osbytje.blogg.se

Glossybox 3

Publicerad 2017-04-28 21:00:35 i Allmänt,

hElgon
Deliwash celsing condilsing
 
 
 
 
Ett rengörand balsom som gör håretmt och välmåede. Det ger till och med din hårförg ett lyft att det sliter så som vanliga schampon gör. Massera in i hella håret och skhölj ur efterer 2 minuter. Den som fick i box äe 100 mil den är i orignalporodukt är 300 ml då kostar den 160 kr. Sak ble spande och tästa.
 
 
 
footmender
All in fott cream
 
En fotkrämen som gör dina fötter fina till vårenpå ett smidlig sätt. Det tar boret döda hudceller, mjuakör torr hude somt dehnmdlar och läker förhårdan der, liktormar och hälsprickor och hälsprikor. Massser in två pumptryckningar en gång om dagen. Man fick 10 ml. den är i orignalporodukt är 100 ml. Då kostar den 299.
 
Rodial
Glamolash mascar xxl
 
En magscar som piggar upp din tröttast blickeen, ger volym och intensiva- att du behöver för din dagsmakeup! Med en extra sotra sotning runt ögonen är du redo för kvällens festlighter. Mna fick 6 ml av box.den är i orignalporodukt är 13 ml Den kostar 360 kr. Den är lagom stor att med på resan.
 
Så här ser borsten utt på maskaran.
 
 
secher
scher vive gel effect top coar
 
Ett överlack som ger en tjock och galnsing yta liktn ett gellack, utan att behövaer annväda en u.v- eller led-lappa. gör att dit nahellack håller länger! Måla överlacket på tora nagellok och torka. Man fick  orignalporodukt det är 14 ml.Den kostar 129 kr. sak ble spende att se om det funkar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela