osbytje.blogg.se

glossyboxss no07

Publicerad 2019-08-03 10:34:06 i Allmänt,

glossyboxsse
juli
 
1:Dr.pawpaw
Outrageus ornge balm
sätt färg på läpparna, kinderna och tilvaron med detta korallfärgade all-arolund balm! Den vårdande, veganska formulan innehåller en näringsikt mix av papriskin en näringski mix av papaya ,aloe vera och olivolja som gör huden underbart mjuk och återfuktand.
 
orginalprodukt: 79kr/25 ml
 
2:Dr.Botanicals
Pomegranate superfood regenerating sleeping mask
Oavsatt hudtyp bhöver vi alla fukt- inte minst efter en dag i solen! Återfukta huden med denna naturliga nattmask medan du sover och vaknar upp med en återfuktade hud full av lyster. Applicera ansikte 2-3 kvällar i vecan.
 
orginalprodukt: 139 kr/30 ml
 
3:Popup beauty
peel off glitter gel mask
Preppa huden inför festivalen och stråla som en stärna! Denåtstarmande och glittrande gelmasken stärker, ger spänst och förbättrar hudens fasthet efter bara en anvädning. Applicera den glimarde masken, låt torka och dra av. 
 
orginalprodukt:129 kr/ 20 g
 
Bic
4:soleil bella colurs
njut av en nära och mjuk rakning med den effektiva takhyvlen från bic. Med fyra rörliga blad, en mjugörande remsa med sheasmör och ett flexiblt huden som anpassar sig efter kroppen får du extra mycket komfort och kontroll
 
orginalprodukt:55 kr/ 3pak
 
5:Garnier bio
naurishing mist
Slut ögonen och njut av en ansiktsspray som ger en uppfriskande känsla och återfuktar torr hud. Ekologisk arganolja och blåklintvatten friska upp och gr en naturlig daggfrisk lyster. Ett måste att ha med på resan i sommar!
 
 
orginalprodukt:89 kr/ 150 ml
 
Bonus
Carly`snaturla compyany
boostyby cary`s
Njut av en uppiggande och vegansk energishot. Perfekt on-the-go!
 
pris:30 kr/60 ml
 
 
Den månade så var boxssen snygg!!!!!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela