osbytje.blogg.se

nr 12

Publicerad 2019-12-18 18:00:00 i Allmänt,

Glossybox
December
 
 
 
Så här ser den utt den månaden
 
 
1: Realher
Cheek Trio
Den här trion är allt du behöver för att stråla i vinter och fromhäva dina ansiktsdrag. Definre ansiktet med slopudet, få en rosig fräschör med rouget och ta fram lysten med highligtern. Be the "Ultimask Glow Getter"!
 
Orignalrodprudukt: 275 kr/ st
 
2: Clique
High Impact Mascara
Addera vilym och längd till verande frans! Den djuspvata fargen förstärker det dramatisak rultet . Börja vid framsröttena och sickscka borsten från fransröttena ut till toppatan, upprepa för en med inten siv look. 
 
Originalprodukt:235 kr/7 ml
Man fick 3,5 ml
 
3:Inuwet
Peach Sugar Iipseruh
Njut av mjuka,lena löppar utan torrhet och fnas. Den här vegansk läppskrubben exfoerar saonsamt läpparna och tillför näring med en doft av persika. Utmärkt att använda inna. Du applicera läppsift för ett perfrkt resultat. 
 
 
Orignalprodukt:235kr/ 7gr. 
 
4:Vamasques
Gold Eye Pads
Du är guld värde! Denssa gyllen ögonmasken är fullpackade med återfuktade hyaluranolja och äkta guldextrakse för att jusa och stram upp huden ögonen. Passar lika bra inför fest som dagen efter för pigga, stålande ögon.
 
 
Orignalproduket:70 kr/st
 
5: Colgte
Max White Charcal
Tandkräm med naturliga mineralen aktivd kol som ger vita tänder med en mintfrösch anderäkt. Minralptikar rnegör tändena och tar skonsamt boret ytlig fläckar och missfärningar på bar en vecka.
 
 
Orignalprudoket:49.90 kr/ 75 ml. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela