osbytje.blogg.se

söndag

Publicerad 2019-11-24 20:40:53 i Allmänt,

En trog söndag!!! Jag har städat och ficsat här hem. Så jag kan ta frm jul punt i veckan. Näst vecka är det förset abdvänt och förset Decemder. Det har gått fotert. 
 
 
 
Sen har vi var och fixsat min bil. Sen när vi kom hem så har vi fixsat matten. Och nu har vi myst ner ås i soffan!!!!

Glossybox no 11

Publicerad 2019-11-24 20:35:09 i Allmänt,

Glossyboxsse
 
 
1. The body shop
Hande cram 
 
Lätt och kladdde handkräm i en av julens tre special editon-kollekoner, Warm Vanilla, Rich Plum eller Juicy Pear. Vårdan och mjukgör händerna, beikande med Community Trade-sheasmör från Ghana. Perfekt att ha med i handväskan!!!
 
 
orginalprodukt:50 kr/ 30 ml
 
2: Mayy velrt Hydro 
Matte Lipstick 
Ge din löppar en sammetstslen, matt fnish! Formulan med vårdande vitmimer E håller läpparna återfuktande och mjuka. Det pigmenterasde färgen är extra hållerbar och ger en beige nyans med hög täckgrad. 
 
orginalprodukt:160/3,8 g
 
3: Steve Laurant
Rose Gold Loose Powder Pigment
Annera "merry metallics" i ditt liv! Möjkihethetern är oändliga med detta högpigmentersdr puder från Steve Lurant. Använde som ögonskugga, highligter eller var du än vill sprida skimrade rosèguld
 
 
Orignalprodukt:175 kr/ 1,5 g
 
4: Le Courant
Remarkable Perfumes Santa Cruz EdP
 
Upptäck den franska perfymkonsten! Den här vegansk doften inhåller 18% parymkoncentrat för en unik doftrupplevels. Ett dofet av aromatisk citus och bergamott uppvärm av solen bladas med frisheten från eukandas.
Le Couvent des Minimes Fragrances Parfums Remarquables Santa Cruz Eau de Parfum Spray 50 ml
 
Orignalproduk:295 kr/ 30 ml
 
5: Nothing by sweden
Deodorant roll- on
Naturlig deodornat som fungerar! Utan parfymen , utan parfym,utan alkohol och utan aluminium, Ter unika aalter tar effektiva bortsvettukt utan att stänga igen porern och lått huden naturloga 100 procent vegansk och free.
 
 
 
 
 
I dag fick jag min boxsse. 

Nexstor

Publicerad 2019-11-12 12:00:00 i Allmänt,

försvunnen del 1
När Petrad sexårigiga dotter Ava försvier tappar hon fukkständingt fotärsetrl i tillvaran. Krimanlkomm issarie Nick Johansson för fallet på sitt borde och började tillsammans med sin kollega kalar på utreda försvinnadet. Utredinigen för oande kansekvenser för alla inblnadade. 
 
 
 
 
 
 
Spårlös del 2
En kvina försviner spårlös efter en utekväll i centarala Stohoklom. Kriminalkmmissarie Nick Johansson och hans koleg klar pil förskäker febritt hitta kvinna inna det är för sent. Misstankarna riskeas mot hennes man.men när ytterligar en kvinna flrsviner sätt hela uterdningsgrypppen under håtd press. Mittunder den halsbrytade jakten dykten ytterligare en person upp som för Nick att ifrågsätta sitt privaliv. Men hansw fokus måset ändras för att kunna lösa fallet.
 
 
 
 
 
 
Förtölj del 3
Kriminalkommissrie Niek Johannson och hans sambo Sussi, som också är polisen, håller på separea. Mitt under flytten sker ett kallbelodigt morde på gatan utanför detan lögenhet på kungsholmen i centrala Stocholm. Nick tvimgas mobilsera alla kraft och komper,tens han någonsin kan när det visar sig att mordet på gattan bara är börja. Samtidig går Nicks klara Pilen enormt tuff rond not sin sjukdomoren. Hon blier dock sanbbt tvngen att sätta det egna mårandet åt sidan för mördaderen verka ha började ringa in polistemet som jobbar med den här utredningen-ochdkyr inga medel.
 
 
 
 
 
Bildresultat för boken förföljad med lotta luxenburg
 
 
Vad jag tycker om boken
Den ser var bar. Den som löset upp den hade en spenad röset att lysnade på. Jag tycker det var spenad och man könde som man var döet.
 
 
 

Testa för första gången dal3

Publicerad 2019-11-11 12:00:00 i Allmänt,

-417 Focial Micro
Luffa Foaming gel
 
 
Ge huden en härlig "spring cleanse" med denna skummant 3-i1 gel som rengör, exfolierar och tar boret smink. Formulan basarnas på baktivaingerdienser från Döda havet och naturliga mikropeelingkorn från lufabönor. 
 
 
 
pris 265 kr/ 200 ml
 
 
Den produkten anväder jag på kvällen. Så sminket försviner och man käner sög ern. Och det känse att alla är väcke. Sen så könes att huden är ren och så kan jag ta min nat kräm. 
 
Så den kan jag räkomder dena produkten. 
 
 
 
 
 

Lördag och söndag

Publicerad 2019-11-10 14:51:34 i Allmänt,

I går var Antonio och 2 koppisar iastan och spelade poljarde kolef. Så jag passad på att  var hemma hoss Linna och hugo. Så jag leket med hugo. Jag och Linna vi patalad liette och hade det bar. Sen så tittad vi på film. Sen så bäsrelde vi Pizza. 
 
Så det var en bar lörda.
 
Idag så är det söndag. I dag så har jag bar tagit det lunget. För jag vaknar vid 5 tiden. Så ingen sovmogon för min skul. Men sen vid 12tiden så har jag städat. Så nu så är det finet och lugtar gått. Sen så har jag sikat grattis till pappa. Ska in där i mårgon. Nu sak jag bar ta det lunget. 
 
Hoppas atta alla har hafet en toppen hölj. 

äntligen hem

Publicerad 2019-11-03 20:20:38 i Allmänt,

Då var man hemma i gen. Det var mycket gått och mycket folke. Det är mysiget. Vi kom förest och vi var siste som åket. Då var vi in till afören så jag kude köppa advokad och knäkebröd. Så jag har ätt knkbröd med advokado. 
 
Nu sitter jag i soffan och skue se på tv. Det är inget att tita på. Det är som vaniget på söndag. snart så sak jag ficksa alla som sak med i morgon. Då är det en ny jobbe vecka. Hoppas att den veckan går furt. Jag längtar till man får ta frm jul pynet så det bler litte jussar utt. 

vilken söndag

Publicerad 2019-11-03 13:54:44 i Allmänt,

Vackand qvid 4 tiden med mänsvark och ont i huvodet. Så jag var seg i mårse. Det var till med så Antonio var in mig och går upp. Jag vaknade vi 11 tide då var det bar. Då fixsade jag till mig. För vi sak på kalas vid 3 tiden. 
 
Men det är debermerand väder. Det bar rägna och så rägnarad det litte till. Så det är höset väder utt i dag. 
 
 
 
I dag belv jag nöjed med hur det blev
 
 
Så nu väntar jag på att vi sak köra. Så får vi se hur länge vi bler där. Vi sak ätt lasnjätte. Så snart sak vi dra. Så bler det tår med. Sen så får vi se vad som händer i kvälle. 

lördag

Publicerad 2019-11-02 18:49:02 i Allmänt,

I dag så var det till att gå upp och tvätta. Så vi började vid 08.00 till 14:00. Antonio fick hämta upp den när den var klar. Jag såg Malmö ff spela sista alsvensk det årett. Spenade var det. Men tvär kom det 2 a. Det är med bra. 
 
Sen så var det till att ficksa maten. Antonio titad på Ishockie. Sen så har jag fickat min naglar. 
 
I går var vi och hämtad vi vår soffa. Så jag skruvad i bennen. När Antonio kom hem så var det till att ha i alla sider, För jag tycket det var bäter att jag fixsad ben när han inett var hem. Så är det bäter stämnig hem. Den är skhön att sitta i. 
 
Imorgon sak vi fira Titti och Antonio. Titti fyller på måndag och Antonio på Onsdag. Nu sak jag bar ta det lunget. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela