osbytje.blogg.se

Glossybox nr 2

Publicerad 2019-04-15 12:00:00 i Allmänt,

Februaria
 
 
1: Skichmist
rose quartz yoth defence lip plamp
Frmhöv läppars former, textur och volym med denna vårdande lipplumper. Aktiva ingreienser så som antioxidantrik E-vitamina och hyaluonsyra vårdar återfuktar läpparna peppar myntsolja en fräsch doft för extra kyssvänlig läppar!
 
Få vackert kyssvänliga läppar med rose quarlz youth defence lip pulmp från skin hemists formulan är av aktiva ingredienser som veirdar löpparna och ger enplumping rffekt. Hyaluuronsyra återställer läpprans mjukhet och volym. Pepparmintolja ger en och inbjuande doft. Dina läppar kommer att kännassmidiogare och mer återfuktarde!
 
 
 
 
orignalprodukt: 280 kr/ 8 ml
 
2: Lartzy cosmetics
Dew pot "Glory"
Koprkimarande higligheter som ger en daggrfistlyster åt huden. Applicera en liten mängd för en naturlig glans eller bugg upp för ett starkare skimmer. Den passar alla hudtyprr och kaan anvädas överalt där du vill ha lite extar glow! Adder kropparglow till din makeuo med den krämiga highigetern Dew Pot "Glory" från Laritzy cosmetics. Den skimmrande krämen kan qpplicerars var du än önskar liete extra glow! Bara en liten mängd räcker för att ge ansiketet en strålande, daggfrisk lyster. Förgen kan byg gas upp för att få ett mer intensivt smiknig, exempelis på ögonlocken
 
 
 
orignalprodukt: 180 kr/ 19,5 g.
 
 
3: Maskeride
Pre party hudarating sheet mast
Hitta rätt sheetmask för varje tillfölle med Masker Aide! Gör huden redo för fest och skapa en perfekt makeupbas. Återfukta huden med naturliga oljor från argan och apelsin samt extrarkt fråm argan och  apelsin samt extrakt från superfukt, ris och honung för en sammetslen finish.
 
Visa kärlek till huden och njut av en söndagsmask! Vi satsar på en sheetmask från Maskeraiden. För maximal återhällerning och återfukning väljer vi Beauty Restore sheet Mask som ger ny energi inför morondagen. Formulan innehåller arganolja, superfuktextrat, gräna alger och vitamin E. Den avstressade, kylande masken från ansiktet att slappav samtidigt som lavendelija ger ettra god sömn. 
 
 
orignalprodukt: 59 kr/ st
 
4:Decépr
Hyddra Floral Anti- Pollution Hydrating Rich- cream
 
Rik dagkräm som ger huden näring med en kraffullkombination av eterisk nerolja och moringaextrakt. Den sikeslean konsistensen absorberas sanabbt och lämmar huden mjukoch len. Applicara på morgonen efter rengöring.
orignalprodukt: 570kr/ 50 ml
Man fick 15 ml. 
 
 
5:Clinique
High impact mascara
Addera volym och längre till varenda r,frans! Den rena och djupa förgen förstärker det dramatisk retultet. Börja vid fransrötterna och sickacka, upperepa för enmer intensiv look. 
 
 
orginalprudogt: 235 kr/ 7 ml. 
 
 
 Så hät fin var boxsen den månaden. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela