osbytje.blogg.se

glossybox nr 01 2019

Publicerad 2019-03-25 12:00:00 i Allmänt,

Glossybox no 01
 
1: Niot + Fab
Glycolic scrub fix
Effektiv 3-i-1 ansiktsskrubb som rengör, jämmar ut och exfolierare huden med hjälp av glyskysyn, salicyra samt finna peelinigkorn huden stramsa upp sarams upp samatidiget som porerna rengörs med en fräch doft av grapefrukt 
Vinterhunden bhöver massar av frukt, men för arr kunna tillgodogöra sig attt krämer och serum som du smörjer dig mes behövs en ren och fräsch yta utan döda hudceller. Den här fantastiska 3-i-1 skrubbeb jämmna ut och polerar huden med en blandinig av 3% glykolsyra och salicylsyra samt fina peelingkorn. 
 
 
 
originalprodukt: 119 kr/ 75 ml.
 
2: Avant
Deluxe Hyalurauronic acid vivifying facce och eye night cream
 
Lyxig anti-againg-natt kräm för ansiktet och området runt ögonen med hualuronsyra som förgar huden på djupet. Kombinerar inredier för att motverade porer, ojämn hudton och matthet samtidigt som huden barriär stärks.
 
Vakna med en underbart återfuktad hud! Deluxe Hyaluronic Acid vivifying Eye Nighet cream är en lyxig anti-aginga nattkräm som mjukgör och revitaliserar huden. Formulan består huvsklingen av tre delar hyaluronsyra som motverka fina linjer, minerik maris agua son återställer fukt och balanserar oljeporduktionen samt vitamin B3 som motverkar pigmenteringar och ojämnheter i hudtonen.
 
 
originalprodukt:1161 kr/ 50 ml
 
3: Original sourcr 
Mango shower
Glöm kylan hus och njut av en tropisak spardusch med priginal source! Mango Shawerär en vagansk duschkrä, med 100% naturliga växtextkt doftämene, fylld med en exotisk cocktali av sex olika och fruktonljor. 
 
 
 
Jag fick Mango. Upplev en tropisak känsla msd luvliig mango! Falskan är fylld med en fuktig exotisk cocktail av sex olika natur- och fruktoljor.
 
 
originalprodukt: 25kr/250 ml
 
4: Pop up beauty
soothing sheet mars
Ge huden en härlig fruktboost! Det här sheetmasken återfuktar och lunar samt bevarar dess elatictet. Passar alla hudtyper. Rengöra ansiktet lägg på masken låt vakrka 15-10 minuter. Massera ni överbliet serum. 
 
 
originalprodukt: 29 kr/ st
 
 
5: Ziaja 
Cucumber Face Cream
Intersivt fuktgivade och lugnaden ansiktkräm särkilt för normala kombineade och fet hud. Bland de aktiva ingredienserna finns antioxidantrikt gukextarakt, provitamina B5, C D-panthenolz samt vitamin A och E . 
 
 
originalprodukt: 39 kr/ 50 ml
 
 
 
 
Försat box för det år
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela