osbytje.blogg.se

midsommar

Publicerad 2018-06-22 10:49:59 i Allmänt,

 
 
 
 
Tervilg midssomar alla
 
 
Bildresultat för midsommarafton
 
 
I dag sak jag fria men koppisar och antonio. Vi sak var på kapenig. Hoppas att det bler bar väder i dag. 
 
 
 
 

Student +3

Publicerad 2018-06-18 22:05:49 i Allmänt,

Fredag
Förset var jag på Antons uttspring i stan. Vi väntad litte in det skulle börja. Det bar varmet och vänta. Sen kom det i hångge. När hnse klase skulle springa  utt så spelad dom fel lått. Sen blev det rät lått. Då kom det utt! Hoppade och var glade! 
Nu har han klart av skolan! Är riket stolt för han! Sen skuld han åks flake. Då åket bi hem till Osby. Vi hämtade pappa och Antonio. Sen så var det till att åks till Johan där Anton väntade.  
Här är Antons paket! Fick ett present på200kr på Ikea, och saker som är bar att ha med till Magaluf. Det han åket i dag.

(null)

Sen var det till att kör till nästa student! Det bar i Sibbhult. Där ått vi ägtett! Där fick hon 200 kr AB åses . Där var vi till 00,00. Den åket vi hem och slåss.  (null)


Lördag
Då var det dags för sanna student! Så jag fick i hem sovmorgon fen dagen. Det var att var på ekbske skolan vid 1 tiden, sen var festen i Hästveda. Där var man där och ått got!  (null)

storutel 18

Publicerad 2018-06-04 12:34:00 i Allmänt,

  RÄTTSLÖS
Peter Rätz arbrtar som dörrvarket och indrivare för Kaeels Angels. Han är kände hos allmänheten som en av ladense farligaset kriminrlla och blir städigt trassrad av polisen. Alla ser han som ett odjur som borde låsan in för gått . Det don ineet vett att han är entåckmanteln till polisen. Det moster han var hemlighet. Ingen får vett det. Han för söker att kom in i ett MC-gönge. Det lyksan han i måga år. Där lykade han kom upp sig. Och så skull han var hemlig. Peter hans hantera kriminakommissarie sven Lillja , under årens låpp kunat genomföra sttora och lyckade operationer. Men troset sin rfamgångar karriär är Sven inet lycklig och när hanav en slup tröffar den kokainmissbrukade överklasflickan Paula bler hanbesat av att vinnas hennse kärlek. Smtidig perssar han Petter på att komma linger in i MC-gönget. om det söljer narkotiga. Hna är rätt trätt på det. Han är trött på det livet och längtarvi hemlighet erfter få lägga av. Att han dessutom har blivet nära vän med Hells Nngels born Robet, och fått ta del ab hans familjeliv, gör homo, ännu mer motvilig att sätta dit kludden för polisen räkning. Sven tar till alla medel för att hålle Peter kvar. Det blier ett spel på liv och död, dör det sluliga avslöjande kommer allt närmare. 
 
 
Vad jag tycker om boken
 
Tcker att boken är bra. 
Jag tcker dom kude skhöta det bätter 
mott Peter och hans familje
 
 
Bildresultat för Rättslös

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela