osbytje.blogg.se

sanret är det påsk

Publicerad 2015-03-30 19:17:16 i Allmänt,

I går var det en piss dag!!!! Vaknade av att jag hade huvudvärk!!! Så jag var inne så pigg i går allas.Jag såg farmens finalen. Hette klart rett som vann!!!! Sen har man ändar klicken en timme fram. Dom har inne stället om klockan på jobbet så man får tänka om litet.

marse

Publicerad 2015-03-22 20:59:47 i Allmänt,

Vilken vecka det har var. Har pluggat till körkorte.I höljen har jag bar tagit det lhunget. I går var det det konst väder. Snö bland regn. Jag som torde det var vår nu!!!!!! Nu får det var vår!!!

Söndags kvälle

Publicerad 2015-03-15 20:56:22 i Allmänt,

Igår fick jag Pasa Melivin. Vi var hos mammma och pappa. Där var lilla Matis. Så dom sprang  ruder och lekte av seg litte. Det var bar!!!!!! På kvälle så såg vi mello och busad litte. Jag hejade på Månse och Melvin på Hasse andersson. När vi hade höret alla låtar så var det till att borsta täderna och läga säg så hittad vi innet hans snutefilet. Så det var bar til att letta efter den samtiden rästa på Månse!!! Till siset hittad vi den. Tur är det!!!!  Så han kom i säng. Så jag såg när måns van. Jag blev glad att det var han som van!!!!!! 
 
 
Det är 3 året som en från skåne som vinner!!!!! Det är bar det!!!!!!!!!!! 
 
 
 
 
 

förlått

Publicerad 2015-03-05 20:46:41 i Allmänt,

har inte haft tid att skriva här!!!! Nu har jag bestämt att jag sak ta mitt körkort. Så nu sak jag ta det. Det ända med det är att man sak plugga in saker det är linnet min ger. Men jag sak klar det.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela