osbytje.blogg.se

Nextore addvässskaleder

Publicerad 2018-12-31 12:00:00 i Allmänt,

Bruatan hjäryas död
Mitt i den brinadenjulhandlen ringer en okänd man in till larmcentralen och uppger att det finns ett frömmade förmål i gövle mest kända julsumbol, det enorma Gövlebocken. Abulansköterskan Erik Snddsröm larmas till polisen och gör en makader upptäckt som blir början 'på en katt ochråttlek där inget är otänkbart. Någon har satt enustudeerat hänsynslös plan i verkt, en plan som måste stopas unna julafton.
 
 
del 1
SOS-alarm tar emot ettnanonymt samtal om ett främmade föremål inut Gävlboken och ambulanssjuköterska Erik Sandström beger sig till plantsen. Trött och utan att förstå varför han sak dit möter han upp sin vän ordningspolisen Patrik Andrèansson.
 
del 2
Det är den första advent och traditonsenlig invingning av Gövlebocken. Polismydigheten är skada efter den makabar upptäckten under gårdagen och bevakningen runt slottstorget är enormt.Erik och Patrick befinner sig mitt i vad som blier händelsernas centrum. 
 
Del 3
Upptäcten att liket som placerats iambulansen var det tidigare om bulanssjukvården Sture Bengtsson sätter sina spår hos Erik. Birger börja inset att den iscensätter de makabar höndelsran inet är klar. Han kanske bara har börjat.
 
Del 4
Tomas Svenssun. Han gåt under namnet mannen i kälaren och trots att Gösta Svennigssons proterar går han åndå med på att ta in Tomas i utreningen. 
Del 5
Birgen går med på ett i hemlighet röntga Sture Bengtsson kropp för atta leter fler gömde ledrådar mär Tomas vän, en odbuktinsteknile vid namn Lueifer Mattson, dyker upp tar det kela en ovändning. 
 
Del 6
Gävle centralstaton spärrras av i väntan på bomteknikerna. Innan de ankänder lyckas Tomas och Lucifer passaer avspärringarn och ta sig in på järnvägssationen.
 
Del 7
Karin kan inet få bort minnsbioden av det av det som fannns i förvaringsskåpet på järnsstioen. Plötsligt det påp hennes lägenhets dörr,utanför står Lucifer, panikslgen och rödd.
 
Del 8
Erik vaknar upp brevid Karin och försöker minns vad som händer kvällen inna. När han går ut till vardagsrummet har Tomas och Luciferredan försvunnit och det enda de har lämnat efter sig är en kruptisk pepperslapp. 
 
Del 9
Birger har svårt att acepter att polisledningen inte tar händelserna pp allar men nät Tomas och Lucifer skydd hemme hos Patrik ser han sin chans att komma vidre i utrednigen. Sakta börja de se sambabd de inte sett tidigar. 
 
Del 10
Märklig händelser fortsätter att sak och Erik hamma i ett bråk med sin Chef. Ett bråk som får oväntade konse kvenser. 
 
Del 11
Listan över namngivan personer som kan var nästa offer gör motvilden början klarna. Men alt tar en drastiktisk vändning när Erik fär ett larm om en trafikolycka i närheren av frilustomrde uttan för Gävle. 
 
Del 12
När Erik chef visar sig visar sig vara ett av offfen på Mördarens lista är känslan av maktlöshet nästan överväldignde och helt plötsligt bilt Lucifer Mattsson centar i utredningen, 
 
Del 13
Luciatåg och löjligt butkädda stärngossar. Erik suckar uppgivet och tänder en cigertt utanför ambulansgaret. Sandra gör honnom sällskap och hon berättar om vad hon såg genom ambulansgagets tonade fönstterrutor för att par kvällar sedan inser Erik att hon måstegöra något. 
 
Del 14
Biriger han bjudigt in till en gläggkväll med tillhörande julklapparet. En kväll som på många sätt blir minnesväd. Patrik försköker få ihop alla tankar om det som Erik har berättat. Finns det det något där eller är Allt bar en fantasi som Eriks osunda hjärna har hitta ppå ?
 
Del 15
Trots em kraftig berusning lyckas Gösta förmå Pateik och Janne ett skjutsa honom till Lusifer jobb. När Patrik fått ut den minst sag känsloamme kommissarien fån obduktiosrdelningen ringer telfonen. De har fått ett brådskande upp drog. 
 
Del 16
Patrik och Janne anländer till olyckspalten och gör vad de kan för att hållar kvar Götan och Lucifer i baksätet på polisbilen och hindra situationen från att spåra ur helt. 
 
Del 17
Erik och Karin tar med sig den skadade mannenoch åker till sjukhuset. När Patrik och Janne sätter sig i polosbilen för att lämna får de ett nytt, ett larm som kommer att utsätta dem för extrem prövning.
 
Del 18
Erik och Karin kommer till undsättning med vad är det som har hänt och hänt och kommer de att kunna rödda de sakdade som finns i bilarna? Men det är någon som iakattar dem, mågon som följer vartenade setrg som de tar. Någon som följer vatenda steg som de tar. Någon i märket som inet syns. 
 
Del 19
Lucifer är borta, försvannen utan ett spår. Men trots det vägrar Erik vara en del av Patriks egna itredningar och vill bara fly bort från allt och lida in smörtan som finns inombordsmed allt som finns till hands. 
 
Del 20
Gösta, Birger och Patrik griper fler halmstån. sanran börjad dras åt och julafton närmar sig Lusief är borta och i ett desperat försök att hitta honm tar de sig ut till Bomhs centrum. hem tikk Tomas. hem till Tomas.
 
Del 21
Romas perseterar en oväntade teri som verkar så osannolik att det knappt går at in ändå är Tpmas idéer de bästa som finns just nu och tiden början rinna ut. Det är bråttom om sak kunna rädda Lucifer och hindra det som håller på att hända. 
 
Del 22
 
 
 Bitarna börja fallla på plats och trota att Tomas teorier gränsar till galenskap så börar bilden av hur häger ihop plötslig att klarn. 
Del 23
Eiik har försvunnit. Patrik känner hur paniken börjat at över alla rationella tankar och uppgivebheten gör gonom oförmägen att se nogra lösningar. Samtidigt öppnar sig en mölighet för Erik, ett sjuktsista uttimatom som skule rädda honom. 
 
Del 24
Der är nu det gäller. Det är nu allt måsten hända. Patrik börja bil mer övertygad över att han aldrig mer kommer att få återen sin vän. Av en händelsen går har förbi den stora julsynbolen som vae starten på allt, Gavlböcken. Plösligt inser han hur allt hänger ihop, inser vad de har misst tror att det har funnits framför den hela försent?
 
 
 
Vad jag tycker
En spänade att få ett kappitel i 24 dagar. 
 
Så var det ett spenad att var som händer. Det är alvar samtid är det rolit. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela