osbytje.blogg.se

(extra box) benefit

Publicerad 2019-04-19 12:00:00 i Allmänt,

glossyboxs
Benenfit!
 
 
1:Badgal bang!
Volumisng maskara
Benefit levrar fligt svepande, nattsvglavaxöverskidande volym. . Tackvare sin granvitoonster otsander formula med arco-paratiklar 8framtagen ur avanceradrymdtrknolgi!? tillför BADgaL!!! Valumising Mascara en massiv volym utan att fransarna tyngs med. 'Den innovativa mascarae har ett kolsvart pigment och en specilaladesig borste med 360 graders räckvidd som ger dramutiska längd till båden över och nedra fransraden. dig höpnadsväckande volym och en sensutt inramad blick i ett enda drag!
 
 
Bildresultat för badgal bang volumising mascara

originalpordukt: 280 kr/ 8,5 g
 
2:Browvo!
conditoning eyebrow primer
Drömmer du också om fylligare ögonbryn? Tur  för oss att BRowvo! conditoning Eyrbrow primer är här för att rädda dagen! Den näringarika prinern innehåller keratin och sojaproten som bådsa är kända för att gr brynen en mer fylllig och hälsososam lokk. Prtfrkt när du vill ha rtt naturlig resitat ( som passsande nog är en av årets största brynterander! ( Använnd den innan smink för att tillföra fyllighet och forma brynen. Primern hos desutom vårdande egenskaper som gör stråna mjuka och lättarbetodetesta att appliccera inna läggdags och låt verka under natten.
Bildresultat för browvo conditioning primer
orignalprudokt 325 kr/ 3 ml.
 
3:Galifornia golden 
pink blusher
Ge vårsolen exra hjälpper på traven genom att addera persikofärgad lyster på kinderna! GALiformmis Golden Pink Blusher är en av Bensfits härrliga härliga nyheter somminst sagt livar upp sminkneessären. Rouget har en oemotståndligt guldskimarande nyans och tillför ett glow i klass med borsten svepa över kindbenen och njut samtidiget av den subtila doften av rossa grapeefrukt och vanilj. 
 
Bildresultat för galifornia golden pink blusher
orignalprudokt 385 kr/ 3 g
 
 
4:Gogotint
Bright cherry
Låt dig inspiras av san Fransicicos sprudlande livfullhett ochb omfamna din mest lekfulla sida. Med Benefits körsbärsröda läpp- och GOGO  Tint skapar du enket en vårfräsch lokk som ger nytt liv åt din hud. Färgen kan byggas upp till önskad intentensitetvälj själv om du satsar på naturlig bärigaläppar med matchhande kinder eller går alla in på kalrrött. Vi banar mer än väg för solskent tilsammans med denna föggglada gorlada gobbil i vår.
Bildresultat för gogo tint bright cherry

orgnalprodokt 370 kr/ 10ml.

5:The porefessinl

Peari primer

Benefit har tagit det bästa från stor säljer en the POREfessional och adderat en ardete en orfentlig dos med lyster. Resultatet? Fulkomlig magi i pärlemorskimrande dos med lyster. Rester. Resultatet? Fullkomlig magi i pärlemorskimarande rosa! Den världsyllade ansiktsprimern minmerar synligheten av porer, jämna utt huden, frå sminkel att hålla längr och tillför glow i mängder. Tack vare produltens oljefria och fjärdelätta formula från din hud en sikeslen och strålande finish som håller hella dagen . Hej då, vinterglåmighet.

Bildresultat för the pearl primer

orgenlprodokt: 370 kr/ 22 ml
 
6_They`re real!
Double the lip
Skapaen en illusion av fylligare (och  mer kyssvänligal)läppar i ett enkelt svep. Innovativa Theýre Red! läppar i ett enkelt svep.Innovativa Theýre Red! Double The  Lip kombinerar läppstift och läpperna i en enda produkt. Med andro ord-en given favori i alla skönhetsfanters handväskan. Den tårformande spetsen har en djupare nyans som definierar och framhäver läpparnas konturer, medan det ljusare, semi-matta stifet ger en lyxig satninfinish 
 
Bildresultat för the´re real double the lip
 
orginalprodukt: 235 kr/1,5 g
 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela