osbytje.blogg.se

Fbruari boxsen

Publicerad 2019-04-17 12:00:00 i Allmänt,

Testagram 
överasknig
 
 
 
 
Festtis perar
Änttligen en festis med samak av bara päron! Smaken är godast riklit kall. Festis är en fruktdryck utan kolsyra och finns i många goda, spännande smaker
 
 
ca pris 15 kr.
Den var god
 
Doritos bell pepper
Doritos är sprödat tortillacihis gjort på förska majs och med djärva smaker. Det nya tillskottet Red bell pepper har en fyllig av solmogen röd paprika som ger den en kraftfull samkupplevelser en fyllning med vaniljkkola och över dragen med nougat. Såklat har den, precis som glassen, en mjukkräna av nouga. 
 
 
 
 
 
 
ca pris 24 kr
Dessa var goda
 
Family fresh cocco och
Shea buttter duschkräm 
Återfuktande dhushkräm med kokosolja och vårdande sheasmör. Detrika dhuschkräm ger ett härligt lödder/ skum med en behagglig doft av mild kokos. 
 
 
ca pris 24 kr
 
Nogger bites
En pralin som garnaterat återspeylar Nogger smakrymd. Pratinen betar av en fyllning med vanilikoal och är över dragen med nougat. Såklat har den, precis som glassen, en mjuk kräna av nougat. 
 
 ca pris 22 kr
 
 
Gaam nutriton
candy series series brink
En färbigblandad funktionsdryck berikada medmuskelbyggande ACAA och upppigande kaffein. En perfekt tärstlöckare när du tränar, eller mitt på dagen när du behöver piggna till. 
 
ca pris 20 kr
 
norr 09-raspberry/lemon
En törstsläckande funktionsdryck med en exaktblandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa västke balansen, Norr har en god, frisk smak och innehåller minimatt socker. 
 
ca pris 29 kr
 
Hemlig produkt
skiljer sig per box, men värdet översigter
 
Jag fick denna 
49 kr
 
knorr rich vegetabel vegan fond
(gratisprov)
Den vegan sak motsvarg heten till kötttbuljongen! fonden har en djup. fyllig och intensiv smak som gör sig extra bra i mustiga bra i mustiga grytormeller samaker såsen
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela