osbytje.blogg.se

glossybox or 3

Publicerad 2019-04-22 12:00:00 i Allmänt,

Mars boxss
 
 
1:The body shop
shea nourishind dody butter 
Favoriten shea body butter är fylld med hållbart, Communit Trade-producerat sheasmär. Dem rika konnsistensen smällter snabbt ni i huden och ger en långavarig känslaan av mjukare och smidigare hud. Den är nu dessutom vagansk! 
 
The Body Shop - Shea Body Butter
 
Orognalprodukten 185 kr/ 200 ml
Man fick 12 ml
 
2: Lunad by luna cosmtics
Losse Transjucent powder
Taransparent setting powder som håller makeupen på plats ocg ger ansiktet en matt, sikeslen finish genom atgt absorbera överskottsolja. Avsluta din makeup med att applicera en liten mängd över hela ansiketet med hjälp av en stor puderste. 
 
Vi går knappt utanför dörren utan detta transparenta löspuder fråm Luna by Luna som matverkar somtidigt. Som det håller makeupen på plats. Den fjäderlätta formula absorberar överflödig olja samtidgt som pudret trollarborta fina linger och porer. Looose Translucent powder gerben fin matt finish som håller i timmar. 
 
 
Bildresultat för luna by luna cosmetics loose translucent powder
orginalpordukt 195 kr/5 g
 
 
3: Color clud 
dry lce quick brops
Torka ditt nagelack på bara några minuter! Slutför manikyren med en droppen Dry lce på varje nagel, droppen når djupt ner i alla lager och torkar dem. Perfekt för varje giel boss på språnge som inte har tid att vänta på att nagellacket ska torka. 
 
Vem har inte!
Varit med om fölkande scenar! Du är på väg till festen, daten eller viktiiga jobbmötet och senglar ner på dina naglar. Avflagnat lack. Du har glömt att fixa manikyren och tiden räcker egentigen inte till för att måla nu, men du gör det i alla fall. Du får helet enkett vara försiktig. 
Bildresultat för color club dry ice quick dry drops
Orinalprodugt 75kr/ 10 ml
 
 
 
4: Doucce
Relentless matt lip cryon "winterberry"
Förny din look ny löppförg! Den här pennan från Doucce har en högpigmenternerad färg som är enkel att applicara med en underbarat kramig konsistens. Resultatet blir sidematt utan tork utläpparna. Lättaste sättet att ssnabbt förnya sin makeup är att terst en ny läppförg! The Relentless Matte Lip crayon från Doucce ger en långvarig förg med en sidenmatt finish. Den krämiga formula lägger sig perfekt på läpparn utan att torka ut. Några glossien får testa den här härliga färgen i måndens box 
 
doucce Relentless Matte Lip Crayon 2.8g (Various Shades) - Cape (411)
 
Orgnalprodukt: 199 kr/ 2,8 g
 
 
 
 
5: Schwarzopf beology
Daily moisture esswnce spray
Återfuktande och stärkande spray djuphavsextrakt och alger, rika på antioxidanter. Applicer i torrt eller fuktit hår före ellet styling. Perfekt on-the-go produkt när ditt hår behöver extra fukt och glans med en förtolland doft! 
 
Schwarzkopf Beology Spray Moist 150ml
 
Orginalprodukt: 179 kr / 150 ml
 
 
Den ånaden fick man mycket spenad att tästa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela