osbytje.blogg.se

GLOSSYBOK NO 9

Publicerad 2017-10-18 12:00:00 i Allmänt,

1 EMITÊ MAKE UP

Milless acktiv eye eye lignt

Concenlet med rir och ronosijs sant arnicaxtrackt som aktiverar ciulationen runt ögat och tor bort mörka ringrar. Den önkar kollagenproduktion och ge dig en vacken blick-peerfekt för höstens alla utmanigara. orignalprudukr 250kr /12 ml.

Det ska ble spenad att tästa. För jag har mörka ringa runt ögonen. Spende att se om det funkar. 

2 DR.PAWPAE

 orignalprudukr 155 kr/75 ml. 

Rengöringsel med oliv-och mandelolja från ekocertifierden till glossyfavoriten Naoby. Gelen ändar i kontakt med vatten och bler till en lätt rengöringsmjölk. Masser in produkten på torr hy och skölj av. 

Smart muttiprodukt som innehåller powpaw från pappayfrukten sm har natrlig läckande engensapaper. Använder den till att mjuka torr och irriterad hud, för att ge extra fukt till hårett eller som löppbalsm. Den innehåller frukt jäst pawpaw från papya frukten som har naturliga lakande enenskqper. Proukten är peerfekt att använda på flera olika sätt.  orignalprudukr 79 kr/ 25 ml.

ORIGINAL BALSM

She light comförlig focam crem 

'

4 NAOBOY

Equliback gel to mika clasen

3 HOT MAKEUP

Den måaden sak var fin

I takt med att naturens förgen skiftar låter vi också höstpaletten flytta in i sminkväskan. Chorm Eyeshahdow en intensivt glansanden efekt. Ett. lager ger en fin vardagslyster och falare lagera lageren spänna den festlook. orignalprudukr 39 kr /1,5 ml

5 LÒCCITANE

Jag sak tästa den på mina arnbogar som är torra, 

En ansiksiktskräm med en lätt konsistens berkod med sheasmör, en kraftfulll naturlig ingerdiens som ger huden rikitg med fuktr och skydar. Applicera på ab¨nsikter och hals, krämig alssorbera snabbtutan att det kladdar, Den återfuktar och passar alla hudtyper- alla får normal och kombinrad till väldgt torr och känsliga hudtyper. 

Chorome eyeshadow

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela