osbytje.blogg.se

varmet

Publicerad 2014-07-30 19:07:03 i Allmänt,

Det är varmet utt och in. Det kvittar var man är man svettar en då. Den sommaren har varit en toppen soommar väde mäsit. 




Det kns att man har var leige liet. För det är seget  att  joobba. Snaret är det ffredag. 

Jobbe

Publicerad 2014-07-28 19:55:07 i Allmänt,

Då var desa 2 vecker Semäster slut. Det jick bar att jobba i varmanen. Ska ninet klaga.  Man kan sitta och ny av det finna vädret när man sluta. Nu ska jag kålla på lott på lisberg.

Slute på semester

Publicerad 2014-07-27 19:06:41 i Allmänt,

Jag har var i Änghilm i höljen. Har haft en toppen höljen. Kunde inet sluta på Semäster. 



Fredag
Åket jag här i från. Tågen komm i tid. Det jobbigas att åka i busse i en timme. Sen när jag kom frame. Så pratade och had kul. 



Lördag
Vi skule vi på en mässa i Båstad. Det var varmet. Vi var på hantnersmässan. Det var mycket att se på. Jag köppet en krydda. Får se om den är god. Sen när vi skulle åka hem så fick vi åka en buss som inett har nog ärkudisen. Inet att rekumder i den värmen. När vi kom hem så ficksad vi någ och ätta. Sen såg vi på sammarkrysett. 


Söndag
Viker reng skure och åska. När jag kom till hässholm var det över. Nu är jag hema. I morgon är det till att börja jobba. Dessa 2 vecket jick fåret. 

DIGGGILOO

Publicerad 2014-07-24 11:00:20 i Allmänt,

I går  var det dags för diggloo. Som jag har längta. Jag bästelde blljäter i Noveber. Jag och Ciclila åket hör i fåron i god tid. Man vet inte onn tågen går soom dom sak. Det var inga förseniga  alls. Vi var in i Kristanad 3 timmar in det började. Så  vi tog en glass. 






Här är glassarn. e var gått i värmen.  Sen så kude man kålla på folk. 



Vid 5 tidenn så var det inslöppe.Så vid 4 tideen så var det till att gå till tivliparken. När  vi komm in så lettad vi upp vår platser. Sen så var de tilll att ätta något. 





Så här när satt vi såg myckett. 


In förstellnigen så upptröda Nassim al fakir. ppå en litten sen. et var öse.




Nassim al fakir

Vid 7 tiden börjad förstelen. Det var en magis kväll. Per andersson är så rolig med sn kometare. Det var mycket musik och hummer.  Jag fick sjhunga och sakratar. DDet var baaar artisteer. Des artis var med Nassim al fakir, Nanne Grönwall, Erik Seerstadt, oskar Zia, Lena Philipsson Eric Gadd och  Jessica Andersson. Magnus Johansson han är så dhugtig på trumpet. Sen så stor Per Andersso stor för humorn. Jag och Ciclila  had en toppen kvälle. 

sol

Publicerad 2014-07-22 18:50:05 i Allmänt,

Jag ha hitt et pa r skhna sadaler. Käppet dåm my by mmolly.  Det ärr  så skhöna  ha på seg!!!! 





Så är ser  det utt. 




Sen kom mitt paket får hlens. Fick min shorse ddet är bar så fina ochj  ett linne och en långarmd tröja. I måårgon är det diggloo. Såm jag har lekta sen i noveber då bstälde jag bildetrna. 

kalas

Publicerad 2014-07-21 18:59:17 i Allmänt,

Då var näsan hella fammmiljen saammal i dagn när papa fylde år. Det var  bar borsan son fattades. Det är inet ofta alla är  sammallde..  Nu har pappa bar  eett   år kvar att jobbba sen kan han gå i pasjjon. Bella hadr ficksa en god tårta. 




Nu är  det bar 2 dag kvar til diggiloo. Hoppaas väder håller  seg. 





Nelleie lånad min mobil så hon tog litte ego bilder

Jag är lycklig olttad

Publicerad 2014-07-20 20:35:36 i Allmänt,

För ett tagsen så var  jag ner i källen och ficksad. Då hittad jag  en låda md  min gammla  daböker. Jag läset dåm. Det varr kul att  läsa i dom. Jag kom på en sak jag är lycklig låttaad. För  när jag arr 9 år så  komm jag till värden bäästa fosterfamilj. Dom ä mmin famllj i dag. 






Malmö
Jag kommer från Malmö från börja. en sak är jag glad för att jag var  att jag var så litten när jag bodde hos min blogiska mamma. Det var en sak jag läsett . Som jag inte kan fatt hur man gör mott sina barn. Det var inett så långet till en bpube får dör  vi bodde. Då var hon ofta. När jag var 1  år. nogot sådant. Så la hon meg i en låda med  leksake. På balkongen. Så hon kudde gå utt ooch suppa. Det var tur det var sommar och var varmet utte. Så jag kan inneet  fatta hur man är skapet. Då bler man bar  så irterda. Det fnnes monga bar som har det så. 





Osby 
Så jag kom till osby när jag va 9 år. Det är det bästa  som har hänet meg. Jag  fick  en familje som alltid fines för en. Så jag har alltid könet meg välkomm till familjen kvanet. 



Så jag kom på att  jag är lyclig olttad. Det  finse dåm som har det väre. 

I dag har  vi ingen kontaket.. Det är skhnet det. jag mår  bätter ac det. 

badat

Publicerad 2014-07-20 18:17:15 i Allmänt,

En finn dag i dag med. Har varit och bada. Det var vmet i vattet. Jag simmmar uder och över heella tidenn. Älsakar vaten. Det är skhöne att svallssk seg!!!!!








här är bild bivis

Sol

Publicerad 2014-07-19 19:01:28 i Allmänt,

Vilket härlighit väder vi har hafet i dag, hoppas att det hålle i seg på onsdag. Har inet gitt på sånmycket i dag. Jag
 Har bar solat. Sutt på balkongen. 

7 dagar kvar

Publicerad 2014-07-17 23:19:40 i Allmänt,

Då är det 7 dagar till jag sak se på diggiloo. Som jag har länkat. Bästemde det i november. Då sak jag se Erik  segerstedt och alla andra. 




 I dag har jag var utte och gått med hundarna. Varit finet väder. 

Tisdag

Publicerad 2014-07-15 20:02:53 i Allmänt,

Det har var trogk väder i dag med. Hoppas sol kommer fram i morgon. Jag har varit hos mamma och pappa en sväng i dag. Nu i kväll har jag städat och donat. Nu sak jag kolla på allsång på Skansen och ätt popcorn .

Måndag

Publicerad 2014-07-14 20:28:24 i Allmänt,

Jag är snaret jag. Glömmer stänga av alarmet smarte när man ha semester. Jag var en sväng i Kristianstad. Jag köppet en priset till han. 

Rähgn

Publicerad 2014-07-13 20:58:24 i Allmänt,

I dag har det var pis väder. Hoppas det bler bättre väder. Min semester börja i morgon. Nu är man ledig i 2 veckor. Det sak ble skönhet. Ta dagen som det kommer. 

Semester

Publicerad 2014-07-12 21:15:46 i Allmänt,

Torsdag blev vi klara med jobbet på Ikea. Så går var det till att åka til glimåkar och paka kryder. Vanta tills klockan blev 12. Då stämplad man utte för semester. När man kom hem var det till att tvätta. Sen var jag hos mamma och pappa. Som had kommit hem från Polen. Det är varmet som bar den. 

Sol

Publicerad 2014-07-06 20:59:21 i Allmänt,

Vilken toppen dag det har varit. Var ute och gått en runda. Sen har jag var på balkongen och läste. Sen har jag grillat. Jag läser en mycket bar bok. Den är mycket bar. I morgon är det jobb som gäller. Sista vecka. Är man ledig i 2 veckor. 

Fredag

Publicerad 2014-07-05 19:42:47 i Allmänt,

I går var var vi och åtta på resrurang. Det var mycket trevligt. Vi had tur med vädret. Det var soligtet och finet. Pratad om alt möjligt. Vi sak går på semäseternu. Jag sak jobba en vecka till.





Är en bildspråk meg









Utsikten där vi satt

Blö

Publicerad 2014-07-02 20:29:56 i Allmänt,

Det har åskat i dag. Sen har det kommit regn skura. Nu i kväll är det sol. Det är skönhet när man är ledig. Jag har onet i min mag. Nu sak jag bar liga i soffan kålla på tv och kolla min tinig. 

Tisdag

Publicerad 2014-07-01 19:37:30 i Allmänt,

I dag är det 24 dag tills jag ska kålla på Digloo. Jag läktar ditt. 2 vecket till semester. Har ett pill jobbe nu. Det går bar. I höljen var jag hundvakt. Jag prickad in mär det far upp hålle. Sen när jag kom in började det ösa 








Den lila sött har jag myser med.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela