen har kommit. För i går var vi hemma hos Linna och calle. Så lilla huggo. som är så sött. Vi var ett göng som Grilade och pratde. Antioio och grapjenget var väg på snaphane kapen. Antonio van. Så han var glade. vi kom gem vid halv 1 tiden. Så vi somade med en gånge.

söndag

Publicerad 2017-05-14 20:45:36 i Allmänt,

Då var song contest 2017 över. Jag tycker att det mäset var skit där. Det var kula att sverge kom på 5 platse. portogals låt kommer jag inett en i håg.
 
 
 
 
tycker in att det var rett låett som van?
 
I dag hade jag liett sov morgon vacknad vid 9 tiden. Det är innet ofat det. Sen så nornad jag mig i sofan och tida på ny hett morgon på 4. Sen ficsdad jag mig. Så körde vi hem till min svörfrelda. Det var mycket Carma har voksitt. Bella blev glad av att se mig. När jag kom hem så var det till att gå till aktiv center för litte tränig. När jag kom hem hade antonio ficsat pasald. det var gått!!!

grillat

Publicerad 2017-05-13 22:43:46 i Allmänt,

Det är skönhet att det är finit väder när man är ledig. Det har bar regnat i veckan. Nu vill jag ha finit och litet värme. Vi tog fram grillen i dag och det blev gått. Sen så har vi tvätt. Nu är tvättbordet värk. Sen i kväll så har jag grillat. Det var skönhet att sitt utt.. Nu sak jag se på tv.

kallas för Willjam

Publicerad 2017-05-07 20:16:44 i Allmänt,

Då har man var på 8 år kalas. Det är intet lätt att hitta en paket till en 8 år pojke. Det är tur att det finns presentkort. Det fick han. Det var han glad för. Så där fick vi ficka. Stället för en torta så var det kladda kaka med bär. Vi hade tur med väder i dag med. Så nu är jag litet trött.

kofermaton

Publicerad 2017-05-06 19:25:00 i Allmänt,

I dag så skulle Nelllie konfermear sig. Så jag fick fixsa till mig. Som tur hade jag tid på mig. Det skulle inet var för en vid 3 tiden. Så jag stack hem till min fröldar in. Så vi hadde sälskap ner. Vi var där vid hlva 3 tiden. Då var där mycket folke. Vi fick en bar plattse. Det hull på en timme. Sen så var vi hås Johan och ått smörgostårta. Dom hadde en god torta. Som vanliget glömde jag min mobil hem. I mårgon är det ett till kalas.
 
 
 
 så här såg jag utt i dag.

valborg

Publicerad 2017-05-01 11:45:00 i Allmänt,

var på valobors firade i går. Det var jag Antonio. Matse, lilimor och hensses dötter. Vi var ocg ått hos lilmor. Sen så jick vi ner till by. Där såg vi Patrik isacksson. Sen fick man värma sig vid älden och varma seg. Sen spelad spenbakloma. Där så kude man låttarn. Sen så frös vi. Så då var det till att gå hem. Där såg vi raketerna.
 
 
 
 
 
 
Det var en lietten älde. Hadde en toppen dag/ kvälle.

förset maj

Publicerad 2017-05-01 11:45:00 i Allmänt,

god moggon. Då var det måndag. man är ledig. Det är skhänet det. Sak med mamma lill älhulet nu.
 
 
 
Det är skhönet när man är ledig. Då kan man ätt plettar till frukoset.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela