osbytje.blogg.se

glosyboxse nor 03

Publicerad 2020-03-30 12:00:00 i Allmänt,

Glossybox
Mars
 
1:Eyeko 
Black Magie Mascara
Förvadia din looksom i ett trollslag med Black Mascara! Du får maximal volym och längd med en karbonsvart färg. Borsten är utformad för att lyfta och böja fransarn. Formulan med kertin och sheasmör ger extra näring.
 
Förvandla dina ögonfransar med hjölp av Black Magic Mascara! Bästsäöjaren Eyeko är perfekt för att skapa dramatisak fransar med volym. Den börja borsten lyfter och formar utan en ögonfransböjare. Formulan har en intenvit svart färg och innehåller ämnen som kerstin och shensmör. Den innovativa tuden hindrar att mascaran torksr ut. 
 
 
 
originalprodukt:217 kr/8 ml.
Man fick 4 ml.
 
 
 
2: LUNA BY LUNA
Eyeliner Duo
Pigmenterad eyeliner-dou med två klassiska nyanser: "black" och "bronze". Formulan är vattenfast och varken kladdar eller rinner. Applicera i vattenlinjen eller intill fransraden för att rama in ögonen och få en oemotståndlig blick. 
 
Rama in ögonen med denna Eyeiner Duo från Luna by Luna. Använda var för sig eller tillsammas för att sakap en lögonfallande look. Applicera närmast ögonfransarn eller på vaettenlinjen för en mer intensiv blick. Kommer i nyanser "black" och "bronze".
 
 
originalprodukt:280 kr/2-pak
 
3: SLEEK MAKEUP
Highlighting Palette "Solstice"
Lyxigt förpacknig highlighterpalett som kan användas både i ansikte och på kroppen för en strålande vårlook. 
 
Addera en strålande lyster till ansiktet och kroppen med Sleek MakeUP Highilghting Paette "Solstice". Paletten består av fyra nyanser med båda puder och krämig skuggor som ger en skimrade metaliska fnish. Applicera på ansiktets högsta såsom kinderdben och näsben, men även på kroppen, till exempel på nycelbenen. kombinera de olika nyanserna efter tycker och smak för att ge huden ett gyllene glow.
 
 
 
originalprodukt: 140 kr
 
4:BABOR 
Ampoule Conentrale Stress control & Polllution Protect
Två ampuller mer aktiv än serum. Engångsdoser fullspäckade med aktiva ingredwnser som ger direkt effekt. Stress Control lunget och skyddar mot stressrelaterat hundhldrande. Polllution Protect hjälpa till att neutralisera fria radikaler.
 
Stress Control
Stress contol lungnar huden som utsätts för en stressad livsstil och skyddar mot stressralaterat hudåldrande. Berilkad med som balanserar nivåerna av kortisol i huden. Extraakt av fårtick hämmar irritatoner och hexapeptid jobbet på att lösa upp mikrospänningar i huden. 
 
Pollution Protect
Pollution protect skyddar huden mot oxidativ stress när den utsätts för stor miljöpåfrestningar. Den hjälper till att neurtralisera fria radikaler och aktvarar huden egen förmånga att skydda sig mot  UV-lus, blått ljus och förorrningar. Berikand med probiotiska som stödjer hudens autoimmuna processer.
 
Gör så här!
1. Börja med att rengör ansiket. Ampullen är det första steget efter rengöring. 
2. Du knäcker flashalsen med hjälp av "plasthatten " som du hittar inuti förpacknigen.
3: Hälll inhållet i din handflatta och applicera koncetratet på ansiket. 
4. Avsluta rutiner med en passande ansiktskräm. 
 
 
originalprodukt: 420-495 kr/7/2
 
 
5:EOS
Active Alov SPF 30
EOS active lip balm bevarar läpparnas mjukhet och skyddar mot UVA och UVB- strålining med SPF 30. Den är berikad med jojobaolja, shea butter och lunanade aloe vera som ger näring till löpparna. 
 
 
originalprodukt: 69kr/7 g
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela