osbytje.blogg.se

Luka 17 till 23

Publicerad 2019-12-26 11:25:30 i Allmänt,

 
Nudestix
Cream Lip + cheekpencil
Få det smink-utseendet med denna krämiga läpp-och kindpennor som fungerar som löppstiftft, foder, balsam ochgrädde. Läppstiftfodret med formelm balsam och grädde. Formeln innhåller frutgvaande sheasmör, vitamier E, och peptidger utstrålning.
 
 
 
Pris: 23 euro/1,41 g. (240,29 kr)
 
Web:nudestix.com
 
Luka 18
Icona Milano
BB Lip Balm
Ge din vekliga skönhetsspennig de aktiva ingredebsrn i denna fuktgivande löppbalsam, förg Naturliga växer hjälper till att hållla dina läppar fuktiga, medan kakaosmör lägger till en krämig och hydratiserad, mesan kakaosmörtilför en mild sekning.
 
 
Pris: 17.92/ 5g euro. (187.01 kr)
Web:Icamakeup.com
 
Luka 19 
Avant skincar
Por-Intense Hyaluronci Aeit
IIIuminting Dag cream
Denna dagskrämen kombinrar Avants signatubetåndselar hyaluronsyra, havsvatten, jojona oli och sojaleiton. Den revolutionernde fuktiven jämnar ut fin liner oc rynkor och inten siva för ett rrfinnat utsende. 
 
Pris: 112/ 50 ml euro. ( 1120.13kr)
 
 
Luka 20
The Balm
Alerernative rock v 2 minin- Bare Minum
Skaoar ett periska utseede med denna mjuka litta rodnad med flera uppgifter. Applicerra den på dina kidben med en stor pensel eller anvöde som en lekfull ögonskugga för en förgförg. Produkten är långvarig och grymhetsfri.
 
 
Pris:25/2,4 g euro. (261,19 kr)
Web:thebalm.com
 
Luka 21
Fist Aid Beauty
Hoello FAB Coconut Skin Smoothie
Priming Moisturizwr
Formulerand wirh supefood ingredenser med en naturlig kokosnöt doft, dennagrudande motsituizer fuktar huden när ljusefkekterande mikropärtor ger en daggig luminostiy. Däe ensam eller använd som grundförg för att hjälpa till att mekeup håller lämgre. 
 
 
 
Pris:25/20 ml evro. (261.19kr)
Web: firstadbeauty.com
 
Luka 22
Mitchell and peach
English Lraf Luxury Hnde cteam 
Lätt absorberd, mjukgörade och bourishing, dämed eftertrakad handkräm, dämed efteraktad handkräm inne håller E- vitamin, sheasmör och Englisj honug. Den är doftat med engelskt blad, en blandning av mjuka citrussoter, korianderlakan, basilika, mjuta och blommig olis. 
 
 
Pris:24/60 lm euro. (250.74 kr)
Web:mitchellandpech.com
 
Luka 23
Kaleida casmeties
Aatrolighit "Electric"
En dag för jul och vi gör oss reda att ginistr! Ultrakonterade pärtor och glimmerpimer är tätt packade i en lätt gelbas, viket gör att den glimmar från det ögoblick de applicerar det. När det gäller att skapa dig glöd- det här är den verkliga affären.
 
 
Pris:15/4ml evro. (156.71 kr)
Web: kaleidocsmetics.com
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela