osbytje.blogg.se

storytel 5

Publicerad 2017-10-30 13:00:00 i Allmänt,

3 Vindens öga

Det är några by runtt om den by som har blevit plundar. Det är Grina och henns sotaller som har var i farten. Så det kom nåra ny till deras by. 

Den boken var så där. Rätt så trogor på sin stälen. 

lördag& söndag 21-22

Publicerad 2017-10-21 11:00:00 i Allmänt,

Luther

Vi har öppen kör nu. Så vi är 3 köer och sen är det vissa som är med när vi har posekt. Det har vi nu. I dag sak vi var i Loshult kyrka och i morgom i osby kyrka. Det är ret så krongli tex på vissa songer. Jag har övs litter ekstra på det. Des sånger sak vi shunga

1: O Heliga Ande,digvi ber (sv ps 362)

2: Glöd dig, guds församling nu (sv ps 32)

3 : Ur djupen ropar jag till dig ( sv ps 537 palt 130)

4: Kom, sakparande, Herre god( sv pa 50

5: I dödens bojor kristus låg (sv ps 467)

6: Gud trefaldig, stå oss bi ( sc pa 336)

7: Nor moriar sed vivan- ensemblås

8: Var man må nu väl glädja sig ( sv ps 345)

9: vår gud är oss en väldga borgsig (sv pa 237 ensemblås)

Jag blev liett nyficken på Luther så jag googlad om han. Så här kom liret fakat

12: Ett barn är fött på denna dagen ( sv ps 237)

11: Kom, helge Ande, Herre Gud (sv ps 51)

10:världen fralsare kom hör (sv ps 112)

Martin Luther födes den 10 November 1483 i Eisleben som ligger i Tyskland. Där dog han med år var 1546 18 Februari. Han hade 6 barn. Han har bet mycket för Kristdume.  

höset kläder

Publicerad 2017-10-19 12:00:00 i Allmänt,

h&m

Finstickad tröja 179 kr

h&m

Finstickad pioncho

149 kr

Kappahal

Borderade jens

399 kr

JC

Did

599 kr

Ginatricot

Victora jumpsuit 

299 kr

Ginatricot

Cindy leggings

199 kr

Vero Moda 

Yllesydd jacka

799.95 kr

När det rägnar utte och man vill var in så kan man se på höste klöder. 

GLOSSYBOK NO 9

Publicerad 2017-10-18 12:00:00 i Allmänt,

1 EMITÊ MAKE UP

Milless acktiv eye eye lignt

Concenlet med rir och ronosijs sant arnicaxtrackt som aktiverar ciulationen runt ögat och tor bort mörka ringrar. Den önkar kollagenproduktion och ge dig en vacken blick-peerfekt för höstens alla utmanigara. orignalprudukr 250kr /12 ml.

Det ska ble spenad att tästa. För jag har mörka ringa runt ögonen. Spende att se om det funkar. 

2 DR.PAWPAE

 orignalprudukr 155 kr/75 ml. 

Rengöringsel med oliv-och mandelolja från ekocertifierden till glossyfavoriten Naoby. Gelen ändar i kontakt med vatten och bler till en lätt rengöringsmjölk. Masser in produkten på torr hy och skölj av. 

Smart muttiprodukt som innehåller powpaw från pappayfrukten sm har natrlig läckande engensapaper. Använder den till att mjuka torr och irriterad hud, för att ge extra fukt till hårett eller som löppbalsm. Den innehåller frukt jäst pawpaw från papya frukten som har naturliga lakande enenskqper. Proukten är peerfekt att använda på flera olika sätt.  orignalprudukr 79 kr/ 25 ml.

ORIGINAL BALSM

She light comförlig focam crem 

'

4 NAOBOY

Equliback gel to mika clasen

3 HOT MAKEUP

Den måaden sak var fin

I takt med att naturens förgen skiftar låter vi också höstpaletten flytta in i sminkväskan. Chorm Eyeshahdow en intensivt glansanden efekt. Ett. lager ger en fin vardagslyster och falare lagera lageren spänna den festlook. orignalprudukr 39 kr /1,5 ml

5 LÒCCITANE

Jag sak tästa den på mina arnbogar som är torra, 

En ansiksiktskräm med en lätt konsistens berkod med sheasmör, en kraftfulll naturlig ingerdiens som ger huden rikitg med fuktr och skydar. Applicera på ab¨nsikter och hals, krämig alssorbera snabbtutan att det kladdar, Den återfuktar och passar alla hudtyper- alla får normal och kombinrad till väldgt torr och känsliga hudtyper. 

Chorome eyeshadow

Storytel 4

Publicerad 2017-10-17 12:00:00 i Allmänt,

ondskons tecken

Siri börja undar om Griba  är en völvan. Hon tycker att hon gör mycket fel. Det hon inett viset då. Hur rätt hon hadde. När det komm fram så valde Siiri som völva. Hon var äckta. Det tycket inet Grina om. Så hon stack till skoggen. Hon skulle hämnsae på byn och Siri. Det kom en varnig som Sigi såg. Så att alla kvinner och bar och trälar kude gömmasig. Så det fick gå skogen det var innet lätt. Det tro på att det finse så mycket sak i skogen. Som är farliget. Så det hittad en gråtta. Men Siri var så nyfiken så hon jick till n´byn.. Där fick hon göma sig. Det var inet lätt. För hon väntar bar. Så maggen är i väggen. Där fick hon se hur by män blev mördade. Så när hon viset att alla fiede var väck så kållad hon runet hur det såg utt. Det var nårga män som hade äverlvde. Det hadde innet tag nogot av der saker,. En sak var säker att det innet kude bo i den by.  Så det var till att gå och letta efter en ny by. 

Vad jag tycker

Spense att lysna på. Det käns som man är med. Man får bilder hur det ser utt. 

sönda 15 oktober

Publicerad 2017-10-15 19:30:58 i Allmänt,

I dag på förmidag hade vi en slap dag. Det är shönet att ha det i blad. Det har vi hafet hella den häljen. Det bhövdes. Vi har hafet fullt upp läng nu. på Etermidagen så var vi hås Antonios fördar och ått. Hans mamma fyllrt år i dag. Så var vi där ett tag. Nu är vi hem. Nu sak jag läsa litt bloggar och sen sak jag gör vid mig för att såva. Det är dag att jobba i mårgon. Så dår ringer alarmet vi 05:00. 

storiel 6

Publicerad 2017-10-15 18:58:02 i Allmänt,

 
 
4 Urrlas skuga
Siris är liette orolig för sin dotter. Det har har kommer en skugga till deras by.. Hon torar att det är Ursela som är i farten. Som vill Jorun illa. Det var vad hon sa in hon för svan in i skoggen. Så hon skulle Ta reda på om det var hon helller om det var henns soldater, det är in ett dug bätter dom. Det är bar en sak som måset fixsa för. Det Måset var en völva i by. Jorun sak ta över efter Siris en dag men hon är innet upplärd en. Sirir tiad så alla var hemma och det var det. Då tänket hon då sak hon klar det vanlig. Det kan hon litt om. 
 
 
 
 
Vd jag tycket
Det var spenad. Det hönde mycket. Vissa selle tycket jag att det var rörig.
 

Mysdag hem

Publicerad 2017-10-14 14:35:01 i Allmänt,

Idag så rägnar det. Det är man van vid nu. Jag tycker att det gör inget anna nu. Idag så har vi tvätta. Jag ligger i soffan och titar på höste klöder och Antonio spela fifa. Det är rett skhönat att bar slapa. Det var ett tagsen vi jorde det.  Jag sak bar utt en gång och det är när vi sak ner till afären och handala till takosen vi sak ha i kvälle. 

stortel 3

Publicerad 2017-10-03 06:02:26 i Allmänt,

völvans dotter

Det kommer män till by där Siri bor. Där alla kviner och bar rövar boret till en anna by och till en ny stam. Där dom bler in låsta i en hydda. Dom vett in hur länge dom har var dör in. Det kommer in en man som säg att dom sak ble fria som måset dom ge ett löfet att det sak var kav i by. SIiri gör det. Så då bler hon fri. Hon går till sakogen. Det var en som innet vill gör det. Hon fick ble en tröle. Det menar att man sak gör alla sikit göra. Siri fick den men hon vill ha. Hom fick hövdingen. Den fick hon della med grina. Det var inett pålär. 

vad liett vad det hade om. 

här kommer vad jag tycket. Det är en bar som lässer den. Mna kan därma in sig hur det är och att man är där. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela