osbytje.blogg.se

godiebox nr2 2020

Publicerad 2020-03-14 12:00:00 i Allmänt,

Glossybox
Februari
 
1: FIGS & GOUGE
Wonder Love Charm Glow Elixir
Som ett kärlekselixir för din hud!!! Dessa lyxiga droppar ger en naturlig lyster, jämnare hudton och mjukare hud med återfuktande hyaluronsyra och vitamin A,C och E. Applicera dirkt på huden inna makeup. Ge huden, återfukting, spänst och glow med varj droppe av wonde love chram glow elixir från figs &rouge. Applicera efter din vanliga hudvårsrutin- innan makeup! Applicera med hjälp av fingrana.Fördela jämt över ansiktet eller enbart på områden där du vill ha lite extra glow som kinder, näsa, haka och brynben. Låt torka helt innan du fortsätter med eventuellt smink. dropparna ger huden en naturlig lyster och tilför hudvårdande ingedienser så som hyaluronsyrocg vitamin A,C och E.
3-6 droppar . 
 
 
 
originalprodukt:435 kr/30 ml
 
 
 
2:FLOSS BEUTY
MyNew Favourile Lip Gloss
My New Favounite Lip Gloss är vad det hetter- en ny favorit som har ALLT vi vill ha i ett läppglans! Det är återfuklande, hålllnart, silkelent och känns ljuvligt att applicera. Vi älskar att det dessutom är vegansk och cruelty-free. 
 
 
 
originalprodukt:150 kr/ 15 g
 
3:Starskin Beauty my new favouritel lip gloss
På fylliga Hollywo-läppar med denna volmigivande och återfuktande sheemask! Masken med biocelluosa tilllför effektiv hudvårdand ämen som ger underbart mjuka, djupt återfuktande och kyssvänliga läppar på bar 15 minuter.
 
 
 
originalprodukt: 99kr/2 pak
 
4: Dove shower mausse rose oil
Återfuktande duschmoussse med en ljuvlig doft av ros.Den milda skummand formlun gör huden sikeslen. Moussen ger ett härlligt lödder som också kan användas för en mjukare rakning. 
 
 
originalprodukt:39,90kr/200 ml
 
5:Apolosophy
intense moisture day crem
Rik och djupvekande dagcreme anpssand för den torra huden. Karbamind och mjölksyra vårdar, återfuktar på djuper och bevarar den naturliga fuktbalansen hela dagen. Applicera varje morgon på rengjord hy. 
 
originalprodukt: 89 kr/60 ml
 
 
Så här såg Februari bxsen utt!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela