osbytje.blogg.se

Glossybox no 12

Publicerad 2018-01-08 12:00:00 i Allmänt,

 
Sista glosyboxs för 2017
 
1:ABSOLUTE NEW YORK
 
Icon Mini Eyshabdow Palette `Gold Giltze
Ta feam din inre gudnina med denna lyxiga ögonskuggspsltt med sex olika matta och metalliska nyanser som alla kan kombineras tillsammans. Perfekt för att skapa såväl en stråland. Vardagsmakeup som en sotade kvällslook. Sen här ögonskuggspeleten är allt den behöver för att ta din ögonmakeup från dag till kväll. Den innehåller sex härliga nyanser avolika matta och metalisksa skuggor som kan användas tillsammans för att sakpa en skugg ögonmarkep. Från en naturligt strålande vardegslook till en en glammig solad parysminknig. Formatet är perfekt för att ha med i hand väskan eller på resan!
Originalprodukt: 129 kr/4,8 g
 
för på öggonskugan
1:Charred
2:Nutty
3:Cashmere
4:Soft copper
5:Prosecco
6:Fluff
 
2: TRIND
Hande Repair
Siken hadkräm som effktivt absoberas uttan kladd. Tekongin med duolipomer hjälpen huden att skapa F_ vitaminer, byggstenen för hudceller. Innehåller även vitamin A,C och E som aterställer huden eller ytter påferstningar av. 
Originalprodukt: 129kr/75 ml. Mn fick 25 ml.
 
 
3: BENFIT COSMETICS
Roller Lash Mascara 
Gör dig redo för det nya året med den här hyllande mascara fån ett av våra favoritmärken. Benefits Roller Lashcurlig Mascara har en specialutformade borster som börjer, separea och lyfter dina fransar och lyfter din fransar till en helt ny nivå. Originalprodukt:285 kr/ 18,5 g. Man fock 0.4 g
 
 
 
 
 
 
4: MUDMASK
Sleep Repair Renwal NOURISHING MASK
Nttmaske med eukalyptusbalk som reparera, återfuktar och mjukar upp din hy. Innehåller rosenvatten som ger en extar god sömn. Applicera ett tunt liger, låt varka över natten i 5-10 timmar och skölj annnsikt på morgonen ´. Vi älsakar en kelhet en som en bar nattmask erbjudande, smörj in ansiket på kvällen, låt masken vark över natten, och varka upp betydligt fräschen är vanlig. 
Originalprodukt: 690 kr/ 60 ml,. Mna fick 20 ml.
 
 
Jag hade den på mig i natt. Den var bar! Kände att man hade den på sig.
 
 
 
5: CARMEX
Original Lip Balm
Carmex kassika löppbalsam med mentoi och kamfer är Underbart välgörad för löppar. Den ger en behaglig kylande och pirrande känsla som mjukgöa torra och spracka löppar så väl som ett lågvart skydda.
Originalprodukt: 29 kr/7.5 g
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är såg sista box utt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela