osbytje.blogg.se

glossyboxse 5

Publicerad 2017-08-01 20:55:15 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag änteligen fått min glossyboxsse. Allat loika kul att få ny saker. Är som julafton en gång i månaden. 
 
 
 
LUXIE BEAUTY
Luxie noir smsll contouring face brush 512
En conteravringd med mjuka syntetisk hår och ett handotog i en vacker, matt grå förg. Anväde den för att applicera bronzer eller roung längder kindben en utmärket varktyg för att skapa naturlig solkyssta kinder. Man fick originalprodukten. Den kostar 200 kr/ st. När man känner på den är den mjuke. 
 
 
RODIAL
Suede lapis big appel
En krämig löppenna med vitamin E som mjukgöroch inett torka ut. Big appel har en mluk, don rosao nyans inspirerande av den självstänsändiga citkvinannan. Ger dig ett fint färgat leende, redo för solsemester eller cityhöng! man fick originalprodukten den kostar 295 kr och är 2,4 g
 
 
GALZ VISAGR
Bronzer no 13
Den perfekta produkten för att få till en solkysst och läcker sommarlok! och läcker sommar look! Använde bronzer på kinderna, panna, näsan och skuldoror eller varför inte som en lätt och neturak öggonskuggga? Mab fick originalprodukten. Den kostar 89 kr/ 11 g
 
 
 
Så ser det utt på handleden.
 
PACKELFRESH
Anti_bacterian handgel
Hndlel som tort bakterier upp till 99 proncent och snadh gör händern rena och fräsca. Finse olika reuktiga doftre som kommer i små söta förpacknigar- ett måste i handväska i sommar! Man fick  originalprodukten. Den kostar39kr/29mi. Jag fick kiwi. Den lukat innt gått!
 
ZIAJA
Naturol olivve nti- wrinkr cerm
En närringskik dagkräm som motverar torr hud ochfina linjer. Oliuvolja och vitmin E hjälper till att bibhålla elsticten och ruktannsen i huden sant reducrar rynkor. Skyddar även mot friaradikler. man fick originalprodukten. Den kåstar 45kr/50 ml.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela