osbytje.blogg.se

nexor 7

Publicerad 2019-02-21 12:00:00 i Allmänt,

Del 6
 
 
Sjöjunungfrun
En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka Trotsa att Patrik Hedström och hans gjoret från att finna honom , vet ingen om är död eller levanse´de. Efter tre månder hittas han . Mördad, fastfrusen i isen. När det står klart att eb av mennes vänner, för christtian Thydell, under mer än ett åra tid har tagit emot anonyma hotbrev, komplicerans stunonen. Chrisian försöker bagatellisera alltiihopp, men hans vän Erick Falck inser faran. Någon hatar Christan djupat, och denna någen tycks var en måmdvtende och farlig människa som inte skulle tveka att göra veklighet av sin hot. Snart förstår polisen att mordet och breven hänher samman. Och breven hänger samman. Och språren fördem tillbaka i tiden.
 
 
 
Bildresultat för camilla läckberg sjöjungfrun
'
Vad jag tycker om boken
Den boken var trogo visa ställe så det var tur att det var spenade okså. 

glossybox no 12

Publicerad 2019-02-20 12:00:00 i Allmänt,

 
 
 
Sista goossybox för dett år
(2018)
 
1: Contex
Micro-Derm Rengenerator
Contaxts kom binrade ansikeengöring och exfloernig bostar din hud med kristaller och antiox idanter. Huden blir ren, mjuk och får en härlig lyster. Passar alla hudtyper. 
 
 
 
 
Originalprouukter: 315kr/120 ml.
Man fick 30 ml
 
2: Maria nila 
Qucick Dry Spray
Maria nila nya Qucick Dry Spray Heat spray skyddar håtet vid värmestylinga och bidrar samtidigt till att håret torkar snabbare. Vi älskar sen fräscha och lyxiga doften! Applicera värmesprayen i handdukstorkar hår och föna torrt. 
 
 
Originalprouukter: 229kr/ 150 ml
 
3: Stylonbon
9 colour Eyelshandow palette 
Bli festeredo med STY Låndons emotiedliga förgskalan som sträcker sig från jordnära bronzetoner till intensivt vinöd. De skimarande ochmarra nyansena är enkla att applicra och berikad med vårdande vitamin E. 
 
 
Originalprouukter:119 kr/ st
 
4: Ritulas 
The Ritual of Ayuravdea Hand Balm
Detta handbalm från The Rituak of Ayuraeda är ett måste i vinter! Innehåller tarditonella ayurvaditonella ayurvedisk ingredinser sp som mjukgörandesötmandelolja och väldoftande tande indiskros, noggarantutvalda för att vårda tora händer. 
 
 
Originalprouukter:105 kr/ 170 ml
 
5:Life Body och soul
Body soufflè citrus
Ekologisk alov, mjukgröande koksolja och vårnde kakaomär äe rer av ingrdienserna i denna härligt citrusdoftatand kräm. Den Skonsamma och återfuktande produkten har dessutom över 99 % naturliga ingradienser.
 
 
Originalprouukter: 149 kr/ 250 ml
 
 
2018 sistta glossybox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nextosr 6

Publicerad 2019-02-19 15:00:00 i Allmänt,

Tyskunge 
 
Del 5
Hur mycket vet vi egentligen om våra föräldara? Vika hemligheter i drt förflutan kan förklarara hemligheter i den flrflutan kan förkalara handligar i nutet? Dessa frågan Ericka brottas med när hon inser att hennes döda mor Unde andar världskrigt umgicks i sammanse krets som den ärder man som hittas mördade i sitt hem i Fjällbacka. Trots att Erica eqentliqen borde skriva på sitt nya bokmanus kan inet låta bli att görva djupare i fallet och trots att Patrik precis inlett sin pappaldighet dras även han in i uteredningen. Erica läser mordens dagblöäck och upptäcker att Elys varit med om fruktansvärda fruktasvärde upplever. Dramatiska, sorgliga händelser som förklarar varför hon oförmgen att sina döttra. Men många frågetecken kvarstår. Vsd som väckets till liv när. Erica några måndet tidigare sökte upp den mördade mannen? Vem eller vilkak var beradda att dödda för att sannigen om det förfuta int skulle komma fram? människa förlorar livet? Samtidt har polisen i Tanumshede fullt upp på annat hålll. En dokusåp har förlagts till deras likka ort och när deltagarna i Fucking Tanum där in samhälett väcker det mycket känslor. kommunpolitikerna gnuggar händerna och hoppar att man på dettan sätt sak kunna locka till sig fler turister, närvarande kritkerna klagar över de ständigt närrvarde kamerona, idolhy steri och stökiga festra. Produktionsbolaget sturnart cyniskt hur deitargran mån och gör att för att spå på motsättningarna. Konflierna toppan upp att mer tills det sluta med ett mord. Dagen efter en blöt fesit hittas Big Brother Barbie död i en soptunna. Är det skyldigen någon av de mediehungriga människor som är med i pogrammet, eller finns mörödanen utan för? Och har dett brutata mord något samband med seriemördaren som de jagar? Patriki ställs inför sitt livs störsaat utmannig, då han måste arbeta med två olika mordutredningar parallt. Samtidigt närmar sig hans och Erick bröllop med stormsteg. Slinigaran kommer som på beställning när de sak förska blaansera Patrik enorma press på jorddet med Erick frusation över att gå hemme och tvinga at huvdasvartet för bröllopet, vars palanering diversen Släktinhar en visas med att lägga sig i. Hemsituationen förenklas inet heller av Erika syster Anna bor dem tillsammans med sin två bran Eftersom Anna är djupt deprimerad efter att ha döda sin mann. 
 
 
 
Bildresultat för camilla läckberg tyskungen
 
 
Vad jag tcker om boken 
Spenad att lysna på . Man får vett om ett fal som hände på andvädkrit. Och ett  falla som hände nu tid. Det var spende att lusn på. Myckert spenade 
 

Fredag

Publicerad 2019-02-02 09:29:20 i Allmänt,

I går kvälle så var vi och ått på resturang med Lilmor och mats! Jag ått en planka blek och vatte! Den var god! 

(null)
Den var god och mättande! Sen så handlade jag godis! Sen var vi hem vid 9 tiden! Då titad vi på tv. 




I dag sak vi jälpa till att flytta till Andreas och my! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela