osbytje.blogg.se

glossybox nr 10

Publicerad 2019-10-21 12:00:00 i Allmänt,

Glossyboxse
Oktober
 
1:MNNA KADRE BEUTY
blomm mascara
Upptäck Manna banbruuande Banbytande Bloom Mascara som gör fransarna länger ochfyligare. Den ultatäta borsten fångar upp varje frans ochaddera volym med hjälp av fina fibrer . Bygg upp fler
a lager för en dramatiska kvällsamkeup. 
Fatta den spiralformade applikatorbesten för att applicera Bloom Mascara från Manna. Den ultratäta borsten ger dig en intensiv volym och frå dina fransar arr se både längre och fylligrae ut. Fibrer bygger upp fransarna samtidiget som den närligsrika formulan återfuktar och vårdar. 
 
 
 
Orignalprodukt:275kr/10 ml
 
2:3INA MAKEUP
The 24H pen eyeliner
Fullända din ögonmakeup med en högpigmenterade eyeliner! Applicera en tunn linje närmast fransarna för att diskret rama in ögonen eller skapa vinar med full kontroll. Den vattenfast formulan håller upp till 24 timmar. 
Skap en fulländad ögonmskup med en högpimenterad flytande eyeliner. The 24H pen Eyeliner från 3INA Makup är enkel att använda. Applicera en tunn linje närmsat fransreden raden för dikret rama in ögonen eller skapa skarpa vingar med maximal kontroll.
 
 
Orignalprodukt:125kr/ st
 
3:CONTEXT
Hydrating Toner
Ltsergivande ansiktstoner som balansrar pH-nivån och ger näring åt huden. Den naturliga formulan med växtratrkt och aktiva antioxidanter slätar ut huden och återställer fuktnivåeran. Använd morgon och kväll efter rengörong. Alla tycker hykka detta återfuktade ansiktvatten från Context, Efter att ha trsta förstår vi varför experteeran har utsett just Hydrating Toner till årets bästa pordukte. Doften från apilsen- och mandrarinskal ger en omdelbart uppfriskande känslan samtidigt som den vattenlika formulan sjunkar in huden och fyller på fuktnvåeran. Den rengöra, lungar och förberder huden så att efterföljade produkter tar upp mer effektiv. En skön star på dagen eller avslutaning efter en lång kväll. Alla glossies frå denna lyxiga toner i en travel size- perfekt att ha med på resan!
 
 
Orignalprodukt:335kr/180 ml
Man fick 15 ml
 
EUCRIN
Vitamin c Booster
Ge din trötta hud ny lyster med detta kraftfulla antioxidant-serum! Fotnuan boostar huden, ger piggare hud och reduerar rynkor. 10% färskt aktiverda, ren C-vitamin ne första användning för bästa effekt. 
 
 
Orignalprodukt:179 kr/8 ml. 459 kr/3x8 ml
 
SIMPLE
Pollution Pollution Sheet Mask
Vara ner med en sheetmask som vårdar och återfuktar hud som utsätts föroninggar i vardagen. Den naturliga fibermasken är indränkt i ett serum berikt med antioxidanter, vitamin E, vitamin B3 och agave. 
 
 
 
Orignalprodukt:34.90 kr/ st
 
 
Det var lyckse i denna månade!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 

tästa för gången del 4

Publicerad 2019-10-16 18:55:00 i Allmänt,

Pop beayty sssohing sheet mask
Ge huden en härlig fuktboost! Den här sheetmaken återfuktarf  och lugnar huden samt bevarar dess elasictet. Passar alla hudtyper. Rengör ansiket, lögg på masken och låt verka i 15-20 minuter. Massra in överblivet se
 
 
 
Pop Beauty Soothing Sheet Mask
 
Orignalprodukt:29 kr/ st
 
 
 
Jag använder den när jag skul på brölop. Fär jag hoppads på att sminket skulle hållas på platse hella dagen. 
 
GuardianAngel
Bil fetsreda med denna återfuktade ögonmak! Maskerna är indränkta i grön te, rasexrakt och hyaluronsyra för att trolla boret puffighet och hyaluronsyraför atta trola boret puffighet och märka ringar. Aplicera under båda ögonen och låt veka i 15 minuter.
Beautaniq Beauty Guardian Angel Eye Mask  
orognalprudokt: 45kr, 3g
 
Sen när jag hölle på att gör min gögon sminknig så hadde jag de på öggon. Skulle se om om det var till jhälpp. Det var det. Jag tycket det blev ett bätter resulta.  
 
 
 
 

nexstor 26

Publicerad 2019-10-15 18:11:00 i Allmänt,

Med livet insats:
Min histora
År 2015 slog carl Dènnan igenom över en natt med sin imiton av Johan Falk och sedan dess har nästan elva moljoner personer stenmat hans hirlåt varfan op spotifay. 
 
 I dag lever han på sin musik och är en populär profil på sociala medier. han är även en del av humergrupen JLC som har nästan en halv mijon följare på Youtube. Men bakom Carl framgångar finns ett mörker. Under flera år led han av ett svåret sprlberase som gjorde livet till ett hlvete.
 
Naket och ärliget berättar Carl sin historia om hur spelandet gick från ett oskyldigt nöje till ett allvarligt misbrul som fyllde livet han till slut inetbara saksade pengar, utan också relatonen hälsan och jobbet. 
Med livet som insatade är beträttelsen om att leva med en berondsjukdum och vägen ut ur den. 
 
 
 
Vad jag tycker !!
Det är en bok som är bar att läsa. Sen fick ,an tippas om mam hade spelmisbruk vad man skulle vänd< sig. Och om man var anhör till  en som var det. '
 
 
Med livet som insats : min historia

Glossybox no 09

Publicerad 2019-10-14 12:00:00 i Allmänt,

 
1: Avant skincar
Pro perfacktong collgen Tauhe écalat primer
sudda ut ojömmheter med denna silkenslenn primer från lyxaiga Avant skincareAktiva ingredienser förbättrar hudens elastictet samtidigt som fina linjer och rykor reduceras. Applicera efter din dagkräm, innan foundation.
 
Sudda, sudda bert alla ojömheter! Lyxiga Avent skincare är tillba2 kan i boxen med en sikelsen primer som sälter ut huden och skapar en Collagen Touhe écat Primer inehåller ämne som mjukgör, återfukting och ökar hudens elasticiei. De aktia ingredenserna hjälper också till att motverka åldestecken som fina linjer och rynkon.
 
 
Orignalprodukt:998 kr/30 ml
 
2:Pixi Beauty
Liplift max "Honey sheen"
Möt hösten i en perfekt unde nyans! Med en "olukpiig effekt" ger Liplift max läpparna glens och fukt med en kylande känslan av frisk mint. Alov vera, jojoba och kamomill vårdar ochger oemotstå ndligt mjuk läppar.
 
Möt hösten i den glänsande nudfärgande nyanse "Honey sheen"! Löpprodukten Liplift peptider samt vårdande och mjukgörande jojoba och kamomilla. Den har en lätt med en frisk samak av mint. Använd den  ensam eller ovanpå eller läppsift för att ge glans och volym.
 
 
Orignalprodukt:179 kr/ 3g
 
3:N.A.E 
Idatazione showwe gel 
Naturale Antica Erboisteria är ett ekoligsek skönhetsmärke som härstammar från den Italienska örtläkomnten. Denna ekologiska återfuktade duschgel, med vedansk formual, kombinrar fikon och hidiskextrakt.
 
 
 
Orignalprodukt:69 kr/ 250 ml
 
4: Nivea 
Micellair Ewpret Wipes
Rengöringsservatter som omedlabart av lägsnar all typ av makeup, även vattenfast Micellärteknologo, torroljor och svart te-extra engör huden effektivat men skonsamt. Rengör ansikte, ögon och läpar och återfuktar huden.
 
 
Orignalprodukt:55kr/20st
 
5: Eucerin 
Aquaphor soothing Balm 
Denna gel-salva är en smart mulitiprodukt som klinskt är en samart förnylse och hjälper reptions proessen av torr, spruken och irrierad hud. Den är skonsam och kan även användas på spädban från 3 månader.
 
Aquapor soothing skin Balm är perfekt för attt vårda och återfulta torr samt irriterad huden på exmpel hänaderna och på armbågarna. Ha de i handväskan för att enkelt kunna applicera när du behöver. Den riska salvan är perfekt som en handcerme på natten!
 
Har du nyligen fått ett lättare brännsår, en solskad. eller gjorde en laskerbhandling som gjorde huden extra Balm på berört område för att lugna huden.
 
 
Orignalprodukt:89 kr/ 45 ml
 
 
5: Bonus!
Libresse
V-carm intimtvätt
med sheasmör och Mandextrakt
Dagliga ph-balanserad intimtvätt, speciellt framtagen för det käsliga underlivet. 
 
 
Orignalprodukt: 27,90 kr/ 45 ml
 
 
 Den nåadend box såg utt så här!!!!!!!!!!!!!
 
 

myse lördga

Publicerad 2019-10-12 20:04:19 i Allmänt,

Då har vi var och ätt ! Jag ått en bakad potatis och Antonio ått en pizza!!!! Sen så var vi och spelad bowling. Jag kom siset och Antoinio kom på 2 plats. Det var kul. Sen var vi på Ica och köppet gått och ätta. Nu sak vi se på fotbol. Jag har tänet maser med juss. Man får ha det lett mysiget nu när det är höset. 
 
 
Hopppas att alla får ha en bar Lördag!!!!!! Det sak vi ha!!!!

öntligen Lördag

Publicerad 2019-10-12 09:15:56 i Allmänt,

I kvälle sak vi spela bowling. Och sak vi ätt med ett par venner. Det sak ble kul. det är in så ofta vi se. Nu är vi hudvacketer till nisse. Han liggre vid mig i soffan och sover. Jag tittar på nyhett morgon.
 
 
 
Och hoppas på att det är bäter vöder i dag. I går så rägnad hella dagen. Det kvittad för mig. För jag hade så onet i mitt huvodet. Så när jag kom hem från jobbet så la jag mig i sängen och villad. Så jag tog det lunget. Det ända vättig jag jorde i går var och hämtad ett pakett. 
 
 
I dag sak jag ta det lunget in vi sak i väg
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela