osbytje.blogg.se

Juni boxxsen

Publicerad 2019-07-15 23:49:49 i Allmänt,

Juni boxsen

Steel makup
Distored dremas higlighiting palette

Glowing skiner is always in! Ge ansiket en skimarande finishe med den här higlighiting paletten bestående av fem hologarfiska nyanser.svep över kindbenen, brynen, ögonlocken, amorbågen och nästan övernaturlig glow.

Orginalprodukt 150 kr/ 6g 

Baija

Body scrud french pompon "rose lchee"

Återstäla huden mjukhet och öka cirkulationen med naturliga ingediser så man rosextartatrak socker och vagetabilska oljor. Massera in på våt hud och skölj noga. Voil`a!! Stålande hud med en ljuvlig dofte av rosa och litci.

Orgnalprodukt 125ke\50 g 

Brillant smile sweden

WhieningEvo mouthrinse

Parktisk munskölj som kan tas med överalt i sommsr! Den samart formulan löser upp ytligar missförnigar och gör desa lättare att borsta bort. Motverkar även ilingar och innehåller flura som skyddar mot plsck och karies
Orignalprodukt 98 kr\ 100 ml

Skriv inläggstext 

Lebello

Pach shine 

Det ftuktigs löppceratet Labello Peach shine är berikat med skumarande pigment och ekologiska jojobaloljs. Ceratet lämnar löpparna intensiva återfuktade med en koralrosa glansen 

Orgnalprodukt 15,90 kr\5,5 ml

Ida Warg 

Dry shimmer oli

Ge huden ett skolkysst gyllene skimmer med en dorft av heta sommarnätter! Det här lätta oljan är deriks med macanamianötter, som återfuktar och lugnar huden. Sakaka flasjan och massera in, exempelvis armar , ben ochdekolletage.

Orgnalprodukt 199kr\100 ml

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela