osbytje.blogg.se

glossybox no 11

Publicerad 2019-01-01 12:00:00 i Allmänt,

1:Huda beauty
Liquid matt lipstick "crush"
Flytade läppsifet med en matt, högpigmenterad och kladdfri formula. På några sekunder har den superlätta återfuktande formulan förvadlats till en sikesmatt yta. Bakom märket den världskänad makeupartisten  Huda kattan.
Originlprodukr: 210 kr
 
 
 
2:The body shop
body butter
Mjukstar julen och huden med the body shops ikonisk body butter! Du får en va säsongens nya härliga godisdofter. Blir det fräsch peppermint candy cane söta vannilla marshallow eller bäriga berry bon bon ?
 
 
Originlprodukr: 60 kr
Jag fick pepppermint candy cane.
 
3: Maybauty
the incredible pore strips with charcoa
Bli av med orenheter och pormaskar på näsan och njut av ett snabbt, synlig resultat!Applicera remsan på ren, våt hud och vnta i 30-40 minuter tills den är helt torr. Dra av och tvätta bort eventuella rester.
 
Originlprodukr: 159/ 12 st
Jag fick 2 st
 
 
4:Biorpublic skincare 
cucumber breeze sothing sheet mask
Lugnande ansiktsmask med hudförnyande serum. Innehåller naturligt gurkextrat, växtkollagen vitamin E som lungar stressand hud. Lägg masken på ren hud, låt varka i 10-15 min. S<mörj in överskott och skölj ej.
 
 
 
Originlprodukr:69 kr
 
Yver rocher 
concentratad shanpoo
Ett bar schampo- för både håret och miljön! Det skonsamt vårdade schampot gör håret glansigt mjukt. Tack vare det koncentrade formulan räcker en flaska på 100 ml till hela 30 tvättar. Ett kort ger en lagom dos till en tvätt.
Originlprodukr: 56kr
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela