osbytje.blogg.se

boktips 1

Publicerad 2018-10-31 12:00:00 i Allmänt,

Nazibrden
Hon hade ett hakkorse intaturat på foten och en ss-soldat på benet. Tillsamans med sin pojkvän sjöng hon duelrer om utrotning. Hon var en del av den innersa cirkeln iden svenka nynazister. rörelsen. I 3 år levde Ann-Lenna Johansson Larsson tillsammmans med av sverig mest känds nazister. Erik var sånger i ett av Europas störst vik maktbande och Anna-Lenna blev derasturnèledar. Sakta man säkert drogs hon allt längerinin i en isolerad värld värld fylld av hat så väl ku klux klan som andra rasistiskam. Tills allting en dag rämnade. INazibruden berättar Ann_Lenna för Jesssika Devert om sitt liv. Om åren som nazist,om kärlek till Erik och om den svåra vägen ut rörelsen ut ru rörelsen tilbaka till ett normalt liv.
 
 
Vad jag tycker
Den boken var spenand att lyssna på. Hur det var när hon var nazibrud. Och hur det var när hon var gravid. Hur hon grord för att dölja för sin fammilj att hon var det. Hur det var går uee det. Hur man sak rå ett vanligt liv.
 
 
 
 
Bildresultat för boken nazibrden

vinnter tid

Publicerad 2018-10-30 19:51:30 i Allmänt,

En toppen vecka den veckan. Är ledog på fredag! Är trätt som bar den. Har hafet ont i huvodet i dag. Så det är tur att man har sto och pakat kuvar. Då stor jag hellt sölv. Och tiden går så foret. 
 
När jag kom hem så villa jag och Antonio ficksad maten. Jag har värden bästa samo. 
 
 

trsat glossyboxse unani il-luminate milk cleanser

Publicerad 2018-10-08 12:00:00 i Allmänt,

 
 
UNANI Il-lluminate Milk clenser
 
 
 
 
 
 
 
 
En mild rengöringsmjölk baserad på näringsrika och naturliga oljor som renar och skyddar huden. Tar bort smink och lämnar en mjuk, återfuktad hud.
 
 Massera in i ansiktet, morgon och kväll och skölj sedan med vatten.
 
 
Ett plutts att den är vigask. 
 
 
Den tar boret alla sminke och man käner sig ren. Jag kommer köppa den i gen. 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela