osbytje.blogg.se

2013

Publicerad 2015-09-20 13:39:08 i Allmänt,

Då har han åket hem. Det är tura att Antonio har varit här. Får vi passet Devil och Göte. Det är Lisette letar att var 2 och gå utt och gå. efter jobbet i fredag så var jag och Lillemor hemma hos Katalan. Där åtta vi småkrogs torta och partade. Sen på kvällen så jack vi hem till mig. Då åtta vi röker och krafter oh tillbehör . Sen när dom hade åket kom Antonio hem till mig. Då så såg vi på tv. Sen var det lördag då var vi hem och tog det lugnet. Nu har han åket hem.

söndga

Publicerad 2015-09-13 21:36:48 i Allmänt,

Har man häfte en toppen Heljä har häfte min fina kille här. Antonia fixad middagen i fredags. Det var toppen gått. Sen så såg vi på tv och hade det mysighet.


Sen på lördags morgonen i hans famna. Det är alltid likna mysighet att vakna så. sen var vi hon min fotboll och såg Malmö spelade. Dom spelad Inet bra. Sen fixad vi middagen i Hoppe. Sen såg vi en bar film och hade det mysighet.

Fredag

Publicerad 2015-09-12 14:53:41 i Allmänt,

Då var det hälje i gen. Det är toppen det! Jag tvättad och fixsat. Antoia kon till mig. Han är så under bar så han lagar mat. Det blev toppen gått! Sen så var det till att se på tv och ha det mysiget! 

toppen

Publicerad 2015-09-08 21:41:56 i Allmänt,

äntligen har jag hitta min prins. Vi har varit tillsammans i en månad nu. Det jack forte den monaden. Antonio är det bästa som har hänget mig i kärleks väg.


Nu har alla börjat som vanlighet i gen. så träning på måndag och torsdag. så är det kör på onsdag.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela