osbytje.blogg.se

måndes översaknig 1

Publicerad 2018-11-06 12:00:00 i Allmänt,

 
 
Det fick man denn månde
 
Twix Wihite
Som en klassiks Twix, men täckrt med vit choklade i stället för mjölkcoklade kex, Som är omgivita av ett tjocket lager krämig kola och täckr med smakrik vit choklade.
 Rek:pris 10 kr
 
Bildresultat för twix wihite
fanzer berry rye crackers
Krispiga, fiberrika nyhetter baket på egen rågsurdeg, toppade med mägder av havrgryn och smakrik blåbär respektiv tardbär. Jag fick blåbär. 
Rek:pris 27:90 kr
 
Visa källbilden
 
 
Rexona deo comfidence
Rexona maximun potection- vår absolut mest kraftfulla anti-perspirant,nu i roll on-format. Ger dig skydd mot svett och dålig luket. Upp till 48 timmar. 
Rek:pris 89:90 kr
Bildresultat för rexonal deo comfridence
 
Norr 07- pineppel Grappelfrukt
En törslöckade fruktonsdryck med en exakt blandning av ämnen för att återställa kroppen väskbalans. Frisk och god samake med socker- barac perecos det kroppen behöver för att blanser vätskblansen. 
Rek:peis 15:90
 
 
 
Nje engergidryck
Sockerfri energidryck med koffein. Berikande med magensium, Zink L-karntin och vitaminer. Man fick dess smaker Lolli pop, Sura colanapar, carndy twist. Sura colnapar var god.
Rek:pris 15:90 kr
 
 
Gum activtal tandkräm
Tandkräm med antioxidanter och fluor. Skyddar tänder och tandkött tack varr naturliga antioxidanteran co-enzymq 10 och granatäppeleextrakt samt fluor i den mängd Tanvården rekommenderar. Inag paradener eller onödiag subslaner
Rek:pris 39 kr 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela