osbytje.blogg.se

Nexstor

Publicerad 2019-11-12 12:00:00 i Allmänt,

försvunnen del 1
När Petrad sexårigiga dotter Ava försvier tappar hon fukkständingt fotärsetrl i tillvaran. Krimanlkomm issarie Nick Johansson för fallet på sitt borde och började tillsammans med sin kollega kalar på utreda försvinnadet. Utredinigen för oande kansekvenser för alla inblnadade. 
 
 
 
 
 
 
Spårlös del 2
En kvina försviner spårlös efter en utekväll i centarala Stohoklom. Kriminalkmmissarie Nick Johansson och hans koleg klar pil förskäker febritt hitta kvinna inna det är för sent. Misstankarna riskeas mot hennes man.men när ytterligar en kvinna flrsviner sätt hela uterdningsgrypppen under håtd press. Mittunder den halsbrytade jakten dykten ytterligare en person upp som för Nick att ifrågsätta sitt privaliv. Men hansw fokus måset ändras för att kunna lösa fallet.
 
 
 
 
 
 
Förtölj del 3
Kriminalkommissrie Niek Johannson och hans sambo Sussi, som också är polisen, håller på separea. Mitt under flytten sker ett kallbelodigt morde på gatan utanför detan lögenhet på kungsholmen i centrala Stocholm. Nick tvimgas mobilsera alla kraft och komper,tens han någonsin kan när det visar sig att mordet på gattan bara är börja. Samtidig går Nicks klara Pilen enormt tuff rond not sin sjukdomoren. Hon blier dock sanbbt tvngen att sätta det egna mårandet åt sidan för mördaderen verka ha började ringa in polistemet som jobbar med den här utredningen-ochdkyr inga medel.
 
 
 
 
 
Bildresultat för boken förföljad med lotta luxenburg
 
 
Vad jag tycker om boken
Den ser var bar. Den som löset upp den hade en spenad röset att lysnade på. Jag tycker det var spenad och man könde som man var döet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela