osbytje.blogg.se

nexstor 27

Publicerad 2019-09-27 12:00:00 i Allmänt,

Del3: Mörkers offer 
Brännpunkt västergötland
En ung man hittas mördad på en offerpalats vid gräne gruva. När kriminalinspertör Tyra Zeder undersköker fyndpoltsen blir hon själv överfallen och lämnad i gruvschakts gröna vatten. Inom kort inträffar ytterligare två mord. Tyra förälskar sig i Robin, men poliseran i Tranemo fångas i en växande härav av intriger.
 
 
 
Bildresultat för christina gustafsson del 3 mörkrets offer brännpunkt västergötland
 
 
Vad jag tycker
Det var bar böker att lysna på. Alla 3 dlar var licka spenade. Det kädes som att jag var med och löset fallet!!!!!!!! Det vat litt läskig vissa bittar.

Nextor 26

Publicerad 2019-09-26 12:00:00 i Allmänt,

del2: Mörkerts makt
Brännpukt väsktergötland.
En unge filcka hittas mördad i den lilla Ljungsnässjön i Tranemos utant. Samtididigt sker ett allvarligt brott inte långt därifrån. Finns det ett sanbabd mellan de två brotten? polissistentrna Tyra Zeswe och Rasmud Lindberg gör att indentifiera flickan och lösa en härva av intenna problem i polishuset försvårar deras arbete. Tyra attarheras dessutom av Rasmus, men varför tveckar hon?
 
 
Bildresultat för christina gustafsson del 2 mörkrets makt brännpunkt västergötland

nexstor 25

Publicerad 2019-09-25 12:00:00 i Allmänt,

Del1: Mörded länger 
Brännpunkt västergötlande.
 
En affärsman hita bruttas mördad och stympad i sin vinkällarer. Samma dag försvinnerhans son. Både hundpalruller och poliselikopter sätts in i skökndet. En filial till p,polisstationen i Borås har öppnat i Tranmo där polisassistenterna Tyra Zeder och Rasmus påbörja sin tjänstgöring. Inom kort inträffar yttrligare tvåmorde och polisran göe allt för lösa fallen, men intriger i polishuset gör int deras jobb lättare. 
 
 
 
 
 

nexstori 24

Publicerad 2019-09-24 12:00:00 i Allmänt,

Kapen om ett barn:
(en sann historia)
På ytan är Anders omtänksam och hjälpsam. Med Charm och manipuation lyckas han ta sig in i Lousies liv och manpulatton lyckas hon ta sig in Lousise liv, och inom kort inleder de ett förhålande. Hon blir gravid och föder denas som Leo. Utifrån sett är deras liv perfekt, men Anders blir alltmer kontorollerande och misshandla sonen psykiska. Snart börja Anders göra allt för att få boret Louise ut deras seras sons liv. 
 
 
Bildresultat för kampen om ett barn
 
 
Vad jag tycker
 
Den är en bar bok! Man får värkligen vett hur svåret det kan var lämna en man som mishandlar en. Hur hon får köpp för sit barn. 

glossybox ltd edtion 01

Publicerad 2019-09-23 12:00:00 i Allmänt,

 
Permium Brauty
Glossybox
 
 
 
Dramatically Differnt
Hydrating Jelly Antin- Pollution
En balanserad hud är det bästa nuderlaget för din makeup. Skapa en hälsosam look maturlig lyster och stråla i häst.
 
Få en naturlig sturligt stråligt lyster genom att starta dig skönhetsrutin med en fukt givande ansiktskräm. Cliniques vatten baserande ansiktsege! Dramatically diffr rent  Hydrating Jelly Anti-Pollution låser in fukt i 24 timmar och ger samtidiget ett dagliget skydd mot förorenigar. Huden blir dessutom mer motståndskar.Hudeen blir dessutom mer motståndskraftig mot skadliga miljömässoga faktprer. 
 
Den ultralätta gelen bestär av en maximalt återfuktande kom binaton av hyaluransyra, solrosfön samet korn- och gurkextrakt som stärker huden naturliga barriär. Produkten verkar intensiv fruktbevarande samtidigt som den bidar till att boosta hudens elasticitet. 
 
Den oljefria abosrberas snapet och lämar huden med ett hälsosamt glow. Den är med andra ord uttimata basen för din makeup. Applicera ett tuntet lager över hella ansiket inna du sminkar dig. Produkten verkar balanserande, är allergitestand, parfymfri i och passar alla hudtuper-perfekt till känslig hud. 
 
 
 
 
Pris: 235kr/ 50 ml
 
Ginzing Refershing
Eye ceram
Få en omebelbant piggare blick med denna uppljsande och energigivande ögonkräm som effktiva torollar bprtet flera tecken på trötthrt.
 
Mörkar ringar, torrhet och oönsakde puffighet under ögonen kan orsaka av allt i från sena nätter till långa resor. Originsk Ginzing Refershig Eye cream är en riktig räddure i nöden när du är i behov av en dramatiskt upppigande effekt!!! 
 
Det krämija produkten lusar synbrt upp området kringe ögongen ochreducerara såväl ,örkar ringat som svullander. Det uppfriskande innehller av ginsesng kaffebönor samt exrakt från magonlidblomma tillfär magnoliblomma tilför och väcker huden till liv ett syn boart pigggser utseende. 
 
Ögonkrämens sikelena komsistens krännas otroligt sköm med känsliga området under ögon en och smälter fint in i huden för ett naturligt resultat. Tack vare innhåller av uppljusande ämne fungerar produkten desssutom fint att använda istället för conccëler, men den kan även kombineras med din makeup. 
 
 
pris: 320 kr/ 15 ml
 
 
Pot Rouge For Lips
And Cheeks- Powder Pink
Låt dina kinder och läppar matcha i en perfekt höstrosig nyans. Babbi Browns bästsäljande roug ger ett naturligt resultat. 
 
 
Pris::355 kr/ 3,7 g
 
In Extreme Dimension 3 D
Black Lash Mascara
Låt ett par kolsvarta, svepande ögonfransar med dramatisak volym fullända din makeup. Denna mascara tar fransarna till nya lägder! Den perfekkta komplem en naturligt rosig höstlokk? Ett par iögonfallande fransar, såklar! Du får testa MAC comsmeticspopulära volymmacara In Extreme Dimension 3D Blck Lash Maskra.
 
I ett endasvep får dinna franasr vacker böjning med tät voljom och höpandväckande längd. Mascarans välgörande formula våradar samtidigt dina fransar och gör den mjuka och flexibla. Den stora oplikatborsten ger en optimal mängd produkt vid varje applicering och garanterar en maximal vlym utan ihopklumpand franser. Bortens tipp ger en perfekt percision vilket även gör det enket komma åt den neder fransraden samt fransraden samt fransra närmsta ögonvårn. Resultate blir en atrolig voljm som varar heler dagen utam´b att smula. Ta din makeup från dag till kvälll- addera ett extra lger och sätt ögonen i fokus för en mer intersiv look. 
 
 
Pris:250 kr/12 g 
 
Advaced Nighet Repair
SynchonizednRecovey
Skönhetssömne på en ny nivå! Detta lyxiga och antioxidantberikade nattserrum vårdande återfuktande och motverkande ålderstcken medan du sover. 
 
vakna upp med en nu lyster efter eb god natts sömn med Estèe Lauders kalssika ansiktsserum. Med ett innnehåll av fukt bindande hyluronsyra och vårdande antiåxidanter bidara serumet til att låsas in frukt synligt motverka ocg reparrea ålderstecken samt tillföra ny gläd till huden.

 
 
Pris:730 kr/30 ml
Man fick 7 ml.
 
 
 
 
 
Så här såg låket utt
 
 
 

God natt!

Publicerad 2019-09-22 21:32:24 i Allmänt,

I dag har jag bar tagit det lunget! Jag har var trött som bar den! Det är tur att man inett drack så mycket! Så jag slapp var bakfull! Är bar tärött! 

Det ända vätt jag har fixsat är att städa litt här hem! Sen har jag sett när Malmö spelade! Det van! 


Nu sak jag sova! I morgon är det en ny jobbe vecka! 

Brölop

Publicerad 2019-09-22 08:40:58 i Allmänt,

I går går var det brälop! Vi hade sol och varmet!!! 
 
 
 
Det var så finet i kyrkan och brudparet var så fina!! 
 
 
 
Här är brudparet!!!!
 
 
 
 
 
Så fin var vi!!!
 
 
Där festen skulle var hade dom fixsa så finett!!!! Matten var så god! Det var så mycket att välja på!!!!! Och tortan var dod den!!!! 
 
 
 
 
Så här fin var tortan!!! 
God var den!!!
 
Så vi hade en toppen dag/nat i går!!

nexor 24

Publicerad 2019-09-14 12:00:00 i Allmänt,

De kommer ändå inte tro mig
ingen anar vad som hände på den föräldarfria festen. Och Elsa kan inte tänka på det. Definitvi inet tara om det. Hon skämas så fruktans värt. Elsa skulle vilja förklara sig. Beräta fast det kan hon ju inte. Och alla vet väl ändå? Det vet väl eb ändå. Det värsta är nog att Isak antagligen också vet. Att han skullle vara intresserad av henne kan hon ju bara glömma nu. 
 
 
Elsa har flyttat och börja årskurs åtta i en ny skola. Redan först helggen går hon på fest. Egntligen från hon inet för sina föräldrar, men hon vill så görna passa i det nya kompisgänget. På festen drar en kille iväg med Eisa till ett sovrum. Chockad Stänger hon av under övergerppet och etteråt bestämmer hon sig: Det här har inete hänt. Skräcken att stöta ihop med förövaren är ständigt närvarvaede......
 
En stark ungdomsroman om följderan av ett sexuellt övergrupp. Romannes alvar vävs in i en hoppfull berättelse om kompksar och den första kärlken. 
 
 
Bildresultat för de kommer ändå inte tro mig
 
vad jag tycker!!
 
 
Det är en bar bok
 

newstor 23

Publicerad 2019-09-13 12:00:00 i Allmänt,

En bur av guld
På ytan verkar faye ha allt. En perfekt make, en älsakd dotter och en lyxig lägehet i den finaste delen av stockholm. Men mörk minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alttmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för jack skull har hon gett upp alt. 
 
När han sveker henne räserade hela fayes värld. Plötslig har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men seden bestömmer hon dig för att ge igen och börjar palnera en gruvlig hämmd!!!!!!!
 
 
 
 
En bur av guld
 
Vad jsg tycker!!!!!
Deb är spenand och man funder hur hon ska lykas med sin med sin hämnd och att han innet kommer på henne. Tycker att Camila Läckberg böker är bar så tycker man att den bok är bar. Jag tcker att den är bar!!!!

tästa för första gången del 3

Publicerad 2019-09-12 12:00:00 i Allmänt,

Essential daliy carliy
Exfoliating foot pack
Detta exfolierande fotpaket berikad. Med lavende, oliv och romarin. Extrakt tar boret döda hudceller. För mjuk och ömtålig gartis inom.  Efter 4-7 dagar.
 
Bildresultat för essential daily care exfoliating foot pack
40 kr på dolstor
 
Intensiva behandling
60-90 minuter. 
 
Min fötter blev fina och mjuka. Så jag kommer köppa det i gen!!! 

nexstor 22

Publicerad 2019-09-11 13:05:00 i Allmänt,

Sötrst av allt
De rikaste rika och de mest utsatt behöver sällan träffas. Utom i Djursholm allmänna gumanasium. Fem trnåringar, och en lärer son vill väl. Det slutade i katastrof. Nio månader senare ställs artonåring Maja inför rätt. `Jag vet inte hur jag sak orka lyssna. Men det är arligt att släppa på koncentioner. För då kommer luden. Ljudet när de kom in i klassrummet och drog bort mig, ljudet när Sebasttians sklle föll igolvet, det lätt i håligt. Det dånar i mig, så fort jag inte passar mig, så forf jag inte passar mig kommer det tillbaka . Jag pressar naglarna ni i mina hadflator, försökt ta mig därifrån. Men hjärna släpar alltid tilbaka mig till det där jävla kassrummet!!!!! Sörst av allt är en stenhård rättegångsthriller, ett inkännande proträtt ev en ung människa och en svidandde vidräkning med ett samhälle som obhörligt håller på att glida isär. Ett drama som väcker frågor om skuld och ansvar, straff och försonig.
 
 
Vad jag tycker
Jag tycker att den var bar att lyssna på!!!!!!!Det var mycket jag fuder på. Så jag titade på filmen med boken och filmen var licka bar!!!!!!
 
 
Bildresultat för störst av allt

Börjat jobba

Publicerad 2019-09-10 21:07:12 i Allmänt,

Då har det gått 3 vecker! Nu var den sommar semester slut! 

Det började inet bar! Vacknade sent! Så jag fick bortom men jag ha med bossen! Sen så var det till att jobba! Det jick foret! Så det var ingen deg måndag! 

I morse vacknade jag av att det räknade och åskade! Det var vid 4 tiden! I dag så vaknade jag i tid! Det var rätt skhönet att ligga i sängen en tim In larmet ringde! Nu är jag rätt så trötte!! 

Mask

Publicerad 2019-09-10 12:00:00 i Allmänt,

Masken Aide 
Hydrating Facil Sheet Mask
Jag har fått några stycken mask i glossyboxs. Så i dag när jag rensade så hittade jag låndan jag har lagt alla..... SÅ nu så har jag tästa Hudrating Facil Sheet Mask. 
 
 
Bildresultat för Hydrating Facial Sheet Mask masken glossybox
Den kostar mellan 55- 60 kr st
 
Det var skön att sitta med din. Den skul värka i 20 min yter och då lyssnde jag på ludbok. Den var bar. huden kände njuke!!!!!!!

nexsor 21

Publicerad 2019-09-09 12:00:00 i Allmänt,

Bara en dotter
Redan vid födlsen är skagse en besvise. Hon blier deb tre dottern i familjen men hennes pappa hade set frdame mot att få en son. I sin frustaton försöket han att döda henne. Sarit lämnas bort och istället adopterar förldarn en pojke. Familjen fluttar därefeter från Indien till Norge- utan sarita. Hon lämnas kvar för att arbeta som tjänare hos slaktingar i hemlandet.  I prakfiken blir saria en slav. 
 
Som 16-åring  återförenas hon med sin familj i Norge. Milljömbytet förädrar inget, hon fortsätter att vara ett offet i ett mastdominerat hem. Med livet som insats utmanar sarita sin släkt Och dess trdotoner, och allt ställs på sin spets när hon träffar en Norsk man som hon vill gifta sig med. 
 
Vad jag tycker!!!!
Den var bar!!!! Fick litte att funder på hur man kan som föreder gör så nått sin dotter. 
 
 
Bildresultat för bara en dotter
 

fredsg

Publicerad 2019-09-06 12:43:58 i Allmänt,

Då sak man börja jobba på måndag. Så jag sak ta var på det sista dag som man är ledig. Idag sak vi bar ta det lunget. För i morgon sak vi till liseberg. Då sak jag åka karuseller. 
 
 
Hoppas att det är finet vädet så man kan sitta på balkongen. 

godmorgon

Publicerad 2019-09-04 10:42:42 i Allmänt,

Då var det onsdag. I kvälle sak vi på ishocki i Kristinstad! Det är tur att det in är så ofta man är på sonnet. Jag är inett så intersrad av såndant. 
 
I går var cecilia här och tittad på fotboll. Damorna van. Det var kul att att hon kom. Sen så var det till att se på film. 
 

sesta smester veckan

Publicerad 2019-09-02 19:44:32 i Allmänt,

Då var det måndag!! Då är det sissta veckan för min semester. Så man får hitta på saker och ta det lunget. I dag har jag var gett blod . Så jag har joret en god görnig. Så fick man sport växsa. Jag är rätt så svorstuken. Sen när jag kom hem från det så tog jag det lunet. 
 
 
 
Nu så har jag tagett en lång dush. Det är skhönet. Nu sak jag bar sitta i soffan och ta det lunget. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela