osbytje.blogg.se

glossybox nr 08

Publicerad 2019-08-19 12:00:00 i Allmänt,

glossybox
Augostig
 
1:Bang Beauty
Warma Neutral Palette. 
Inspirsa av the golde haur och skpa en intebsiv ögonmakeup med de varma tonerna i denna ögonskugaggspalett. De 9 nyanserna med 4 skrimarande och 5 matta nyanser sträcker sig från kolsval till jordnäracsträcker sig från kalsvart till jordnära sandtoner och koralla. 
 
 
Matcha höstens varma förgskala warm Neutral Palette. Kombinara 9 olicka nyanser för att sakp makeup för alla olika tillföllen, från dramatisk sotade ögon till en nedtoonad vardagslook. Välj mellam 4 skimrand och 5 matta skuggor för att hitta just din still 
 
 
Orinalprodukt: 325 kr/ st
 
2: Luxie
702 Taperd Blending Eye Brush
Applicera din ögonskugga som ett proffs med denna lyxiga veganske borste som är designad för att åstadkomma ett jämnt resultat. Använd små, Svepande rörelser för att sakpa en perfekt ögonmakup.
 
Orinalprodukt:298 kr/ st
 
3: Beanu taniq benauty
Guardian Angel Eye Mask
Bli festredo med denna återfuktande ögonmask! Maskerna är indränkta i grönt te, rasextarkt och hyaluronsyra för att trolla bort bort puffiga och mörka ringa. Applicera under bådan ögonen och låt varka i 15 minuter. 
 
Guarian Angel är som en skuddängel ängel som trollar spår av tröttahet! Dessa aterfuktande ögonmasker är är berikade med grönt te och hyalurofruktande för att motverka mörka ringa och puffinga ögon. 
 
 
Orinalprodukt 45kr/3g
 
Narciso Rodriguez 
Narciso eau de pofum rougr
Narciso eau de parfum rouge är en enomståndlig dofte singaturen med ett hjälta av mysk från nytt liv genom rosor och iris. upptäcker sedan noten av vetiver samt svart och vitt cederträ. Doften avslutas med en toruch av tonka. 
 
 
Orinalprodukt:620 kr/ 30 ml
Man fick 1 ml. Den doftar gått!!
 
5:Yves Rocher
Pur Bleut Express
Eys Makeup Remover
En bäst säljand kultprodukt med ekologisk blåklint som växer på Yves Rocher egna odlingar. Den milda tvåformulan tro det bort alla makeuo i en enda rörelse. Formulan med blakliint lunar huden runt ögat. 
 
Den anvöder jag var dag. Så jag är tagsam att jag fick den!!!
 
Orinalprodukt:99 kr/100 ml
 
 
 
Jag tycker att det månaden var toppen saker!!!!
 
 
 
 
Så här såg den utt den månaden!!
Glossyboxsen fyller den månden. 
Lådan är fin. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela