osbytje.blogg.se

lördag

Publicerad 2017-04-30 12:45:31 i Allmänt,

I går köpprt jag ett nytt gålve som jag sak ha i sovrumett. Det är en reva i plast mttan. Det var det ända jag köpper på atletten. Sen så var det till att hem och städa och tvätta. Det var en sådan lördag. Sen kom Frida och Vallter på bshöke. Så vi ått gåt och pratder. Sen när dom satck så tog vi upp golvet. När vi kom hem så började spöregna. Så det var till att vänta till det var upphålle. Sen så var det till att ta upp tvätten. Sen så var det till att ta det lunget. Nu sak jag ficks mig. Vi sak till Sibhulet i kvälle.

var i stan och storhandasalt.

Publicerad 2017-04-30 12:25:31 i Allmänt,

vi har varit på Willys och storhndlat. Nu är det fulet i kylle och frysen. Skfriet. Det könse skhönet när man har fixsar det.
 
 
 
 
 
Så har jag fylett på litte sminke med.
 
 
Sen var lyko. köppet ett blasm sper. Så att jag kan få utt min tovrt

valbor

Publicerad 2017-04-30 12:25:00 i Allmänt,

Nu har jag ficsas naglarna. så har jag provat Gel ttect top coat ett lack som sak gör att nagellcket sak hålla längre. Tänket att jag sakul ha fin naglar nu när man sak hälsa våren välkommen.
 
 
Det böver man ett baslac och ett naglack du vill ha.
 
 
Jag valde dett . Tycker det är en fin förge. Jag har fått den i en glossybox.
Får se om det håller var det låvar. kommer visa om en vecka.
 

glossbox 3 sid 2

Publicerad 2017-04-28 21:13:30 i Allmänt,

St. tropez
Gradua thated everydag body lotion
 
En återfuklande och torka brun-utan-sol. somger huden en solkysst lyste. Den har en fräsch, härlig doft och absorder foret. Applickera daglingen för attt gradvis bygga upp en gullen hudtob som ser naturlig ut. Man fick 50 ml. orinalprdukt är 200 ml då kostar den 279 kr
 
 
Det var mycket spenade att tästa den gången i glossybox den månden

Glossybox 3

Publicerad 2017-04-28 21:00:35 i Allmänt,

hElgon
Deliwash celsing condilsing
 
 
 
 
Ett rengörand balsom som gör håretmt och välmåede. Det ger till och med din hårförg ett lyft att det sliter så som vanliga schampon gör. Massera in i hella håret och skhölj ur efterer 2 minuter. Den som fick i box äe 100 mil den är i orignalporodukt är 300 ml då kostar den 160 kr. Sak ble spande och tästa.
 
 
 
footmender
All in fott cream
 
En fotkrämen som gör dina fötter fina till vårenpå ett smidlig sätt. Det tar boret döda hudceller, mjuakör torr hude somt dehnmdlar och läker förhårdan der, liktormar och hälsprickor och hälsprikor. Massser in två pumptryckningar en gång om dagen. Man fick 10 ml. den är i orignalporodukt är 100 ml. Då kostar den 299.
 
Rodial
Glamolash mascar xxl
 
En magscar som piggar upp din tröttast blickeen, ger volym och intensiva- att du behöver för din dagsmakeup! Med en extra sotra sotning runt ögonen är du redo för kvällens festlighter. Mna fick 6 ml av box.den är i orignalporodukt är 13 ml Den kostar 360 kr. Den är lagom stor att med på resan.
 
Så här ser borsten utt på maskaran.
 
 
secher
scher vive gel effect top coar
 
Ett överlack som ger en tjock och galnsing yta liktn ett gellack, utan att behövaer annväda en u.v- eller led-lappa. gör att dit nahellack håller länger! Måla överlacket på tora nagellok och torka. Man fick  orignalporodukt det är 14 ml.Den kostar 129 kr. sak ble spende att se om det funkar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

Publicerad 2017-04-22 13:26:30 i Allmänt,

Igår var jag och Antonio och firad hans pappa som fyller år. I dag har vi hämta ett nytt soffbordet. Det är häger det vi hade ina. Vi brukar ätt i storrummet. Man får passa på när man hittar ett Billger borde.

då var påsk ledig över

Publicerad 2017-04-18 17:36:14 i Allmänt,

Då var den påsken över. Det har var toppen. På långfredag så var och åt vi lite påsk middag. Antonio spelad mates. Det flora med 3-1. Sen så har vi varit i Knislinge. Där vi fick träffa Bella och lilla Carna. Sen har vi varit i tolarp hås Frida och Walter. I dag har jag pakta kryddar.

påsak lediget

Publicerad 2017-04-13 20:46:15 i Allmänt,

I dag har man var ledig. Så vi åket in till stan. Så köpet vi godis för det är påsk. Sen så åket vi och ficka i Knislinge. Där vi mös med Bella och Carmen. Vilket pis väder det har varit i dag. Regnet till och från hela dagen. Hoppa det är bäter väder i morgon.

lyckse Onsad

Publicerad 2017-04-12 20:44:34 i Allmänt,

I går var jag och Cecilia och Antonio och dala utt. blad för hans fotboll. Vi hade mycket trapper. Mamma var snäll och fockad mat till ås. Hon hade biffar. Dom är så goda.

I dag så var vi på Ikea och fiskade lite palla som har var blötta. När vi var där jobbad kom mådde med röksmaker till ås. Det Saul bel bjuden på frukostera på jobbet idag. Sen så när vi blev klar så var det till att åka till Glimåkra. Då bjöd Lillemor på torta. Det var en toppen dag. Nu i kvällen så har vi ätt gått. Nu är Antoni på fotboll. jag sitter med en ansikmaske. I morgon är jag ledig. 5 dag som man är ledig.

Söndag

Publicerad 2017-04-02 21:59:00 i Allmänt,

I går så börjad fotbollen! Jag var glad för tv 4 säde Malmö matsen. Så jag kude se den! Vid 1 börja den! När det var pass så skulle vi börja tvätta! Så jag han upp in det började!. Det blev 1-1. Det spelad nått götborge. I dag har vi varit i Tollarp hos Frida och Valter och häls på! Det var i en fin läghet hon hade. Vi var där en bsr student! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela