osbytje.blogg.se

då är påsken över

Publicerad 2020-04-13 19:58:11 i Allmänt,

Då var den långledig över. Det har var toppen att bar slappa. I dag så har det var fixsa här hem. Med jag bakade bröde så städade Antonio. Brödet blev gått. Sen så fick jag en god midag av Antonio. Han är min mästerkocke. Nu har jag ficsat alla som  ska med till jobbet i morgon. Nu har jag dhusta.. Så nu sak jag drick mitt te och se på tv. För snart  så får man gå och läga sig. För man sak upp vid 5 tiden. 

slapp söndag

Publicerad 2020-04-12 21:12:05 i Allmänt,

I går var det påskafton!!! Vi var hos roberto och titti på midga!!! Vi fick stek och potatis och sås. Sen hade Roberot fixsat cannelorn. Sen hade jag med meg en västerboten poj. Så mat hade vi. Gåt var det. Sen så hade vi en posk torta. Jag ficke en litten bakelse. Så man rullade efter ått. Det var trevliget vi pratade hade nysiget. 
 
 
I dag så har jag bar tagitt det lunget. Jag hade pojamasen på mig nästan hella dag. Men jag fick byta om när vi skulle ner och hämta pizza och köppa gott gått till i kvälle. Fär vi har spelat bingo i kvälle. Jag vann ej. Atonio var en ny lott. Men det var kul en då. I mårgon är vi med lediga. Näst vecka så är det inett många dag att jobba. Sen hoppas jag att min mobil kommer. Den jag har lever sitt egna liv. Nu ska jag in i dhusen och sen sova!!!!!!!

glad påsk

Publicerad 2020-04-11 12:00:00 i Allmänt,

glossybox ägg
 
 
1:Essie expressie
Populära Essie bjuder på sitt sabbtrode nagellack Expressie i en av vårens finaste pastellnyanser. Måla två lager för full täkning. 
 
 
 
Originalprodukt:119kr/10 ml
 
 
2: Illamasqua
Anti Matter Lipstick "Cosmic"
Framhäv dina läppar med illamasquas högpigmenterade läppstift. Nyansen Cosmic ger en ljuvt rosa färg med semimatt finish samtidigt som den krämig formulan vårdar läpparn. 
 
 
Originalprodukt:249 kr/ st
 
3: Dermalogica
Skin smoothing Cram
Mjukgörande ansiktskräm med Dermalogicas innovtva Active HydraMesh Technology "som bevrar hudens naturliga fuktbalans och struktur. Återfuktar och skyddar mot ytter påfreshningar. 
 
Originalprodukt: 725kr/100 ml.
Man fick 7 ml.
 
4: Rapide cosmetics
Brow Twist Dark
En krämig vattenresisten brynpenna med triangelformad spets och snedställd vinkling för att perfekt resutat. Ftll i och markera tills önskad form och fyllighet upppnås. 
 
 
 
Originalprodukt:235kr/0,2 g
 
5:Dermosil
Brightening Colour Correcting stick
Färgkorrigweande och uppljusande conceler som omedelbart trollar bort trötthetstcken. Applicera under ögon, bryn och på kindbenen för att jämna ut och addera en utvilad lyster.
 Originalprodukt:59kr/3 g
 
 
6:Cicamed
Organic Science Body Tangerine Vanilla
Vanilj- och madarindoftande kroppslotion som gerven silkeslen hud. Innehållet av fuktgivande aloe vera mjukgör medan vitamin E skyddar din hud. Lätt och snabbabsorberad konsistens.
 
 
Originalprodukt:199 kr/210 ml.
Man fick 25 ml
 
7: 3Ina
Highlighter
Få en hud full av strålande lyster med 3inas skimarande highlighter. Svep över kindbenen, under brynen och på näsbenet för att magiska glow!
 
 
 
 
Originalprodukt:162kr/6 g
 
8:Clarins
Instant Eye Make Up Rrmover
Skonsam rengöring som effektivt avlägsanar alla typer av ögonmakeuo. Dermatologist testad formula som återfuktar den känsliga huden runt ögonen och samtidigt stärker rransarna.
 
 
Originalprodukt: 295 kr/ 125 ml. 
Man fick 50 ml
 
9: Clarins 
Supar Volume Mascara
Få nattsvart fransar med drömlik volym i rtt enda svep. Clarins populära mascara tillför maximal lägd och volym. Det vårdande innehållet ger dessutom naturligt tätare fransar!
 
 
Originalprodukt:280 kr/8 ml.
Man fick 3,5 ml
 
10: Pixi by petar
Fresh face blush "Beach Rose"
Sätt färg på dina kinder med detta sikeslena rouge i nyansen Beach Rose! Rouget är baserat på naturliga mineraler och är  berikat med vårdande vitamin E och luserflekterande mica.
 
Originalprodukt:99 kr/4,5 g
 
 
 
 
 
 
 
Glad påssak alla!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Långfredagen

Publicerad 2020-04-10 16:39:36 i Allmänt,

Det är skhönet att vara litte lång ledig!!!!! Vi har hur mycket att gör på våret jobb!!!! Det är skhönet. Den påsken är litt anurlunda!!! För jag sak inett till min fröldar!!! För det är i riksgruppen poda 2. Vi sak till Antonos pappa på lördsg. Sen får vi hoppas att det är finet väder utte. Då sak jag sitt på balkongen. 
 
 
I dag så håller jag på att tvätta. Antnio håller på att städa och lysanr på Italens musik. Fttar inget. Sen så får jag lag mat. I morgon sak jag bak vaniljbullar och kanelbullar. Sn sak vi ha med en vetterbotenbaj det sak jag med fixsa. Det är tur man är en morgon mäniska. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela