osbytje.blogg.se

semester

Publicerad 2015-08-10 22:53:02 i Allmänt,

Då var det sista semester för den sommaren. Det har var fanet väder i dag. har var ute och solat och bar nytta. Man får passa på att Göta sig sol när man kan. Det har Inet var so mycket sol den sommaren.

Ysatd

Publicerad 2015-08-10 22:48:01 i Allmänt,

Jag var Ystad i hälen har en koppas söm har flytta hitt. Det tog sin tid. Jag väntad i Lund. Där var en som spelad en trudelutt på ett dragspel. Han kan nog bar den. Sen så när jag kom till Ystad så mötte Charlotte mig. Sen så jack vi litet i staden. När vi kom hem så åt vi gått och pratade. Sen på lördags så var vi i Malmö och tittade liette. Så jag hade en toppen hölje

götborge

Publicerad 2015-08-06 22:52:46 i Allmänt,

Vi hade det toppen på hotell. Rummet var fanet. Sängen var liten bara. men det fans en bäddsoffa där fick Cecilia sova. Vi skulle spela disko Bowling. Vi åket bott ditt. Så då fick man se lite va Göteborg. Det var så skönhet att sitta i solen. Sen spelad vi bowling Jag spelade med Peter, Nina, Mattis, Cecilia och jag på en bana. Jag kom näset siset. Det var kul en då. Sen åket vi sopvagnen till en restauranger. Där väntad vi på mamma, pappa och Ulf med familjen, Vi var 22 stacken en hell del. Jag beställde oxfilé med pommes och sås. oxfilé smället i munnen. Det var hur gått som hälsat. sen åket vi till hotell. Där var vi baren och pratade. När man kom i sängen så var man trött. Frukosten var toppen det var mycket att välja på. Hade en toppen hölje!!!!

sol

Publicerad 2015-08-06 22:21:14 i Allmänt,

Hur nu har sol kommit fram. I går var det min födelsedag. Så nu är man 30 år. Jag fick mycket fanet i brisant. Marie med barn bar här. Så vi flickad. Sen var vi på lekplatsen. Sen kollad vi i affärer. Sen kom Antonio så sa vi pratad lite. Sen kom mamma och Anki Då var det till at ficka.
I morgon sak jag åka till Ystad och hälsa på en koppas.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela