osbytje.blogg.se

boktips 5

Publicerad 2018-11-19 12:00:00 i Allmänt,

Svenska brott
 
 
Sommarstuenordet i arboag
Jag fult av håller i kroppe. Sent på på kvällen den 3 Avgusti 2016 från SOS Alarm det desperstugalla samtalet från 63-årig kvinna i sommarstugan vid Hjälmaren. Kvinna Anki Mööller. är chockade ocg svåret sakda av flera knivhugg. Intill i sängen ligger hennes man död. Det här blir upptakten till ett av de sente årens mest omskriva coh sen sationella mordfall, dör spåren spåren snarte leder bakåt till yttligiae ett dödfall. Ljudseien sommar stugenordet. 
 
 
 
bok:1
Larmsamtalet
Här får man här hur Anki ringer till SOS. Där man hör hennes pank att hon sak död och hennes man liger död i sängen. Det riner blår från ansiket. Polisen kom förset till platse. Då ser dom att hon siter i fötölje. Så går det upp till Mannen.  se när dom ser att görnigsman är inte kvar så går det ner till Ank. Sen kommer abolansen. Där frågar hon är min man död. 
 
 
 
bok:2
Misstänkt dotter
För är mamma mistänket för morde på hennes man. Så fhördåm många vänner och släky.Då komme det fram att Johan Möller och hennes kille kan ha mördat hennes pappa. Hon nekar till det. Hon säger hur kan ni tro att jag dödat min pappa. Med mamma är inett mistänket mer. 
 
bok:3
EN teglröd touran
Johan har ett för företag som tar hade om ensam unga som komer hitt. Där hon träffar sin kille. Det är där do hittar vilen so det är blod i. Det är bar till att se om det är Görans blode. Det är det. Det sak bar se vem det kan var som har hafer bilen, Johan säger att hon inett joret det. 
 
bok:4
Det är som hon trycker på en knapp
När hon siter i fhör så säger att hon innte mördat hennes pappa. Hon älsakr sin pappa och mamma. Så grot hon lika foret så sakrat hon och skojar som inget som hänet. Hennes kille säger med att han inett har joer det. han har bleviget påvärkad av Johan vad han sak gör och låvat hur mycket som sak hända efter alla när det är klaret med alla. 
 
bok:5
Erkännadet
Efrer mycket fhör så ärkäner Johans kille att han mörde Göran. Men Johan är inett med på det. Han vett inett vem som körde han ditt. När Johna fick vett det så blev hon stel. Sen så börjad hon pratde hon varför han kam ha joret det. 
 
bok:6
Döden på sjöbotten
ett år in Göran deler mörda. Så droknar Johannas för man. Som hon hade en föräkering som hon hade fixsat liett in. Det skule få utt penngar. Där hon skulle få utt pengar så blev förökringsbolget mistänket samma. Hon bler otoliget. Hon får ing penngar. 
Det kopmmer upp när Göran blev mörda. Så det öppnad grav till Johans för man. Då kommet fram att han in dronknat.
 
bok:7
Despertion
Han är faset beslutan att Johan är med på vad han gör. Han kommer inett på vem sak körd han ditt. Och att han sakade Anki. Se så brätt han att Johan hade sak att hennse pappa och mamma inet tcket om han. Hon är bar på att få som hon vill.  Till sistbså är kände. Att hon var med på det och körd han ditt. Så sa han hur hon sa hur han skule gå och hur det såg utt. Så han gömde sig där Johana sa. Sen när det var rett läge så jorde han det. Han trode att Anki med var död. 
 
bok:8
Jakten på ett alibi
Nu försöker Johan för att få alibi att hon ej är med på det. Så hon tror att hennes kille är på samma heket som hon är på. Så hon skriver lappa som hon läger där hon tro att han kan hitta det. Det kommer ej frame. 
 
bok:9
Rättegngen
Rättegnden äe den 28 April. Där det få sin dom. Johans kille får livstide och utvisnig från landet.
Johana fick livtid. Det dömdes på morde på Göran och försöke på Anki.
 
Vad jag tycker
Det är bar att det är i olicka avsnitt. Sen att det var en advokat som bertäad hur det går till i retten och varför det fick det srafet. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela