osbytje.blogg.se

Glossybox no 09

Publicerad 2019-10-14 12:00:00 i Allmänt,

 
1: Avant skincar
Pro perfacktong collgen Tauhe écalat primer
sudda ut ojömmheter med denna silkenslenn primer från lyxaiga Avant skincareAktiva ingredienser förbättrar hudens elastictet samtidigt som fina linjer och rykor reduceras. Applicera efter din dagkräm, innan foundation.
 
Sudda, sudda bert alla ojömheter! Lyxiga Avent skincare är tillba2 kan i boxen med en sikelsen primer som sälter ut huden och skapar en Collagen Touhe écat Primer inehåller ämne som mjukgör, återfukting och ökar hudens elasticiei. De aktia ingredenserna hjälper också till att motverka åldestecken som fina linjer och rynkon.
 
 
Orignalprodukt:998 kr/30 ml
 
2:Pixi Beauty
Liplift max "Honey sheen"
Möt hösten i en perfekt unde nyans! Med en "olukpiig effekt" ger Liplift max läpparna glens och fukt med en kylande känslan av frisk mint. Alov vera, jojoba och kamomill vårdar ochger oemotstå ndligt mjuk läppar.
 
Möt hösten i den glänsande nudfärgande nyanse "Honey sheen"! Löpprodukten Liplift peptider samt vårdande och mjukgörande jojoba och kamomilla. Den har en lätt med en frisk samak av mint. Använd den  ensam eller ovanpå eller läppsift för att ge glans och volym.
 
 
Orignalprodukt:179 kr/ 3g
 
3:N.A.E 
Idatazione showwe gel 
Naturale Antica Erboisteria är ett ekoligsek skönhetsmärke som härstammar från den Italienska örtläkomnten. Denna ekologiska återfuktade duschgel, med vedansk formual, kombinrar fikon och hidiskextrakt.
 
 
 
Orignalprodukt:69 kr/ 250 ml
 
4: Nivea 
Micellair Ewpret Wipes
Rengöringsservatter som omedlabart av lägsnar all typ av makeup, även vattenfast Micellärteknologo, torroljor och svart te-extra engör huden effektivat men skonsamt. Rengör ansikte, ögon och läpar och återfuktar huden.
 
 
Orignalprodukt:55kr/20st
 
5: Eucerin 
Aquaphor soothing Balm 
Denna gel-salva är en smart mulitiprodukt som klinskt är en samart förnylse och hjälper reptions proessen av torr, spruken och irrierad hud. Den är skonsam och kan även användas på spädban från 3 månader.
 
Aquapor soothing skin Balm är perfekt för attt vårda och återfulta torr samt irriterad huden på exmpel hänaderna och på armbågarna. Ha de i handväskan för att enkelt kunna applicera när du behöver. Den riska salvan är perfekt som en handcerme på natten!
 
Har du nyligen fått ett lättare brännsår, en solskad. eller gjorde en laskerbhandling som gjorde huden extra Balm på berört område för att lugna huden.
 
 
Orignalprodukt:89 kr/ 45 ml
 
 
5: Bonus!
Libresse
V-carm intimtvätt
med sheasmör och Mandextrakt
Dagliga ph-balanserad intimtvätt, speciellt framtagen för det käsliga underlivet. 
 
 
Orignalprodukt: 27,90 kr/ 45 ml
 
 
 Den nåadend box såg utt så här!!!!!!!!!!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela