osbytje.blogg.se

testagram

Publicerad 2019-01-03 12:00:00 i Allmänt,

Månads överraskningar!
Testagram
 
 
Bildresultat för leksand sötpotatis och bönor
Leksand stötpotatis och bönor
Ett gott,smakrik knäckbröd med högprotinhalt (14%)vilket är nästan 50% mer än vanliga knäckbröde och kvarg. Det är bakat på sötpotatis, favabönor och chiafrö.
Rek,pris 17.50 kr
 
 
Bildresultat för haribo maoam kastanjer
Haribo maoam kastanjer
Fulla av samk, försa till sista tyggan. De förgglad dragèran är frisk härliga seg och bjuder på en sylig överrakning inuti. Du kanske känner igen dem frår lösvikten, där de är mångas favorit. Nu finns de även i påse.
Rek,pris 14,90 kr
 
 
 
 
Pepsodent Long Active Nat Coco White 75ml
 
Pepsodent long active tandkräm
Komplett skydd berirkad med naturliga ingerdineser. Lugnar och förebygger känsligt tänder och nun, med krydd_nejlika och enbärsolja. 
Rek,pris 25 kr
 
 
Bildresultat för puko mörk chokladmjölk
Puko mörk chokladmjölk
Puko mörk chokladmjölk har en rik och fylllig smak av mörk chokladmjölk kakao och mellamjölk från arla. Drycken, som är lätt och smidig att ta med, passar lika bra till mellanmål och fikastund som till koka korvmed bröd och lyxig helgrukost. 
Rek, pris 14.95 kr
 
Bildresultat för belvita breakfast forest fruits
Belvita breakfast forest frutis
Goda och närigngsrik Belvit kex med en härlig skogsbärssmak. Det ebda beprövade kexet som långsamt frigör kohydroter i övver 4 timmar passar lika bar för en familj på utflykt som i trängsbgen eller handväskan de är dessutom smidigt portionsförpacning!
Rep,pris 28,90kr 
 
Bildresultat för nick's peanuts n"fudge
Nick"s peanuts nu"fudge
Nick"s lanserar under hästen en rosa utmanare till den amerikansk varu märket snickers. Peanust`n fudgen är en chokladar som innehåller jordnötteromslutean av fudge, dappad i mjölkchoklad. Pericssom övrigadlar av Nick`s sortimet är produkten utan tilllsatt socker. 
Pek, pris 11.90 kr
 
Bildresultat för yes pure & clean sensitive
Yes pur och clean sensitve
Yes pur och clean sensitv diskmedelger dig diskkaratten du förvantar dig fånyes,men är helt utan parfym och färgämen. Formulan är dermatolog iskt testad ocg godkänd av skin Heatth Alliance. 
PEK. PRIS 23,90 KR
 
Bildresultat för NYGÅRDA JULMUST ELFA
Nygårda julmuste ekfat
Ett vuxnare mustalterntiv so, lagras på ekfat i sex månader för att ge en smakupplelsen utöver det vnliga. Halsöt balansrade sötma rund och  len med inslag av rökta ekfat. 
Pek,pris 14 kr 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela