osbytje.blogg.se

storytel 22

Publicerad 2018-08-15 12:00:00 i Allmänt,

Trippelmordet i Uddevallz
Den 7 mars 2015 hittad tre döda personer på en gatta i Uddevalla. Samtliga är skjunta på nära hall. Polisen upptäcker snabt att två av offern har kopplingar till ett kriminallt görna och de behöver inet leta länge för att hitta några personer som träffade offren vid den tiden då morden begicks. Men samtidigt verkar det otrligt att det skulle vara deras egna barndomsvänner som är gärningsmännen. Trippelmordet i Uddevalla är en som är gärningsmännen. Trippelmordet i Uddevalla är enberättelsr om göngkriminalitet och om hur vänskpsbande hamnar helt i skymundan när narkotika, svareta pengar och vapen kommer in i bilden och hur priset för blotta misstanken om svek kan var döden. Det är också en skildring av komplicerad polistuterdning där det i slutänden blir ocrhört svåret att avgöran vem som avgöra vem som egenttigen gjort vad, om två rättengångar  med helt motsatta utfalla och om enrättsprocess som fortfarande inte är hellet av slutad. 
 
Vad jag tycker
Man fick lära sig hur det går till i en retgånge när det är 3 personer som är mörde. 

box

Publicerad 2018-08-15 12:00:00 i Allmänt,

 
En ny box jag har tästa
 
Nöt_crème jordnöt
Tre goda chokladparliner fyllad med ljuvligt Nöt-crème jord nöt
Rek.pris 2kr
 
Toppits mufformer
Muffinsformar som snabbt gör din bakning till em sudè snygg tulpanformad design med ret olicka förger i samma förpackning. Kan använasuttan en nuffinsplåt, står stadigt och hålla formen.
Rek.pris 29 kr
 
Perspirex orignal roll-on
Kilnskt bevist långvarigt skydd mot svettningar och dålig luket. En applicera på kvällen på torrhet i 3-5 dagar. Applicera på kvällen på torr hud och tvääas av på morgon. Parfymfri och unisx. 
Rek.pris 119 kr
Serum masqt
Ansiktsmasken för alla behov. Vill du ladda upp inför helgen? Haft tuffa dagar och behöver gå ner i vara? Eller längtar du bara efeter liet egentid? Läggen en sheet mask fullanddadmed aktiv serum, över  ansiktet och njut läng av effekten. Jag gar tästa den den är bra. 
 
Rek.pris 39kr
Sprite zero
Nyhet på sperit! Gurka är en tredig samak som vi vill erbjuda våra konsumenter. Så vi lansara en ny spriet där smak av gurka. Denna nyhet är även helt sockerfri. Jag har smakat den. Den var inett god. 
Rek.pris 14.90
 
Yes palainum
Bäset i test enliget testfakta för andra gången i rad. Experimenterai köketi vstskopen pm at yes hjälåer dig med de allar tuffaste diskumanigarna, Spara båda tid och vatten genom att sluta fördiska.
Rek.pris 25 kr
 
Friggs Linsakor
Fiberrika, naturliga glutenfria linskakor på linser och majs. Perfekt och nyttiga mellanmål ellet snack! Med ett hägt proteiniehåll , 14% passar de också bra före eller efter träningen. 
Rek.pris 22.90
 
Freeno cactus
En kolsyrod och sockerfri läsk som innehåller vitrmine och antioxodanter. Finns tre härlige friska smaker! Den jag fick var gått. 
 
 

storyel 21

Publicerad 2018-08-14 12:00:00 i Allmänt,

Bondenfallet
I maj 2013 hittades en 20-årig flicka död och styckad i en skog utanför sin hemoret Boden. Hon hade tre beckor och polisen hade under den tiden arbetat med två spår som sågut att kunda leda till en gärningsman. En av den greps senar men förnkad all inblaning i hennes död. Det blev polisdningens uppgift. Alla försöka få ram alla svar, men trots ett intesivt arbet fanns fortfamde en mängd stor frågetecken kvar när rättegågen skule börja. Vilken var engenligen dödorshen? var mördat flickan? När skedde mordet och stycknigen? Var finns mordvapnet? Och var det egentiligen ett mord. Trots alla dessa frågecken kunde en ung mansenare dömas i såväl tingrätt som hovrätt. Men hur stor del av sannigen kommer fram i våra domstolen?
 
 
 
Vad jag tycker
Man har höret om fallaet. Jag földe det på tv och radio och tv. Så jag tycker det skule ble spenad och lösa om det. Så fick man vett hur det går till. 
 
 
 
 
 
 
 

semester 2

Publicerad 2018-08-12 22:51:24 i Allmänt,

Då har man semester i två veckar. Det är skönhet det. Hoppas att det blar bäter väder. Det väder behöves. I dag sova jag till 11.00. När jag såg på klockan så blev jag snopen. Det hädar in ofta att jag sover så länge. Jag hälsad på mamma och pappa i dag. Då var Anton och Nellie där. Det var ett tarsen jag såg dom. I kavall så åt vi pizza. Nu har vi tag det lugnet.

stotutell 19

Publicerad 2018-08-12 12:00:00 i Allmänt,

Haxjakten 
Silje och Tengel har salgit sig till ro i  Isfolkets dal, och silje är lycklig som Tengles hustrug. Ändå längtar hon ut ur dennna trånga dal med dess märkling och trångdal manniskor. I synnerhet fruktade hon Hanna, den urhåldriga  häxan som förtyusut lärt Tengels systrdotter sol, Alla sina häxkonster .
Nu vilar hotet om en kommande katastorof över delen och dess in vånader. Hanna har förutspått det, och hon har aldirig fel....
 

Glosybox no 7

Publicerad 2018-08-11 11:30:00 i Allmänt,

Glosybox no 7
 
 
 
Den månades box är fin
 
1:SENHOR DO BONFIM
Sea Water Hater SApary
Ge hår en beehäkas oavsett var var du bifenner dig! Förutom att trolla framfina vågor ocg en lätt textur vsrkar sen Water Hair vågor ocg ger håret en ljuvlig en ljuvlig dofet av mysk. 
Får ett härligt avslappant strandrufs med denna sa Havsspre. Förpacknig en är perfekt för att ta med på semestern och ger dig ett nochalant direkt. Den kan användas i både vått och torrt hår,för mer tevfur. Sprayen är betydliget smäller mothåret än äkta sattvatten och ger både vård och styling det doften av mysk är smått omot ståndlig.
 
 
185 kr/ 50 ml
 
 
2: KUESHI
Fåcial Makr Up Remover
Skonsam remover som även fungerar för att ta bort vattenfast smink. Den klara vätskan innehåller effektivt rengörande olja och den blå är mit och återfuktande.Fukta lite bemull, håller kvvar och svep darefer bort alla orenheter.
Den här dubbelvertvå-fas-removern är du behöver i somar för att få ett rent och frächet ansikte, utan somar för att få ett rent och frächet ansikte, utan arr efterlämna en fel hinna. Den klara falsen beståratt efterlämna en fel hinna. Den klarzfasen besttar av riko oljor som lätt tor bort del mest envisa vattenfaset sminket, Den bla fasen består av mild lotion som vårda huden och ger en uppfriska känslan. Eftersomulssn är så skonsam fungerar den perfekt för att ta boret ögonmakrup. Omskakas föer använding
 
152 kr/ 100ml
 
3: BRILLIANT SMKE
Whitening Boots Tosst Toothpsete
Intensivtaderäm som ger en fräch boost till tänderan och effektiv lössen upp ytliga missföärnimgar.Innehåller kaliumnitat som motvverka som motverkar känsilgnet och motverkar känslig och ilningar samt fluors som skyddar mot karies. Avända 2 gg/ dag i minset två veckor. 
Den är en intensivtandkräm som användas två veckor åt gången och som ger en fiktigt fräsch boost till tänderna. Den innehåller kalimmntar som motverkr känslinge och ilningar somt som skyddar mot karies om du vill ge dina tänder en tanbrutin som ger ditt leende det där lilla extra rekommendara vidig att testa Brlint smile Whitning orl carle, som Whitning Boost Toothpaste är en del av. 
'
59kr/ 30 g
 
4: 3INA
Theshdoow pant 703
Ge dina ögon en teerndig taveh av blått! Den flytande ögonskuggan från 3ina har en inten siv färg som håller hella dagen, med en vattenresisens formula. Applicera med pensel för exakt resultat, som eyeliner elle på hella ögonlocken 
 
 
 
 105 kr/ 12 ml
 
5: OLIVA
Svgar Scrud
Peelande och rengörande kroppsskrubb med lyxigt råsocker och olivolja. Massera in på fiuktand hude och skölj av med ljummer vatten. Den tar boret dödda hudceller samtidigt som den gör huden mjuker med förnyad lyster 
Börja din samrig sparitual med olja sugar serud. En rengörande och peelande kroppssskrubb som innehåller lyxigt råsocker och ekologisktolivaolja. 
109 kr/ 120 ml
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela