osbytje.blogg.se

Glossybox no 10

Publicerad 2018-11-12 12:00:00 i Allmänt,

Glossybox
Noveber
 
 
 
Renefit cosmetics
The porefssial
Minsakar sanbbt synligheten av prorer och fina linjer! Den oljefri primer kan aplicaras driket på huden för att ge en mat, skinket eller under dagen för att matta ner glansig hud. för att ge en mat, sikesten finish. Appliccera den inna makupen för att fixer sminket eller under dagen för att matta ner glansig hud. Vi är nästan inte`besatt av dettta matta balm som minskar porernas saglighet och döljer finalinjer samtidigt som den håller makrupen på platse. Den sikiga primer kan användas så väl under som ovab på makup-eller som ensam produktensam produkt. Dea transpranta formulan passar alla hudtoner ett tips är att ha med den i handväs,kan och bättra på under dagen istället för puder. 
Man fick 7,5 ml
Orignalprodukt:380kr/22ml
 
 
 
Miko pro
liquid jellu blush `bati
Blush med en unik gelèformula som både återfuktar huden och ger en rosa förge. Mgansen "Bali" har ett gyllene skimmer en vacker, lyster, applicera på kindäpplet. Kan även användas på ögonlocken och löppar. En av de star kas makeup tredara hösten är rosiga kinder. Vi fixar loken med liqudi jelly blush. Den pigmeterande rouget har en unik geléformal mala som återfuktarv huden, perfekt när luften blier kallare och huden behovet exstar inyckter fukt! Nyansen "Bali" har ett gyllen skinner som ger huden en fräsch lyster med en naturigt rosig färg. Applicera på kindäpplet med hjälp av en borste eller duttta på med fingran. Låt inet förgen hemna för nära näsan.
 Orignalprodukt: 140kr/ 18 g.
 
 
 
 
 
Meech n mia
eyshandow chudow chunbby stix
öggonskugga i samidigr pennformt med en silkeslen textur. Den är enkel att appliccera snabbt med ett fantastiskt resuitot. Ha med den i väskan för en quick-fix på srong!
Orignalprodukt: 150 kr/ st
 
 
 
 Barnängen founded in Stockholm
Alll over resue body balm
Vår dande universaproduktet som mjuk gör extar torr hud. Innehåller Barängens signaturingrediens Cold cream som både skyddar och återfuktar. Den har en unik trxtur, absorberas snabb och lämna huden mjuk och len. 
Orignalprodukt: 99 kr/ 200ml
 
 
 
 
 
L 300
Internsire moister face cream
Återfuktarande ansiktskräm som innhåller hudens egna fuktbevarde ämene. Karbamid salt och mjölksyra.Dessa ämnen är vårrdande och skyddande. Berikad med ett vaxkpmplex som starker som stärker barriär. Man fick 50 ml.
Orignalprodukt:99kr/60 ml
 
 
så såg det utt i asken!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela